Beszélgessünk...

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 22:18

:)  ..na errő beszéltem én is, de olyan "riposzt" jött! :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 22:11

Drágáim. :)

Az izzón is azonnal írtam egy "lebuktató" bejegyzést, emlékszel Gróf a sízős történetre?

Vállalom és mindig is vállaltam soraimat, ezért is idéztem a "Petőfi Színház" mai műsorát! :)

Van aki észreveszi, aki nem az mást gondol! :)

Van aki pedig annyira IQ-betyárnak tartja magát, hogy nem veszi észre saját elszólásait! :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 22:00

Ha te igy láttod, és érzed, én tiszteletben tartom, és biztos igazad is van!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 21:05

Nem ezt gumival nem lehet élvezni,   pezseg,,,,, azt érezni kell!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 20:57

Olvastam, és erre jutottam én is!!

Tetszik a külsöd, de a fogazatod nem irtad az is érdekel:))))) Amugy nekem a férfi Igen itt kezdödik, tudod a kockahas, tör:))ha odabujjok!!

Mikor leszel szabin?? Gratula  a sikereidhez!!

Tiger · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 20:27

Nem gumival csinálod, vagy akkor is jó?

Tiger · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 20:26

Király=Pál-Pusztai. Olvass vissza, rájössz, ráadásul most elfelejtett átjelentkezni Pál-Pusztairól :)

Na, leírom, hogy nézek ki. 175 magas, 90 kg+10 (kicsit elpocakosodtam, szeretem a hasam), átlagos külsejű, semmi extra, de vonzom a nőket férfias bájaimmal. Megfelelek? Hajam világos barna, szemem kék. Foglalkozásomat majd később, sokat utazom, de inkább a kötrnyéken (50-60 km-es körzetben), munkám miatt. Debrecen most kiesik, meló van, majd a szabadságom alatt kereslek. Jó?

Én voltam az év üzletkötője a megyében, "nyertem" egy egyiptomi utazást, így motiválnak minket, meg a pénzzel.

Lassan kiderül, ki vagyok, aki ismeri az Andreát (Katót). Én 8 éve ismerem, úgyhogy én már mindig Andreának fogom hívni, az új nevét nem tudom megszokni.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 15:37

Ha valoban szebb vagy az ördögnél, egy hajszállal, akkor elmegyek veled.de ugye oda nem haltszik asszonyod  hangja...???Amugy meg örülj,, nem azt mondta, hogy vájuhoz:))))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 15:32

Egy pezsgőtabletta punciba...nedveségtől  pezseg, az élvezi, aki élvezi, hogy én élvezek:)))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 15:23

No most vagyok KO..most akkor Pál-Pusztai  (jelzem óvatján..sajt jut eszembe rola.:)))))))

Nem értem....Most a Király srác vagy te voltál a  tengerparton??Passsz feladom,

Amugy mindig jó voltam történelemből, még mindig emlékszem a triumvirátusra:))) Most sem bánnék,,, egy olyan felállást:))

Tiger · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 12:43

Megyek, asszony kiabál, hogy ebééééd!

Derűs napot mindenkinek. Mindig nem jövök be, de majd visszaolvasok, van-e hangulat.

Pircsit meg elviszem a magyar tengerhez valamikor, ha ráér. :)))

Tiger · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 12:39

Hello neked is!

Látom, egész Kurátor család jött itt össze. Most nem érek rá színházba menni, meg nem szeretem annyira a musicalt,

a klasszikusok jobban bejönnek, meg Fekete Pákó :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

De most komolyan. A Gróf, meg a Császár Neked rokonaid? Meg vannak még más Kurátorok is? Vagy majd jönnek? XD

Tiger · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 12:35

Hello Pircsi! :)

Az jó, ha csúszik. Írd má mit tudsz jobbat? Én szebb vagyok az ördögnél, mit kaphatok?

Csókolózni nem muszáj, de nem rossz. :)

Király Kurátor · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 11:20

Szóval nem balcsiztam ha kicsit figyelmesebben elolvasod.

Mikor is volt tengerünk és ott kikötőnk? Történelem óra! :)

Király Kurátor · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 11:16

SingSingSing2 ( musical show )

Veszprémi Petőfi Színház műsora egyenes adásban! :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 03:34

Tudod nekem mindegy ,hogy fiú vagy-e vagy lány, de ha hozzám eljössz inkább fiú legyél,a  csók miatt..

Jut eszembe, én nem szoktam csókolóznii soha, de ha véletlen kedved kapnék rá, miért gondolják a férfiak, hogy az jó ha egyből torkomig dugják a nyelvüket??

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 13. 03:29

Szia Tiger!!

Ser, és punci??:))

Jobbat tudok,de nem irhatom ki, mert ugy is moderálják.....de hidd el jobb, ez is csuszik, az is csuszik....

Tiger · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 12. 21:26

Hello Pircsi.

Miért takartad el a puncikádat??? Látni szeretném legalább, ha már ilyen messze vagy. 

Egy jópunci még a sernél is többet ér, de legjobb együtt a kettő. :-)

Tiger · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 12. 21:04

Már hülyeséget írtam, te a fórumozokat jellemezted. Akik nem is olvassák, azok főleg nem azok. 

Jaj má, a serital hatása. Meg gyogyós vagyok alapból. :(((

Tiger · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 12. 21:01

Sziasztok!

Én ismerem Katót, nem kell félteni, amúgy tényleg megy Ausztriába (sajnos, nekem).

Bush, Katóval már itt nem biztos, hogy fogsz röhögcsélni, de majd csak megszűnik a gyalázása, bár nem hiszem, hogy érdekli.

Meg különben is, ha már nincs, minek szemtelenkednének vele, meg sértegetnék.

Abban igazat értek, amiket írtál a fórumozókról, bár kettőt kihagytál, akik csak olvassák, és akik már nem.

Lehet, velem hülyéskedsz majd. 

Első kérdés: fiú vagyok, vagy lány? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen