én másként ismerem, nem alexának :)
én másként ismerem, nem alexának :)
Viszont volt egy Alex nevű vendégem még fénykoromban, ha valaki betámad, hazudozik rólam, azonnal ott van.
Még mindig emlékszem az arcára is, mindenre. Akkor jó voltam.
Nem én változtam meg, ők, a régi jó vendégek. A vicc, hogy az adminnal azóta jóban vagyunk, ledumáltuk. Ennyi.
Ezek meg sztrájkolnak.
ezt az alexet nem igazán értettem sose, én egy nővel beszéltem, ő nem alex.
Segítesz? A Bt. valóban arra a névre hallgat, de ennyi az összes tudásom.
Akkor valószínű nagyobb lábon élnénk :D
Én tulajdonképpen egyetlen dologért haragszom rád, de leginkább magamra, hogy megírtam azokat a maileket, te meg átküldted, ő meg felrakta, aztán a "Végre itt is van egy ilyen"-ből lett egy mindenre képes szörnyeteg.
Ennek két éve, de igaz a bölcsesség:
Az emberek a jót hamar elfelejtik, a rosszat soha. Ezt egy 21 éves srác mondta.
Nekem már itt úgyis mindegy, azt írthatok, amit akarok.
Mindig természetes voltam, és az őszinteségemért utálnak sokan, mert én nem nyalizok, vagy lapítok, meg szenteskedek, hanem a véleményemet úgy írom le, ahogy én gondolom.
Az igazság meg sok embernek fáj.
Veled nagyjából ugyanaz a baj, annyi a különbség, hogy én nem vagyok strigó. XD
a p=o :D, elütöttem
Figyu, nekem is mondták, hogy strigó vagy, tényleg, de mivel nem ismerlek, nem állíthatpm, hogy igaz, nem is cáfolhatpm, legfőképp meg nem is érdekel. A te dolgod.
Én ehhez már nem tudok és nem is merek hozzászólni.
Hozzád se merek, meg hozzá se, meg senkihez, mert feketebárány lettem :)
Üdvözletem mindenkinek!
Gróf úr is látom, megérkezett hosszú útjáról. :)
Sziasztok!
3-4 éve Debrecenben dolgozott egy nyuszifül nevű lány, nemtudtok róla valamit? :)
Persze, hogy érdekel! Írd le nyugodtan, ha nem lesz időd és kedved!:)
Helló "Baba"!
Sajna most csak megfosztani tudlak a "hangtól", mert technikai akadálya van. Azért kértem engedélyt, mer az csak neked szólt volna, a privid peidg előttem még rejtély. Bár mostmár nincs bennem annyira a tegnapi közlési kényszer, meg az is lehet, hogy csak az okoskodásom jött volna elő. A verset elolvastam tanár néni! :-) Változott a megértése a középiskolaihoz képest.
"Emberek, nem vadak - elmék vagyunk!" Én meg így látom most: Emberek = vadak = elmék vagyunk! És mohóságunkban képesek vagyunk még azt is leigázni, amiről azt gondolták valaha elődeink, hogy elérhetetlen.
És azért mert kedvellek:
"ne bántson téged az én haragom soha, kedves"
És azért, hogy érezhesd azt a "mély" emocionális tartalmat, :-) ami csak az emberekre jellemző, jobb lenne telefonban, és ez így valóban kissé rideg. Mert nem akarok ide "b", "f" és "p" betűvel kezdődő szavakat írni! :-)
Jó legyél a "rosszkislányok" között!
Na, léptem, szép napot mindenkinek!
Az egész ország ilyen, igazad van, a fórumok meg erről szólnak, pláne ilyen oldalakon.
Mindenki itt vezeti le a felgyülemlett feszültséget, pedig mást kéne tenni.
Most, ebben az egyre szarabb helyzetben kéne összefognunk, egymás csesztetése helyett.
Hova lettek a régi Férfiak???
Tiszteletem!
És akkor mi van? Ez amúgy nem a kézírásom, géppel írok :)
Na végre! :)
Látom, kapod te is az ívet Debrecenben.
Nem olvastam vissza, csak a végét, meg, amit írtál.
Csókolom Katónéni!
Mr.Gróf Kurátorral együtt Én is rögtön felismertem a kézírásod!
Szia Gróf!
itt vagy?
Szassz Túrista!
Nemtom másképp' megkérdezni,csak így! Ez mi a rák amit itt oly' hosszasan leírtál?