Helló
Nekem meseszagú a dolog. Évi 2-300 milla, az havi 20-25 milla. Ki az a nő, mit tud, hogy néz ki, akinek ennyit fizetnének? Mitől profi prosti? Itt a VL-en is rengeteg ilyen van, aki már-már hibátlan kívül-belül, de mondjuk őt nem lehet kínozni, stb... Akkor ő már nem profi prosti??? Tény viszont, hogy olyan abberrált emberekről és kérésekről lehet hallani, hogy ezeket teljesíteni már nem profi prosti kell, hanem egy olyan gépezet, aki elvisel mindent, akár a testi épségét és egészségét is hajlandó kockára tenni. Na ez nekem nem profi prosti, hanem egy "izé", aki egy szintén "izével" van együtt. Két beteg elme/ember. Ha milliárdos lennék sem lenne az a prosti, akinek ilyen csillagászati összeget kifizetnék. De lehet, hogy bennem van a hiba, mert túl normális vagyok? Lehet, hogy tényleg van olyan réteg, akiknek ez kell, és meg is fizetik, nem tudom. De tény, hogyha inkább mesét, meg humbugot akarok olvasni, akkor itt a fórumon is találok tehetséges mesemondót, azok az írások is lassan megérnének egy kiadást, bár pénzt nem adnék érte.
Üdv