Beszélgessünk...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. szeptember 06. 19:36

Gyagya:)):)):))Pp

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. szeptember 06. 19:29

A pezsgőtabletta megvéd mindentől! :)

Stedyke · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. szeptember 06. 18:03

:D

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. szeptember 06. 17:38

A rendőrség keres valakit, aki szép, okos, szexi, és hihetetlenül jó az ágyban! Te biztonságban vagy, de én hová bújjak??:))

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 05. 18:41

Bocsi, nem vagyok 100-as, ezt most nem tudtam értelmezni. Kicsi hangulatjavító viccnek szántam, ne haragudj, ha messzire mentem. :-(

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 05. 11:35

Szerintem azért, mert régen nagyon jók voltunk, ne felejtsd volt egy Puskás, egy Albert, ők nem a pénzért fociztak, és a világelitbe tartoztak!:) Ezenkívül a focinak több a szerepe, mint, hogy pusztán egy sportág legyen. Európában olyan a foci, mint az USAban a kosárlabda, a jégkorong, meg az amerikai futball. Gondolj csak bele, mit jelenthet mondjuk egy Barcelona a katalánoknak (akik nem spanyolok, még véletlenül se:D). Vagy ott van a két skót csapat, a Celtic és a Rangers. Az egyik drukkerei katolikusok, a másiké protestánsok.

Amúgy ha már a kosárlabdát említetted érdekes, hogy pl az NBA sokkal nagyobb üzlet, mint a foci...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 05. 07:48

Hi!

Szeritnem ez csak bizalom és hozzáállás kérdése, semmi más.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 05. 07:47

Igen Kedves, sejtem, hogy mikre célzol. Néha 1-1 rosszabb meccs után, én is hajlamos vagyok erre a nézetre, csak tudod én a focit magáért a játékért szeretem!:)

GK azt írta, manapság már nincs szív, és igazi foci, hát ezzel vitatkoznom kell, mert elég ha megnézed a Barca játékát! De tényleg ha egyszer "véletlenül" mégiscsak szeretnél focit nézni, akkor Barca, Vagy MU meccset ajánlok!:)

Tudod én is kedvelem, ahol a magyarok vannak, de azért a sportért szoktam nézni általában, ha nézek valamit!:) Pl a 100mes férfi futódöntőben sosem lesz magyar, mégis megnézi az ember, mert élvezetes!:D

Olvasni miért lenne bűn? Sőt, szerintem nagyon jó dolog!:) Megkérdezhetem a kedvenc szerzőidet? (Már ha vannak)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 05. 07:36

:( Sejtettem, de azért megjegyeztem, hátha!:D

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 04. 16:09

Megköszönöm Neked a beszélgetést. Kifejezetten jó kedvem lett tőle-Tőled. :-) Ha lehetnék egy kicsit "szemtelen", akkor "szelíden" jelezném, hogy eléggé markánsan férfi lettem a hangodtól. :-)

Mit is mondtál, a modell alkatú "kedves hölgy ismerősöd" mikor lesz "szakmailag" elérhető? :-))))))

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 04. 15:30

Köszönöm. Tudomásul vettem. Más a helyzetünk. Én csak fantom vagyok, Te viszont egyértelműen azonosítható vagy.

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 04. 14:37

Köszönöm!

Mi a férfi feladata, dolga az életben? Ha ez megvan, akkor közelebb kerülünk a foci népszerűségének megértéséhez. Amikor idézel, akkor annak tartalmával abban a helyzetben egyetértesz?

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 04. 14:26

Köszönöm.

Szerinted a sztereotipia kötődik az adott ország kultúrájához, hitvilágához? A munkáddal kapcsolatban érzed-e, hogy az emberek egymás alá-fölé helyezik magukat? Hogyan marad meg az ÉN a megkötött kompromisszumokban? A FÉRFI EGO fontos számodra, vagy lehet, hogy időnként "meg nem értett ellenség"-ként mutatkozik meg? Nemrég tudtam meg, hogy minden egyes emberi utód a magzati kor első hat hetében nőneműként fejlődik. Ez alapvetően átírta bennem az eddigi "hitemet".

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 03. 21:17

Ismersz olyan embert, akinek nem fontos az ego? Neked mit jelent az ego? Miért gondolod, hogy "CSAK" nő vagy? 

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 03. 21:12

Szerinted mi az, ami miatt ekkora tömeget képes megmozgatni a foci? Kérdezhetnék más csapatjátékkal kapcsolatban is, de talán a foci a leglátványosabb az érdeklődők mennyisége miatt. Mit jelent számodra az első csók, a gyerekek első szava? Miért idézel ilyen hosszan mástól?

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 03. 17:42

Talán inkább ahány ember, annyiféle értelme van az életnek...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 03. 15:22

Én inkább azt sajnálom, hogy csak" az apróban hírdetsz!:( Mert így nem jelölhetlek kedvencnek...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 03. 15:18

Szia Neked is!:)

Szerintem minden sport ér valamit, mert örömet okozol vele másoknak. Olyanoknka, akik érted szorítanak, és veled örülnek ha nyersz, és veled sírnak ha veszítesz...

Ami pedig a focit illeti, "csak" egy idézettel válaszolnék:

"Tévednek, akik azt hiszik, hogy a futball élet-halál kérdése. Jóval több annál."

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 03. 15:15

Hali!:)

Lehet, idealista vagyok, de én szeretem a focit még mindig, és kedvelni is fogom!:) Van igazság abban amit írsz, de nem csak erről szól a dolog! Ha nézted tegnap a Magyar Válogatottat (most írhatom nagybetűvel, mert fociban nem sokszor lehetek büszke a magyarságomra, de tegnap az lehettem) Mert tegnap a Népstadionban nem volt biznisz, nem volt korrupció, hanem szív és lélek volt, és ezt még az is megérezte, aki nem szereti a futballt! Amúgy örülök, hogy nyertünk, de lehetett volna bármi az eredmény, akkor is azt írtam volna, amit. És ezért szép dolog a sport, bármelyik szakágáról is legyen szó!:)

csirke · Újonc (12 hozzászólás) · 2011. szeptember 03. 12:07

sajnos ez igaz

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen