Helló itt is :-)
Kicsit érzékeny vagy. Tombolnak a hormonok? XD
Ne hidd már azt, hogy mindenki az ellenséged, meg bántani akar.
Amit írtam, azt komolyan is gondoltam. Nekem ez a Playmate-ügy pikula a többi lopáshoz képest. Meg a pitbullok a szobában, meg a fenyegetések. Túl nagy igazságérzettel vagy megáldva. Nem feltétlenül jó mindíg az igazságosztót játszani. Engem ilyen szinten max. akkor b@szna fel a dolog, ha érintett lennék. És az, hogy ezt csinálta a képekkel, nem biztos, hogy a "motyóddal" is ezt csinálná. Ez nekem egy debreceni helyszínhez túl durva lenne, Nyíregyen már inkább el tudnám hinni... Te is biztosan vettél már számla nélkül (esetleg adtál el) dolgokat, de ezért még nem vagy köztörvényes bűnöző.
Nem akarom én őt védeni, de elég nagy blama neki, hogy így és itt kiderült a dolog. És egy érdekesség: volt itt egy lány, már nem hírdet, képgaranciával hírdetett más képével, de olyan nagy volt a hasonlóság, hogy senki nem vette észre. Ilyen is van.
A másik dolog, hogy valószínűleg engem is jobban felháborított volna a dolog, ha készültem volna hozzá. De mivel nem, így bennem nem omlott össze egy világ, bár valóban nem etikus, mégha ebben a környezetben is történt a dolog.
Üdv