Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. október 08. 22:31

Te honnan is tudsz bármit a magánéletemről? Ismerjük egymást? A tied legyen olyan sivár! :) Ez jó kívánság volt.

Amúgy nem csak a szó volt értelmetlen, hanem az egész, amiket összefirkálsz, de hát ez a fórum. Nem igaz? :D

Ja, Grófot vártam igazából, őt valahogy jobban értem. Tudod, a szint se mindegy sivár életemben, hogy kivel beszélgetek.

Legalább annyi agya legyen, mint nekem. Neked sajnos kisebbet adott a természet, így részemről nem kívámom a további társalgást veled.

Sajnos nagy az arcom is, ez attól van, hogy én tényleg okos, és iskolázott vagyok. Ez valóban bosszantja a kis butákat, de az én életemet ez nem befolyásolja. Sőt, kifejezetten élvezem, mikor osztanak.

Ez például közös vonásunk a szintén imádott Gróffal.

Na, mivel értelmes emberrel nem találkztam most, így megyek boldogan a jó meleg ágyamba nyugodan aludni.

Jó éjszakát neked is, és ne feledd, a tudás hatalom. Ez régi bölcsesség, nem én találtam ki.

Jó kisfiú · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. október 08. 22:24

Én meg értem a te helyzetedet is de szerintem ez csak rád és rá tartozott volna!És nem egyből a géphez ülni és írogatni minden pocskondiázást!Mert ha itthon lenne és tudna védekezni akkor miért ne!Ne haragudj az öszinte szóért de én nagyon másként ismertem meg!És sokan mások is akik ismerik öt ténylegsen!

Jó kisfiú · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. október 08. 22:18

Elnézésedet kérem valóban értelmetlen volt a szó amit írtam!NEM "TÁMADTAM"!Viszont tényleg csak sajnálni tudlak,hogy ilyenekbe kötsz bele!Nagyon egy sívár életed lehet a magánéletetben!Bocs hogy megint bele mertem szólni!

Törölt felhasználó · 2011. október 08. 22:17

Mi ezt már Babucival lebeszéltük. Én intelligensebben, mint ő. :)

Te vendégként ismered, persze, hogy más a véleményed, de a szart ő keverte meg kint, mint a tipikus kígyó nő.

Az összes bajom az volt vele, hogy az oldalt elmondta a kicsi "főnökasszonynak", azóta engem leseget a sleppje, hogy mit írok. 

Hát, bizony az igazat. Én magamtól jöttem el, az igazságot az tudja, aki ott volt. Én igen. :)

Törölt felhasználó · 2011. október 08. 22:11

Fordíts légy szíves! Mit jelent az, hogy "tádtam"?

Törölt felhasználó · 2011. október 08. 22:09

Te vagy a kis tesó, már jött az sms. Egy vicc, amivel fenyeget, én legálisan voltam kint :)

Ki fél?

Jó kisfiú · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. október 08. 22:07

Én ugy érzem nem tádtam és semmi közöm a te kinti életedhez, a kinti történtekhez, és a rendörségi dolgaidhoz!Én is csak a tényeket írtam ide!És jó lenne ha nem hoznál senkivel sem össze mert semmi közöm senkihez!Én csupán önmagamtól írtam!Mint az elején is tettem nem szeretem az igazságtalnságot!Nem tagadom jártam anno a Babához de én teljesen másként ismertem meg!És én azok után itélkeztem!Bocsánat de ez van!

Törölt felhasználó · 2011. október 08. 21:59

Te vagy a híres tesó? :D

Törölt felhasználó · 2011. október 08. 21:53

Drágám, ahogy látom, neked az elemit sem sikerült elvégezned. xD Én nem támadtam a Babucit, tényeket közöltem. Az már mindenkinek a saját dolga, hogy mit hisz el, mit hogyan lát. A kötekedést és a fenyegetőzést pedig be lehetne fejezni, kezd unalmassá válni. Majd a rendőrség elintézi veletek. ;D
Amúgy magamtól jöttem haza, önszántamból, és egyébként sem az én szintem egy lepukkant bár, ahova már vendégek sem járnak. ;) 

Jó kisfiú · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. október 08. 21:37

Tisztelt Hexe!

Te járattad le mindenki elött amiért neked nem sikerült ott kint maradnod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezt te írtad a Debreceni fórumba csak egy kicsit teljesen másként!És tudod hogy ő most nem tud védekezni mert kint van!!!!!!!!!!!!!!!!És így könnyü helyzetben vagy!Mert ha itt lenne biztos meg tudná magát védeni!!!!!!!!!!!!!!Okos tojás vagy te!

Törölt felhasználó · 2011. október 08. 21:30

Okostojás, nem Babáról szól a történet, hanem Dark Angelnek válaszolt.

Babucinak mitől is kéne félnie? Senki se bántja.

Kattints az előzményekre!

Jó kisfiú · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. október 08. 20:52

Szia nowone!

A zöld utat meg kaptad!Kérlek bízz bennem!Tudod hogy most kint dolgozik és nem tudja meg védeni magát!És nem tudd semmit tenni!Elöre is köszi!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 08. 17:25

Szia!

Hidd el nekem, nem mindenki ketagorizál!:)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 08. 17:23

Teljesen korrekt!:)

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. október 08. 14:21

Helló "Baba"!

Előbb kérném a jóváhagyásodat, aztán leírnám, hogy mit látok én, de elég ütős lenne most direktbe. Csak akkor, ha kéred, de nem fogom vissza magam, ha zöld utat kapok tőled. Egyébként néma csend. Ha jól emlékszem, szereted az idézeteket. Bemásolok ide kettőt.

"Az embert bizonyos körülmények között rá lehet venni arra, hogy lemondjon annak a végrehajtásáról, amit akar. De hogy hagyja előírni magának azt, amit tennie kell, vagyis hogy akarja azt, amit nem ő, hanem másvalaki tart helyesnek, erre csak úgy lehet rávenni, ha nem tekinti magát szabadnak."

„Elvárni a világtól, hogy igazságos legyen veled, mert jó vagy, ugyanolyan, mintha azt várod egy bikától, hogy ne támadjon meg, mert vegetáriánus vagy.”

Törölt felhasználó · 2011. október 08. 11:13

Köszönöm Túrista! 

Ez a masszőrök élete Magyarországon, minket tartanak sokan, de NEM mindenki kurvának.

Amúgy a szöveg nagyon szép, és talán egyszer tisztelni fogják itthon is azt a tudást, amiért egy masszőr éveket tanult.

Túrista · Kvázi-tag (103 hozzászólás) · 2011. október 08. 09:13

Ezt a kis írást a masszázs blogon találtam. Nagyon Szórakoztató!!!!

HUMOR!

Egy masszőr szolgáltató írta: Mert nálam egyértelmű a kínálat. Kötött menüből dolgozok:

Egy, másfél és két óra masszázs közül választhatsz. Krémmel, vagy olajjal, esetleg csúszkával. Alsóneműben leszek, de a felső levetését kérheted.  A végén kézi levezetést, vagy francia kényeztetést vállalok, ami NEM kölcsönös. Ha igényled, természetesen szívesen csevegek Veled, egymás kölcsönös tiszteletben tartás mellett. Viszont ha inkább csendre vágysz, akkor hallgatok. Ennyi. Csók, aktus, prosztatamasszázs, örök szerelem nálam nincs a listán.
Másnál lehet alkudozni? Akkor oda kell menni!

Kérlek ne akarj nekem jót. Kedves vagy, de nálam a masszázs RÓLAD szól. Hidd el,nekem az a jó, ha neked jó. Ebből élek.
Kérlek ne próbáld megfűszerezni a napom, és valami feledhetetlent nyújtani. Te veszed igénybe az én szolgáltatásomat és nem fordítva..
Ha étterembe mész, akkor sem kéredzkedsz be a konyhába, hogy valami finomat főzz a szakácsnak.
Biztos virtuóz vagy a nyelveddel, de, kössz, kihagyom. Igen, én is szeretem a jót, de azzal és akkor, akivel és amikor megkívánom.
Evés nélkül minden állat éhen halna,de  a libáknak még sem olyan nagyon kellemes, amikor megtömik őket.

Elhiszem, hogy mindig betartod az ígéreteidet és nem fogsz ujjazni, de aztán mégis tízből nyolcan bepróbálkoznak, mert, hogy úgy nekem még jobb lesz.
Hát, a hetekig tartó, csípős, égető érzés, és a nyögve-nyelő pisilés nekem nem olyan nagyon jó.

Hogy csak egy kurva lennék, aki affektál?
Ha Te ennek látsz, attól még nem biztos, hogy Neked jobb lesz.
Hidd el, nem vagyok büszke, hogy ebből élek, jobb szeretnék mondjuk TB-igazgatónő lenni többmilliós fizetéssel és céges Audival, de így alakult az életem.
Hogy akkor ennyit is érek? Biztos van ebben önrész, nem tagadom. De most őszintén, ha Te Stephen Hawking értelmi intelligenciájával, Vekerdi Tamás érzelmi intelligenciájával és Brad Pitt testi adottságaival lennél megáldva, akkor egyáltalán felkerestél-e volna?

Szolgáltatói Üdvözlettel:
(és itt egy teljes, a szerkesztőségben ismeretlen név állt)

Vertigo01 · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. október 08. 02:26

Még valami. Üdvözlöm a tesódat, remélem olvassa.

Törölt felhasználó · 2011. október 07. 22:32

QCp! Szól az Arch Enemy. :)

Te hol vagy? Tán nem alszol? 

Törölt felhasználó · 2011. október 07. 22:19

Bush nem biztos, hogy feljön.

Puszi, jó éjt!

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen