Beszélgessünk...

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 30. 18:49

..pedig lassan egy éve erre bőrözök! :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 30. 11:44

Nekem nem kell féljek ellopják a képemet:))

Babuci · Újonc (9 hozzászólás) · 2011. augusztus 30. 09:20

Szia!

A fotogarancia ingyenes szolgáltatás az oldalon.

Szép napot mindenkinek!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 30. 09:13

Szia!

Bocsi, ehhez csak egy megjegyzés, szerintem a fotósok is élnek valamiből, nem? Ilyen alapon mindenfajta fotózás lehúzás lenne, mert gyakorlatilag retus minden téren lehetséges, nemcsak erotikus fotózáskor. Aki pedig jó fotós, azt keresik, és ajánlják egymásnak a lányok, függetlenül az ártól. (Legalábbis én így tudom, de majd kijavítasz, ha tévedek.) Ezenkívül egy profi attól is profi, hogy megkéri az árát a munkájának, ez minden szakmában így van...

(Mercedeszt nem fogsz Trabant áráért kapni, vagy igen?)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 30. 08:17

Ezzel nincs is gond, de akkor ha ő nem hajlandó, talán majd Te válaszolsz arra az egyszerű kérdésre, hogy miért...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 30. 08:16

Hi!

Bizony be, merthogy igaz!:) Sőt ugyan más hölgy kapcsán, de ismerem a fotóst is, aki készítette (mármint más hölgynek is csinált már sorozatokat, és nem túlzás az ár).

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 30. 00:32

Megette a fene, ha nem tudnánk a jelentését ezeknek a kifejezéseknek.

Tiger minden szavát isszuk, hisz biztosítva van, így nem érhet csalódás sohasem!

A Rolfingban nem a "fing" a legfontosabb! :)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 29. 08:32

:)))

Nem vált szokásommá, csak van egy olyan "rossz" tulajdonságom, hogy nem kedvelem az igazságtalanságot, sem egyik, sem másik oldalról! Ezért akadtam ki akkor is, mikor egy "kedves" nick nekiállt Ginát gyalázni...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 29. 08:30

Üdv!

Szerintem a képgarancia miatt akadt ki, meg a szerki üzenete miatt, hogy simán megvédték Playmatet, holott...

Meg azért gondolj bele, ha te adnál ki majdnem 100 rugót, mit szólnál ha visszaélnének a képsorozattal, gondolom nem repesnél a boldogságtól!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 29. 08:27

Hi itt is!:)

Egyetértek, az látszik a képein, hogy semmi sem látszik!:)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 29. 00:04

No mi  a manó?Ti tudjátok néha miröl is beszélteek??Szerintem nem......de dijazuk  szép Esrótét

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 28. 19:59

A fejtől a lábig, kívül belül - Rolfing az ember minden porcikáját érinti.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 28. 17:06

Pál.Pusztai..Te-Őstag,,,ááá.. nem Őstulok:))Azért vigyázzunk a megszólitással,!! Imádom, a dicséreted.. de ezzel hizok is ,igy bünti jár érte:)))

Na azt mond meg nekem, ,hogy  mi az  ami fent van a fán,és nyávog, és lent van a földön és ugat:))

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 28. 15:26

Pircsi!

Egy Isten-NŐ Vagy!

Szeretem a humorod! :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 28. 15:25

Te raperuta!

Inkább nem hívunk! :) ..bár nagyon szeretünk és élveztük is tanításaidat!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 27. 15:51

SZIA TIGER!!

Nem  nem bántjuk Katót, sőt én....  minden tiszteletem az övé!!Sajnálom, hogy  elment,  csak kicsit  ugy tünik te ő vagy!!! ezt pl  a.... Ja hívhatok Zoli néninek-ből gondoltam!!De valszin tévedek!!

Szia!!

Tiger · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 27. 14:05

Szia!

Én amit akartam, leírtam. Feleslegesen.

Nem hiszem, hogy lenne közös témánk, én nem vagyok érintett sem, mint hirdető, sem, mint futtató, sem, mint látogató.

Én hétköznap dolgozom, ellentétben veled, a netet pedig másra használom.

Úgy éreztem, Katót túl sokat és régóta bántjátok, csupán ezért jöttem ide, én ugyanis személyesen ismerem, nem úgy, mint ti.

Ő már nem is olvassa a fórumot, s ez a legokosabb, amit tehet.

Többet nem írok én sem, mert pont az ellenkező hatást érem el vele, mint amit akartam, hogy szálljatok már le róla.

Ja, és hívhattok Zoli néninek. :)

Minden jót!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 26. 23:59

Ő azért nem semmi.. csak mindönknek vége lesz egyszer,,, és tudni kell mikor!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 26. 22:34

Tigert én is várom, és össze is raktam, bár nem érdekerll, de azért érdekes lesz ha  lejön hozzám:)))))Hisz nyitott vagyok minden irányban:))

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. augusztus 26. 09:59

Helló

Lehet, hogy azok ott nem nagyon tudnak írni :-)))

Playmate meg a "legjobb védekezés a támadás" taktikát alkalmazta. Volt itt a fórumon már rengeteg hírdetői beírás, stílus, ez legalább üde színfolt volt a szokványos reakciók között.

És azt is figyeld meg, hogy ez az egész már kezd elülni. Szépen mindenki túllép rajta, a kedélyek lenyugodtak, és kész.

Amúgy néztem az "új" képeit, hát a "nesze semmi fogd meg jól"-típusba sorolnám őket...

Üdv

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen