Azt nem tudod, mikor indul a vonatom? Lusta vagyok keresni menetrendet. Lehet, át is kell szállnom. Arra készülj fel, hogy kiszállási díj is lesz, nem kevés, és az órabérem se gyári. Jó, kipattintom. :)))
Azt nem tudod, mikor indul a vonatom? Lusta vagyok keresni menetrendet. Lehet, át is kell szállnom. Arra készülj fel, hogy kiszállási díj is lesz, nem kevés, és az órabérem se gyári. Jó, kipattintom. :)))
A lényeget elfelejtettem: hozz csokit, meg zizit, meg kölyökpezsgőt.
XD
És hogy néznél rám ferde szemmel?
Szerda 10.00. Tényleg kéne már egy kis masszázs. Nem baj, ha szexmentes, de legalább "pattintsd" ki.
Úgy még jobb cimbi lennék.
:-)))
és, ha én táncolnék neked?
Jó, hogy szóltál. Már mindent írok, de azt is elfelejtem, hova. Majd beírlak a naptáramba. Hányra is? :)
Kapnál, édesem olyan masszázst, hogy két nap izomláz. Szexet nem vállalok veled. Cimbi vagy.
Igen, bár ahogy telt-múlt az idő, ezek a szolgáltatásaik jöttek inkább előtérbe. Nekem se táncoljon egy gésa, hanem...
:-)))
Nem mindenre emlékszem, de ez most igaz. Gondolom, amiket ír, az ő érzései, és le is írja.
Amnéziás? Az gáz! Remélem arra emléxel, hogy szerdára ígérted magad, hogy leutazol ide egy masszázst adni? Ha nem emlékeznél, akkor most emlékeztettelek rá!!!
Mondjuk a gésákkal kapcsolatban van egy tévhit, sokan azt hiszik, hogy szexuális szolgáltatást nyújtottak. Messze nem ez volt a feladatuk.
ISTEN MENTS!!!!!!!!!!!
Meg is zavarodnék.
Odamondja az biztos, nem túl csúnyán, nem túl finoman, kinek-kinek hogy jön le. Nagyjából bírom az írásait, ritkán vannak nem igazán tetsző dolgai, de rajtam kívül senki sem tökéletes...
Kicsit néha igazságtalan.
Akkor mittom kije, de valakije. Nekem lukas a humán műveltségem, a számokat szeretem. Meg amnéziás is vagyok újabban.
Megnéztem a családfáját, nem volt ilyen nevű testvére.
Metéltesd körül magad! XD
Nem biztos, hogy mindenkinek jó hír, nekem viszont igen. Csak az a baj, hízlal a cukorka, amit kaptam, de majd nem sokáig csipegetem, csak amíg úgy érzem.
Ja, nekem is tetszett, látod, ott van élet. Brian kezd szimpi lenni, odab@ssza a nagy büdös igazságot, jó fejnek tűnik.
Szerinted?
Én nem öregszem, csak a f@szom ráncosodik :-)))
Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
MÉG MINDÍG NEM TUDOM, MIT JELENT!!!!!!!!!!
Amúgy meg én angolos vagyok, a németre nem is figyeltem. De milyen érdekes, mikor ezt a filmet láttam, akkor meg magyarul beszéltek benne...
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vegelein egy név, asszem Hitler tesójáé volt. De valakije az biztos.
Akkor ez legalább már jó hír. A múlt héten sajnos nem jött össze a "tervem", de remélem holnap már sikerülni fog :-)))
A debreceni fórumon szombaton jó nagy mozgás volt. Tetszett a sok különböző vélemény és hozzáállás a dolgokhoz. Kellemes kis párbeszédek alakultak ki.