Szép napot!
Visszaolvastam. Egy kis életrajzi részlet Andreáról, mert látom, továbbra is téma.
Kedves Pál-Pusztai, mindenre nem emlékszem, amiket írtál róla, kérdeztél tőle cinikusan, hogy folyamatosan igyekszel lejáratni.
Büszke-e a múltjára? Igen, büszke lehet.
2004-ben létrehozott egy Bt-t a semmiből (illetve masszázsból), mert rájött, hogy pénz nem a masszázsban van, hanem az oktatásban.
Munkanélküliek tömegének adott munkalehetőséget a kezébe, azzal, hogy masszőröket képzett belőlük. Sokan megcsinálták magukat, sokan nem, mert feladták hamar, mert a kurvák, meg a stricik ellepték az újságok Masszázs, Egészség rovatát, ezzel lejáratva a valódi masszőröket. De térjünk vissza cégéhez. Mindenki, akivel beszélt a terveiről, azt mondta (én is), hogy Veszprémben ez nem fog menni.
Nem hallgatott ránk, bulldog módjára hirdetett, 3 hónap múlva összehozott egy 9 fős csoportot VESZPRÉMBEN. Aztán elkezdett terjeszkedni, Tapolca, Szombathely, Pápa, Szentgotthárd... fél év elteltével egy Scorpiója, egy évvel később egy lízinges Octacia Combi Toursa volt, két év múlva egy félig kifizetett téliesített, lakható hétvégi háza Szombathelyen. Aztán valaki egy veszekedés miatt kinyírta a cégét. Andreának igaza volt, neki meg hatalma. Mindent elbukott, az ügyvédje közölte vele, hogy mattot kapott, kész. Na, akkor tényleg összeomlott, de fel kellett állnia a középiskolás fia miatt, és felállt, kiment Ausztriába. Előtte is egy kemény nő volt, de akkor keményedett meg igazán.
Aztán jött a fia balesete, majdnem elvesztette, utána az ő nagy műtétje (ezen jót röhögtek anno a piroslámpán) Ki akkor a tahó?
Én nem ismertem a lejáratásáig ilyen oldalakat, rajta keresztül ismertem meg azt, meg ezt. Nem is érdekelnek, nekem sose kellett fizetnem egy dugásért, pedig csak egy átlag pasas vagyok. Nekem van egy fiam, meg egy lányom. Lányom gimnazista, jól tanul, normális családi életet élünk, lányom nem fog beállni kurvának, ebben biztos vagyok, pedig szép. Inkább tanul, egy normális tini.
Akkor most lássuk, kinek van itt szüksége kezelésre? Ki lóg ezeken a fórumokon hosszú évek óta? Ki fizet a szexért, utána meg panaszkodik a lányra, vagy szidja?
A ti csőrötöket az piszkálja, hogy nem tudjátok tönkretenni még két év mocskolódás, lejáratás után sem.
Szégyelljétek magatokat! Még most is, amikor már törölte a hirdetését, nem bírtok leszállni róla.
A külsejével mi a baj? Hogy szép teste van még mindig?
Eddig nem akartam személyeskedni és megbántani sem, de Pál, menj be a Masszázsba, nézd meg azt a magát 45 évesnek valló nőt, aztán vesd össze Andreával.
Bush miért őt védte? Mert egy Nőről van szó, akit megállás nélkül, ismeretlenül sértegettek.
Hogy ne kelljen agyalnotok, ki írta ezt, közlöm, farkam van és én vagyok a sokat emlegetett masszőr cimbi.