Beszélgessünk...

Tiger · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 15. 22:03

Itt néhány kivétellel szellemi fogyatékosok vannak? Bocs, nem tudtam.

A topic természetesen a Grófé, meg Pál-Pusztaié, visszaolvastam, én meg abban nem találtam semmi érdekeset, hogy ki hol mit evett.

Tűnök innen, mielőtt én is megbolondulnék, mint eme fontos "férfiak".

Én normális emberekkel vagyok körülvéve, a kurvák meg nem igazán érintenek. :-D

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. augusztus 15. 21:52

Srácok haggyatok má ki egy napot, leülepedtek, minek a feszkó? Haggyátok má Katót, nagyon kár volt kiborítani. Sose néztem, hogy hirdet-e, de ha nem, és az itt beszólók miatt nem, akkor nemtom mi értelme volt...?  Ejcsétek már a témát, sokkal jobb hüjeséget találtam, te tényleg: olvastátok vmi riporternő "Drága kéj" c. könyvét egy luxusprosti "őszinte" vallomásairól? Óriási humbug, nagyon teccett, kiváncsi vagyok mit szóltok hozzá?! Egy profi prosti, aki évi 2-300 milliót keres, agyba-főbe kínozzák, elvileg már milliárdos, de nem tud-akar kiszállni, pedig senki sem kényszeríti a pályán maradásra... aztán belezúg egy bunkó gazdag ügyfélbe, természetesen terhes lesz tőle, még természetesebb, hogy meg akarja tartani és a legtermészetesebb, hogy betegség miatt nem lehet... úgy bőőőgök, tiszta lányregény, "Rózsaszín alkony Hawaii-ban" meg a többiek :))))) Geróf, QC, nagy szakértők, szerintetek hány % a valóság és hány % a mese a háziasszonyoknak a könyvből?

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. augusztus 15. 12:06

Helló Kedves

Eddig sem vettél részt benne. Téged nem bánt senki. Miért háborogsz? Nyugi.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 15. 09:00

Nem tudom a megoldást, eddig megfejtés nem érkezett sajnos.

Felvilágosítasz Kedves? :)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 15. 07:56

Szia Kedves!

Néha valóban nem könnyű, de legalább Te ne vedd komolyan!:) Ha pl én mindent felvennék, amit különféle fórumokon írkálnak nekem, már régen beleőrültem volna... Érdemes?

Pussz

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 15. 07:37

Ez a beszéd Pircsi!

Mesélj inkább a "bűvös sárkányok" kalandjairól. :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 15. 00:22

Tudjátok mit, cseszétek meg egymást... mindenki a maga igazát akarja,,Miért is?

Helyette kellemes beszélgetés , vagy ez nem tünik fel senkinek ,hogy lehetne?? Én ebből nem kérek!!

Nyudodtan  szarjátok-szapuljátok egymást, én  ebben nem veszek részt...

Csók!!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 14. 21:51

Kedves Bölcs-Salamon!

Még nincs egy éve, hogy itt regisztráltam.  

2010.09.25. 20:14

Mutass egy bejegyzést, ahol én ilyen kifejezéseket használtam.

Ez Katókamama illetve a Te stílusod.

A tárgyi dolgok, autó stb. nem értékmutató.

Mint láthatod könnyen jött, könnyen ment. Erre már rá kellett volna jönnötök, ennyi idő és tudás alapján.

Ha ilyen nagy masszázs-guru Vagy, ennél sokkal többet kellene tudnod és Katókamamának is....

Tiger · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 14. 20:31

Ne haragudj Pircsi, ezt nem neked írtam, akiknek szól, pontosan tudják, miről beszélek.

Közel két évre nyúlik vissza a történet, azóta nem hagyják békén.

A tisztelt "urak" meg magukba szállhatnak. Mit ártott nekik az Andrea?

További jó "csevegést" kívánok, amit akartam, leírtam. Csak, hogy tudjanak is valamit arról, akit sokszorosan lekurváztak, véneztek stb.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 14. 18:22

Szia Tiger!!

Nem tudok hozzászolni, a bejegyzésedhez... én nem ismerem Katót,,,,.. csak jó fél éve,, az tény, hogy ő hivott fel ,anno engem, és én voltam aki hanyagoltam,  hibásnak is érzem magam!!Az hogy ki kit bántott meg..passz, talán nem a régből kell keresni,  néha én iis kivülálllonak érztem magam itt, és azért nem irtam!!de lehet csak a jó lelkem, ilyen érzékeny..

Amugy meg azzal kezdtem nem tudok hozzászólni,,,akkor mit is  pofázok itt:()))

Puszi!!

Tiger · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 14. 14:40

Szép napot!

Visszaolvastam. Egy kis életrajzi részlet Andreáról, mert látom, továbbra is téma.

Kedves Pál-Pusztai, mindenre nem emlékszem, amiket írtál róla, kérdeztél tőle cinikusan, hogy folyamatosan igyekszel lejáratni.

Büszke-e a múltjára? Igen, büszke lehet.

2004-ben létrehozott egy Bt-t a semmiből (illetve masszázsból), mert rájött, hogy pénz nem a masszázsban van, hanem az oktatásban.

Munkanélküliek tömegének adott munkalehetőséget a kezébe, azzal, hogy masszőröket képzett belőlük. Sokan megcsinálták magukat, sokan nem, mert feladták hamar, mert a kurvák, meg a stricik ellepték az újságok Masszázs, Egészség rovatát, ezzel lejáratva a valódi masszőröket. De térjünk vissza cégéhez. Mindenki, akivel beszélt a terveiről, azt mondta (én is), hogy Veszprémben ez nem fog menni.

Nem hallgatott ránk, bulldog módjára hirdetett, 3 hónap múlva összehozott egy 9 fős csoportot VESZPRÉMBEN. Aztán elkezdett terjeszkedni, Tapolca, Szombathely, Pápa, Szentgotthárd... fél év elteltével egy Scorpiója, egy évvel később egy lízinges Octacia Combi Toursa volt, két év múlva egy félig kifizetett téliesített, lakható hétvégi háza Szombathelyen. Aztán valaki egy veszekedés miatt kinyírta a cégét. Andreának igaza volt, neki meg hatalma. Mindent elbukott, az ügyvédje közölte vele, hogy mattot kapott, kész. Na, akkor tényleg összeomlott, de fel kellett állnia a középiskolás fia miatt, és felállt, kiment Ausztriába. Előtte is egy kemény nő volt, de akkor keményedett meg igazán.

Aztán jött a fia balesete, majdnem elvesztette, utána az ő nagy műtétje (ezen jót röhögtek anno a piroslámpán) Ki akkor a tahó?

Én nem ismertem a lejáratásáig ilyen oldalakat, rajta keresztül ismertem meg azt, meg ezt. Nem is érdekelnek, nekem sose kellett fizetnem egy dugásért, pedig csak egy átlag pasas vagyok. Nekem van egy fiam, meg egy lányom. Lányom gimnazista, jól tanul, normális családi életet élünk, lányom nem fog beállni kurvának, ebben biztos vagyok, pedig szép. Inkább tanul, egy normális tini.

Akkor most lássuk, kinek van itt szüksége kezelésre? Ki lóg ezeken a fórumokon hosszú évek óta? Ki fizet a szexért, utána meg panaszkodik a lányra, vagy szidja?

A ti csőrötöket az piszkálja, hogy nem tudjátok tönkretenni még két év mocskolódás, lejáratás után sem.

Szégyelljétek magatokat! Még most is, amikor már törölte a hirdetését, nem bírtok leszállni róla. 

A külsejével mi a baj? Hogy szép teste van még mindig?

Eddig nem akartam személyeskedni és megbántani sem, de Pál, menj be a Masszázsba, nézd meg azt a magát 45 évesnek valló nőt, aztán vesd össze Andreával.

Bush miért őt védte? Mert egy Nőről van szó, akit megállás nélkül, ismeretlenül sértegettek.

Hogy ne kelljen agyalnotok, ki írta ezt, közlöm, farkam van és én vagyok a sokat emlegetett masszőr cimbi.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 14. 13:04

A Barkassznál, és  a Ladánál, ,már csak az én kislibazöld Trabantom a jobb,...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 14. 08:22

Mit jelent, hogy PAFF  A BŰVÖS SÁRKÁNY!!??:)))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 14. 08:20

Szép jó reggelt!!

Ez az oldal a szexről szól,Természetesen bármit feláldozok, céljaim eléréséért, Áá mit nekem egy kikőtö:)))

Ha a hétköznapi munkám üzöm, hidd el szöges ellentétben áll a szexxel....de tény,hogy fontos szerep jut életemben, a nemiségnek!!

A vitába soha nem szolok bele,  mert néha nem is értem miről van szó,  meg nem is igazán érdekel, ki mivel csesztetti a másikat.. ez érdek megint,,, ha nem szólsz ,nem bántanak:)Bár jelzem, egy másik oldalt olvasva, kicsit felment bennem a pumpa... na jó, nem ugy gondoltam,...nem szó szerint!:))))))) de bepipultam, és ennek hangot is adtam...

Puszillok , és szép napot kivétel nélkül mindenkinek!!!

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. augusztus 14. 03:14

Ez még jobb volt, mint a debreceni fórum elmúlt 1 hete. Olvasmányos, érdekes, nevetséges, okos(kodó), de főleg az eleje siralmas, olyan nyíregyi-jellegű. De legalább kiderült, hogy egy stabil pont van itt: Pircsi, akit ki nem lehet zökkenteni szokásos pozitív "világnézetéből": a szex mindenek előtt...mégha ezért egy ősi magyar normandiai kikötőt is kell feláldozni.

:-)))

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 22:41

Ha ez így megy tovább, bolgár rendszámos Lada-Nivával is járhatok December végén! :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 22:35

7% netto a jövedelem, ugyanúgy mint Neked egy év múlva! A mostani öttel így is jól jársz, ilyen kevés munkáért! :)

Ráadás pedig a saját "pengetés" védelmi pénz nélkül! :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 22:28

Kénytelen voltam ezt választani, amikor megjelent "császár kurátor".

Meg kellett mutani van egy igazi és vannak "ál-kurátorok"...ennyi! :)  Vágod már? :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 22:25

Mondtam hívd fel, beszélj is Vele! :)

Megtettem, azonnal megmutatta az "életrajzát" és a jövőjét!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 22:21

Az északi fény megy magától, nincs gondom vele!

Kiadtam az üzemeltetést 20% netto, semmi gond és rinya! :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen