Beszélgessünk...

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2011. szeptember 15. 12:35

Szia nowone!

Mondd..nem szoktak rád furcsán nézni amikor előveszed a hypót?:)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 15. 08:11

?

Nem neked szólt, amit írtam...

Amúgy meg jelezném, ha én "kemény" vagyok, rólad egész más jelző jut eszembe. Már feltéve, hogy igaz amit írtál. Ez ugyanis a másik véglet, a bizalom teljes hiánya... 

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. szeptember 14. 22:13

Szia...

Kedves nowone,, és mond,  a szád is öblited, vagy  puncit is?

AjAj  most védjetek meg ,mert  ezért tuti kapok:))

Puszi nowone:))

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 14. 20:19

Ha azt gondolod, hogy "kemény" vagy, akkor jelezném, hogy én meg hypóval öblítem ki a kádat előttem és utánan is, amit viszek magammal.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 14. 13:21

Ugyan, ez a topik beszélgetésre való, nem?:)

Én ebben azt nem értem, hogy ha valaki 2x volt nálad, akkor tudnia kell(ene) a játékszabályokat, nem?

És ha már itt tartunk , csak egy apró, de érdekes dolog. Eddig ahány helyen csak voltam, pedig nem kevés eme helyek száma (:D) mindenhol "nézett, mint a mozis" az adott hölgy, mert én pl mindig átöblítem tussal magam után a kádat. Nos ezt 100 vendégből jó ha 2 megcsinálja, pedig szerintem alapvető higiéniás dolog. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy bár sokszor valóban nincs rendben a sz*lg*ltatók higiániája, de azért a másik oldal sem mindig tökéletes...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 14. 13:11

Így igaz, és nagyon sokféle viszonylatban megállja a helyét...

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 23:38

مساء الياسمين الدمشقي .............
بعض الحكايات تبدأ بكلمة..وتنتهي بصمت
وبعضها يبدأ بتجربة..وينتهي بأنفجار
وبعضها الآخر يبدأ بلعبة..وينتهي بمأساة

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 23:35

Mint mondtam már, figyelmesen kell olvasni, ennyi a történet lényege! :)

Olyan álruhát öltök, ami átlátszó.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 23:33

Egy fickó felszed egy fiatal lányt a diszkóban. Felmennek a lány lakására, ahol mindenhol kis plüssállatok hevernek, a szekrény tetején, a könyvespolcokon, az ablakban, a földön, és még az ágy is tele van velük.
Szeretkezés után megkérdezi a fiú:
- Milyen voltam?
Mire a lány:
- Hát, az alsó polcról bármit választhatsz.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 23:24

Egyszer a Szerelem azt kérdezte a Barátságtól:
- Mi szükség egyáltalán Rád, ha É...n vagyok?
- Hogy mosolyt vigyek oda, ahol utánad csak könnyek maradtak - szólt a válasz csendesen.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 21:57

A BALEKOKAT ODAÁT MEGJUTALMAZZÁK!  MASTY....:))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 21:55

Nagyon finoman jelezném..  Pp   bejegyzésed,,,,, PP A BALEKOKAT ODAÁT MEGJUTALMAZZÁK!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 21:34

Érdekes amit irtál,  vagy koppinottad, nem számit....  ez ugyanigy müködik csak a huszonegyedik században.. akarsz dugni,vagy udvaroljak kicsit??

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 21:06

Eccer volt, hol nem volt, volt eccer egy kopasz majmokból álló törzs, kik embereknek nevezték magukat. Egyszer, az egyik asszony szült egy fiúgyermeket, kinek az ujjai száma meghaladta a statisztikai átlagot, és olyan sűrű szőr nőtt a fülében, hogy sapkára sem volt szüksége télen. Eme fiút különlegessége okán a törzs öregeinek tanácsa szavazás során egyöntetű eredmény után (az ellenszavazókat megették) kinevezte sámánnak.

Ez a sámán kölyök nőtt-cseperedett, és egyre nagyobb tiszteletnek örvendett. A munkája viszonylag könnyűnek és élvezetesnek volt mondható: mindenféle gombákat és növényi kivonatokat kellett ennie vagy elszívnia, utána fél lábon ugrándozva mindenféle hülyeségeket kellett ordibálnia, hogy a törzs többi tagja boldog mosollyal az arcán vegye tudomásul, melyik gombából érdemes zabálni, és melyik gazt érdemes elszívni.

A sámán egyik tippje során egyszer azt ordította: - Mindjárt esni fog az eső! És az eső még aznap eleredt; a törzs pedig még jobban tisztelni kezdte őt képességeiért. Ő meg egyre nagyobb árat kért szolgálataiért. Jóslataiért cserébe a férfiaktól azt kérte, vadásszanak helyette is; a nőktől pedig, hogy főzzenek, mossanak, takarítsanak utána, ezenkívül álljanak bármikor készenlétben, ha neki hágni támad kedve.

- Mamut pörköltet ennék. - szólalt meg a sámán egyik nap.
- De hát a mamut vadászat nagyon veszélyes, bele is halhatunk! - aggodalmaskodtak a férfiak.
- Tegnap benéztem a Mamut vadászok Örök Vadászmezejére; ottan nagycsöcsű asszonyok szolgálták fel a szaftos mamut húst vadászoknak, kik mamut vadászat közben dobták fel talpukat. - nyugtatta meg a sámán őket.
- Nagycsöcsű nők?! Akkor mire várunk?! - rohantak el vadászni boldogan a férfiak.

- A mamutot nagyon strapás elkészíteni, legalább 2 hétig kell főzni; és annyit kell takarítani utána! - panaszkodtak az asszonyok.
- Tegnapi utazásom során benéztem a Hátrányos Helyzetű Háziasszonyok Paradicsomába; ottan már mindegyikük akkora karriert csinált mindenféle mamutvállalatoknál, hogy hamarosan fel fogják vásárolni a Napot; csupa férfirabszolga főz, mos, takarít rájuk, és elégíti ki őket; de csak akkor, ha az e világon becsületesen dolgoznak, és mamut pörköltet főznek.
- Akkor lányok, iránya konyha! - örvendeztek az asszonyok.

És azóta évezredek teltek el, de a Legbölcsebb és Leghatalmasabb Sámán tanításai mit sem veszítettek tekintélyükből; azóta is egész generációk áldozzák életüket a Legbölcsebb és Leghatalmasabb Sámán leszármazottainak kiszolgálásának, hiszen ismerik a Legősibb és Legbölcsebb Tanítást, miszerint:

A BALEKOKAT ODAÁT MEGJUTALMAZZÁK!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. szeptember 11. 15:53

Szép Vasárnapot Mindenkinek!

Visszatért, megérkezett, köszöntünk "vidékiesen".

A héten Ausztriában voltam, igaz magyar rendszámos kocsival jöttem haza, ami 21-éves, de büszke vagyok rá! :) Hiteltelen.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. szeptember 08. 21:08

Szia..

Nem hiszem hogy mindenki beteg, vannak még, egyszerü  hétköznapi emberek, akik nem befásultak,és nem csak eltürnek, önmaguk adják jó vagy rossz irányban, de igazak....  kerek egész nincs  a csecsemőkorban sem, ha megfigyeled azt is elrontjuk, mert   tudjuk mi jó nekik, mikor szopjon,, mit érezzen .mikor aludjon, eldöntjük helyette. itt nem a társadalommal van a baj,hanem az elvárásokkal... és  mint buta szamarak megyünk, mert ezt kivánja  a társadolom, vagy  a megfelelés, vagy mert más is igy teszi...aki nem birja a feszültséget, robban igazad van..  vagy a külvilágban,vagy családban adja ki a feszkot.. ez a modernkor tudománya.erre  is büszkék lehetünk negativumban...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. szeptember 08. 17:52

Szia Gróf!!

Persze mindenre van magyarázat, ha ölünk, ha ütünk, ha törünk, ha kiirtjuk a családot, pszihésen megmagyarázzuk.de én jó  parasztnyelven mondanám, egy kiscápa kellett volna a magzatvizébe!!!:))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. szeptember 07. 19:35

Sziasztok!!

Mondjátok, kinek mi a  véleménye a pisiszexről, mi a jó benne?? Isten bizony sokat probáltam már, de erre nem tudok rájönni ha megfeszülök sem!!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. szeptember 06. 23:04

Egyszer, csak megtudom!? :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. szeptember 06. 19:41

Tudod Pp  a robbanócukor sem semmi:)))

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen