Beszélgessünk...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 26. 08:09

Szia!

Lehet kicsit félreérthető volt, de akkor még egyszer. Nem azon akadtam ki ami történt, hanem az utána következő reakciókon, főleg Playmate reakcióján! Mert abból az jött át, hogy ez tulajdonképpen nem is rossz és kerülendő dolog, és még úgy jött ki, hogy annak ciki, aki jogosan beírta, hogy ne az ő képeivel hirdessen!

Átültetve arra, amit felvetettél, azért a nyíregyi történertek kapcsán nem írtak be az illető hölgyek (vagy a strig*juk) a fórumba, hogy nézzétek ez a kutyás dolog teljesen korrekt és rendben van, ne anyázzatok már...

Üdv

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 26. 08:03

Igen, de csak azért, mert említette, hogy gyakoriak az effajta visszaélések a különféle oldalakon! És nem szimpatikusak, hogy sokan spórolnak ezen, hiszen egyszerűbb (és olcsóbb) lopni, mint saját költségen fotósorozatot csináltatni...

Egyébként nyilván nem szoktam ilyesmikről társalogni!:DDD

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2011. augusztus 26. 00:47

Olyan is van aki azt mondja hogy a barátnője most nincs itt... :-)  vagy bemész hozzá, és így jártál vagy kipenderülsz és többet vissza sem mész! 

Az szerintem is felháborító ha valaki más képével hirdet!  Volt úgy hogy csak a test volt a képen, de közelében sem járt a fotón látottakhoz!  Nem kell mindig arcot nézni .. A jó férfi szem észrevesz sok mindent...de van amit nem, vagy csak nem akarja szóvá tenni!  :-)

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2011. augusztus 26. 00:42

Azzal van a probléma aki nem tudja beismerni a hibáit!  Vagy mert nem tűnik fel neki, vagy mert aztr gondolja hogy nincs is.  :-) 

De ez a nőknél is éppen úgy van hidd el!   Van aki azt hiszi, hogy pr*fin csinál mindent, és semki sem monja meg nek a frankót a szemébe,  nehogy megsértse.  Ekkor az illető úgy gondolja hogy hibátlan és ez kell a vendégnek, de nagyot téved! 

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 26. 00:18

No akkor,,  ti miért hiszitek  férfiak, hogy általában igazatok van????Van közötettek aki beismeri ,hogy tévedett?Valaha??

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. augusztus 25. 21:34

Helló itt is :-)

Kicsit érzékeny vagy. Tombolnak a hormonok? XD

Ne hidd már azt, hogy mindenki az ellenséged, meg bántani akar.

Amit írtam, azt komolyan is gondoltam. Nekem ez a Playmate-ügy pikula a többi lopáshoz képest. Meg a pitbullok a szobában, meg a fenyegetések. Túl nagy igazságérzettel vagy megáldva. Nem feltétlenül jó mindíg az igazságosztót játszani. Engem ilyen szinten max. akkor b@szna fel a dolog, ha érintett lennék. És az, hogy ezt csinálta a képekkel, nem biztos, hogy a "motyóddal" is ezt csinálná. Ez nekem egy debreceni helyszínhez túl durva lenne, Nyíregyen már inkább el tudnám hinni... Te is biztosan vettél már számla nélkül (esetleg adtál el) dolgokat, de ezért még nem vagy köztörvényes bűnöző.

Nem akarom én őt védeni, de elég nagy blama neki, hogy így és itt kiderült a dolog. És egy érdekesség: volt itt egy lány, már nem hírdet, képgaranciával hírdetett más képével, de olyan nagy volt a hasonlóság, hogy senki nem vette észre. Ilyen is van.

A másik dolog, hogy valószínűleg engem is jobban felháborított volna a dolog, ha készültem volna hozzá. De mivel nem, így bennem nem omlott össze egy világ, bár valóban nem etikus, mégha ebben a környezetben is történt a dolog.

Üdv

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 25. 19:42

Sziasztok!!

Nem akarok a nagyok dolgába szólni, de nem értek veled egyett Gróf....Mi oka lehet ,hogy nem a saját képeivel hirdet??Ráismernek,?? olyat tegyen föl amiről nem ismerik meg!!vagy tegyen fel egy pillangót és fogalamazza meg a  szöveget ugy ,hogy   érthető legyen   miért nem tesz ki képet!!,,,ez lehet hülyeségnek tünik,,  de ne  már más képével... az sok kicsit!!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 25. 19:13

Ugyan már, megérdemled!:)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 25. 19:07

És hadd kérdezzek vissza, de most komolyan, te nem feltételezed egy olyan lányról, aki fotókat lop, hogy téged is megrövidít? Mert én igen, és ezért fontos ez a dolog, hiszen bizalom nélkül semmi sem működik. És aki nem a saját képeivel hirdet, már azelőtt elveszti a bizalmamat, mielőtt találkoznánk.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 25. 19:02

Nem a lányoknál foglalkozom ilyenekkkel, hanem előtte, és ahol ez nincs meg oda el sem megyek!:) És még így is bőven benne van a pakliban, hogy átvernek...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 25. 18:58

Ilkó...Köszönöm, ez kedves volt igy ismeretlenül!!!!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 25. 14:30

:)))))

Köszönöm Neked a megerősítést, én is ugyanígy gondolom! De tudod már kezdtem azt hinni, hogy velem van a baj, mert más értékek fontosak mint egyeseknek, de látom, nem csak én vagyok ezzel így! Minden hírdetőnek olyannak kéne lenni, mint Te!:)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 25. 13:47

Csodálkozom azon is mikor, olvasom, hogy nevet változtattot, vagy telefonszámot...stb... ott valami baj, van a szolgáltatással,és ha még más tollával ékeskedik ráadásul, hogy gondolja, hogy megbiznak benne?? Hisz ez  bizalomról is szól, oda vissza!!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 25. 13:37

Akkor mégsem én gondoltam rosszul!:) Ha kicsit beleolvasgatsz a debreceni topikba, nem egészen ez jön le... Viszont jártam 1 hölgynél Pécsen a napokban, és mivel szóbakerült megkérdeztem mit gondol erről. Nagyjából hasonló választ kaptam, mint Tőled!:)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 25. 13:33

Szia Ilkó!

Természetesen megkérdezheted..   butaságnak tartom, mert kiderül az igazság ugy is...persze, ha  valaki nem arra töerekszik, hogy visszatérjenek hozzá,  az nyerhet vele,de csak  ideig-óráig...Mikor annó még rendszeresen hirdetem,  volt aki megjegyezte,itt a fórumban, hogy nem előnyös a képem, de az akkor is én voltam és vállaltam magam,  csak sajna olyan ismertető  jel  van volt rajtam, rajta, hogy ráismertek!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 25. 13:11

Szia!

Megkérdezhetem, hogy Te, mint hirdető mit gondolsz a más képeivel való hírdetésről?:)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 25. 13:06

Gróf,Gróf...kóstolgatnak??:))

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 25. 08:14

Hi itt is!:)

Nem akartam Debrőben túlragozni, de itt mégegyszer leírom, hogy a törvényi dolog nem tőlem származik!

Nem tudom emlékszel-e még, hogy volt olyan cirka 2 hétig fenn Debrecenben egy Sexygina néven futó hirdetés. mivel tetszettek a képek, szépen elmentettem a számot, meg a képeit is a csajnak. Aztán nem is olyan régen, teljesen véletlenül megtaláltam az eredeti képeket, és jártam is Pesten az illető hölgynél, és megemlítettem neki ezt. Addigra már nem volt fenn a hirdetés, de mivel el voltak mentve a képek, meg tudtam mutatni. Ő nagyonnagyon dühös lett, és tőle hallottam, mert vannak jogász ügyfelei is (többek között), hogy ha ilyennel találkozik, simán ügyvédhez fordul ezügyben. Én ezidáig azt sem tudtam, hogy ez jogilag lehetséges...

Ezenkívül nem azon kaptam fel a vizet ami történt, hanem az utána következő beírásokon, mert azokból teljesen az jött le, mintha még Boninak kéne szégyelnie magát azért, hogy be merte írni, hogy mi a valós helyzet. És hogy végülis miért is ne lehetne lopott képekkel hirdetni, abban semmi rossz sincs.

A Nyíregyen történő dolgokról senki sem írt ilyesfajta hszt, egyértelműen mindneki elutasította ilyenolyan hangnemben...

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 22. 19:43

Lány a randin:
- Ha nem veszed ki a kezed a bugyimból, akkor haza megyek! 4 millióig számolok.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 22. 10:04

Tiger - Újonc (18 hozzászólás) írta 13 órája

Kedves "Tigrismama"!? 

Mint hirdető, talán valami eséllyel megkérdőjelezhetted volna más masszázsát?!

De, mint most idetévedő ifjonc fórumozótól inkább a jóindulat mellőzése érezhető.

Sajnálom, hogy töröltetted hirdetésed, meglátogattalak volna egy beszámoló írása erejéig?!

Biztosítási ügyekben én is járatos vagyok, lassan 20-éve. Jót dumálhattunk volna közben!

Madárdalos szép hetet Mindenkinek! :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen