Beszélgessünk...

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 10. 21:23

Jaj, valamit elfelejtettem:

Üdv és 'cakát!

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 10. 21:23

Inkább veled?

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 10. 21:22

Kit hoztam neked?

Na most örülsz?

:-)))

Itt a szerelmed.

;-)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 10. 21:19

Helló

Kató már lucskosra sírta miattad a párnáit. Most is csak 1 alkalomra néztél be, aztán majd 2 hónap után megint, vagy Lindával egy kicsit felpörgetitek a fórumot. Én mostanában nem fórumozok, csak hébe (most hó nincs), végre nyár van, lehet késő estig a kertben tözörögni.

Aztán merre jártál eddig? És hol voltál vendégségben? Vagy titok?

Üdv

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. június 10. 20:29

Sziasztok..

Katoka, QCp,,Bush,,  Mi  ujs veletek??Kató  milyen az üztel??ArrA   IS MELEG VAN??

Törölt felhasználó · 2011. június 10. 20:21

Itt hagytál te átok!! Nem érdekelsz. :)

Nem, nem fiam penget, hanem én, szerepet cseréltünk egy időre, csak, hogy tudja. Különben is nagy tehetség vagyok zeneileg.

Az ablak nálam is nyitva, de a szomszéd nem kukkol, hanem röhög. Amúgy jóban vagyunk, meg én masszőr vónék még mindig, csak eltévesztik néhányan. Különben meg a szomszéd is szexel, hallottam, igaz ritkán.

Nagyfiam amúgy tök máson dolgozik, már párban egy valóban zsenivel, minden bizodalmam bennük, nagyot fog ütni. Na, akkor húzza be a féket Kató, lazít egyet 21 kőkemény év után, átgondolja, hogy mit akar a még hátralévő idejében és elfelejti, amit el akar. Ez tartja bennem a lelket, drágám. Látom magam, ahogy a tengerparton futok, nézem a hullámokat, beleugrok és csak úszok, úszok, aztán belefetrengek a homokba és vissza a vízbe. MEGCSINÁLJUK!! Majdnem kész és fő az optimizmus, nem igaz?

Ha nem léptél volna le, pörögne a csevegés, de te tudod, biztos dolgod van.

Puszi a pocidra, humorzsák. Hiányoztál. Már egy ideje be se néztem, most megéreztelek, mint mindent. 

IRJÁL!!! A fene a kezedbe! :D

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. június 10. 10:26

Sziasztok Katókám, QC, Geróf, régi barátok, NEM HISZEM EL, hogy 9 napja nem írt ide senki!!?? Tudom, hogy én is ludas vagyok, aludni alig van időm, de ez eccerre enni embernél nem lehet porbléma! :)

Viszont olyan régóta nem olvastalak benneteket, hogy má nemtom bepótóni, lemarattam a lelkizésrő, pedig imááádom:) A politikai csesztetést meg pláne!!! De nyakunkon a nyár, melegszenek a panelek, itt a gond! A múlt héten jártam "vendégségben" egy panelban, ajtó-ablak nyitva a szellőzés végett (egyébként jogosan).... csak elgondótam, hogy az akcijó végére hány lakásban húzták be a strigulát a kis szomszédnőcske neve mellé a kispapíron :)))

Katókám, Nálad nincs ilyesmi gond? Nagyfiad penget keményen? Nem lesz valamerre koncertjük? De tényleg!

Bushod

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. június 01. 07:26

:D

Azért van olyan is, bár ritkán ezt elismerem...

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. május 31. 18:49

Akkor menj el, próbáld meg felhívni, jelentkezz be. Az igazi valóságot szeretném olvasni!

Törölt felhasználó · 2011. május 28. 11:25

Drága Pál!

Te nem netfüggő, hanem VL fórumfüggő vagy. A kettő nem ugyanaz.

Komolyan gondoltam,hogy érdekel a lelked. :)))

Ez nem az én topicom, csak én pörgettem fel néhány jó fej segítségével. Attól még bárki írhat ide. Te is. :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. május 28. 07:38

Szeretem, ha Valaki határozott!

..én pedig "netfüggő vagyok" :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. május 28. 07:33

Na ez az igazi terelés, "Szíjgyártó és Répási" csak tanulna itt! :)

Bocsánat, hogy egy pár bejegyzést tettem a saját topic-odban.

Az egész ország várja izgalmakat, írj Tündérem!

Törölt felhasználó · 2011. május 27. 22:38

QCp, valamit tennünk kell, ez katasztrófa! A nép nevetni, szórakozni akar, nem sírni.

Visszajössz? :)))

Bush kéne még, de, hogy hol a bánatban van??

Törölt felhasználó · 2011. május 27. 21:45

Nicsak, hogy behalt a csevegés. :)))

Pál, írjál még! Egy ország szeretné megismerni a lelkedet!

Figyu, egy valamit nem értek. Ha annyira különb, több vagy itt mindenkinél, tulajdonképpen mit keresel egy szexpartner oldal fórumán? Nőt biztos nem. Ilyen népnevelési szándékod van, vagy csak függő vagy? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. május 25. 23:31

Az írás maga az ember. Az írás a lélek tükre. Visszaolvastam!  

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. május 22. 21:47

Figyelmetlen voltam, elnézést kérek.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. május 22. 21:45

A piros ruhás képekkel Katónénire gondoltam. Volt egy pár új képe, de levette. Azokon volt látható piros szerelésben.

Az asszociációd magasröptű volt, de talán kicsit félresiklott, bár Te mindig többet tudsz ezekről. Ezért is szeretnek sokan.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. május 22. 21:39

Ezt nem értem, de már megszoktam. Hol és mikor, mi a helyzet?

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. május 22. 18:34

..a piros ruhás képek voltak eddig a legjobbak. 

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. május 22. 18:33

..a piros ruhásképek voltak eddig a legjobbak.

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen