Tudom, hogy van Schumi. Figyelek. Egyszer ők is kiöregszenek, nem csak mi. :)
Tudom, hogy van Schumi. Figyelek. Egyszer ők is kiöregszenek, nem csak mi. :)
Azt ordítja Hitler a videon végig, teeeeee!
Erre meg tudod, mit mondana fiam? Én nem!
"Hát a f@szom nem kéne?" :)))))))))))))))))
Még most is az, de nem igazán talál magára mostanság.
Schumi van, bár leginkább csak asszisztál mostanában a jobbaknak. Akár ne is lenne...
Mi az a vegelein?
Nincsenek, vagy legalábbis nem érzem őket. :)
Megnéztem, fiam fordított, ő ért angolul, én már alig. Gondolom autóversenyző (volt?)
Hiszed, vagy sem a Forma1-et szoktam nézni, ha ráérek, bár mióta Schumi nincs ritkábban.
Vegelein! XD
Amúgy mi a helyzet? Hogy vannak az idegeid?
Csak leírtad :-)
Ha nem ismered, tényleg nem fontos, inkább autósok szeretik.
Azt mégse akartam írni, ahogy itthon hívjuk. F@szbuk. :D
Ken Blockot nem ismerem. Ki ő?
Kicsi Mars...
Fészbuk, mi? Jó hogy nem fákkbuk.
Mondjuk a lényeg kimaradt:
Ja, Mars csoki 50 Ft-ért! Debrecenybe ennyi? Igen, szívesen lerajzolnálak, aztán összefirkálnálak. Lefotóznám a kis nudlidat és felraknám a fészbukra... XD
Meg tutujgatás is!
Na most leteszem, este bekukk...
Üdv, de még nem 'cakát.
Hát ha én azt most elmondanám... :-)))
Jó, hogy nem azt írtad, hogy lerajzolsz, aztán összefírkálsz.
Amúgy meg igazad van: Mars csoki, a perecet nem szeretem, de "pattintott" kukorica, vízből mentes, de inkább zöld Nestea, vagy bodzás ásványvíz. Bevonulásomkor szirének éneke, kivonulásomkor meg könnyező szüzek sorfala...
:-)))
A Hitleres videóbol meg az a kedvencem, mikor megtudja, hogy Ken Block otthagyta a Subarut, és 2010-től Fordot vezet...
Ismered Ken Blockot? Akkor fog igazán tetszeni.
Työtyöszkélés!! XD
Micsoda igények!! :D
Én jól meggyúrnálak, kicsavarnálak, aszt mehetsz Isten hírével. De! Tibi csoki, sós perec, meg víz... Mi nem kéne még? XD
Akkor én a kivétel erősíti a szabályt-csoportba tartozom? Én sosem b@szni akarok, hanem csak jól érezni magam. Ebbe viszont nálam pont beletartoznak azok a dolgok, amiket te a nőkhöz rendelsz: puszi-csók, simi, odabújás, "työtyöszkélés". Nyilván mindenkinek más az igénye, nekem ez. Én olyanokhoz járok, akik ezt már a 2.-3. alkalom után észrevették, és ez alapján fogadnak. Az meg hogy ez csak képmutatás, kit érdekel? Nem akarok többet, mint azt a nagyon kellemes 1 órát úgy, ahogy én azt elképzeltem.
Sokszor gondoltam arra, h talán megosztanám veletek tapasztalatomat. Mégpedig azt, h a nők kedvességre vágynak és gyengédségre. A legtöbb ffi viszont másra. Általában ez nem azt jelenti, hogy nem esik jól a gyengédés, de a nők szeretkezni akarnak és elkészeztetni. A ffiak baszni akarnak! REndszerint olyayn nőket szoktam meglátogatni, akik baszni hívják fel a figyelmememt, s tegyék ezt kedvesen és nem sértőn. Akik nem punciról, hanem pináról beszélnek. Sajnos egyre kevesebben vannak ilyenek minden korosztályban. PEdig valjuk be őszintén a szeretkezés a a kedfvesség itt sokszor csak képmutatás!