Beszélgessünk...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. június 13. 13:59

Sziasztok!:)

Sajnos egyet kell, hogy értsek. Sőt, tegnap voltam az egyik kedvenc szolgáltatómnál, akivel nagyon jóban is vagyunk, és ő is egyetértett, hogy bizony sok lány van, aki lenézi a vendéget. Pedig először inkább meg kéne ismerni, mielőtt véleményt alkot valakiről az ember. De ez persze a szolgáltatókat lenéző vendégekre ugyanígy igaz!

izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2011. június 13. 12:53

Szia Bush!Szeretnék reagálni a hozászolásodra csak annyit hogy lehetséges hogy nem tud az állitolagos batátja a szolgáltatonak hogy ő mit csinál hisz én is voltam ilyen helyzetbe...hisz kell egy lelki erő nekünk is  hogy egyátalán mi is el tudjuk mondani hogy mivel is foglalkozunk.Van aki elmeri mondani van aki meg nem.Van aki hazugságban él van aki fel válal mindent..Aki nem válalja fel a barátja,párja előtt azt előbb utobb felőrli magát.Nekem nincs senkim hálistenek mert probáltam az ilyen életet is de nem igazán jo..meg nem is lehet ugy teljesiteni szolgáltatoként  ha van egy szerelmem ...akkor nem ugy viszonyul a vendéghez.

Törölt felhasználó · 2011. június 13. 12:31

QCi, Bush, ha akartok röhögni, nézzétek meg:

youtube .. /watch?v=ujjKMh0e3hc

vagy ha így nem megy, akkor írjátok be keresőbe, hogy

Hitler Awesome Sparta Remix Fails

:D 

Törölt felhasználó · 2011. június 13. 11:53

Csak feltételeztem, hogy esetleg akad a mondás ellenére is. XD

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 12. 21:57

Ilyen lány nincs: " Ha szép is, kedves is, okos is..."

:-)))

Az már férfi.

IKSZDÉ

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 12. 21:56

Helló

Amíg a képembe nem vágja valaki ezt így, addig nem érdekel. Amúgy meg mindenki genyó. Aki nem jár el lányokhoz, az másban genyó. Neki is a háta mögött mondják az alkalmazottai, kollégái, uram bocsá a felesége... Senki sem szent!

Törölt felhasználó · 2011. június 12. 19:44

Drágám, ehhez nem tudok szóhoz jutni se! Nézd, a helyzet az, hogy én két éve hirdetek a neten, és merőben eltér az én szolgáltatásom a lányokétól, attól függetlenül, hogy vannak, akikkel az ágyban kötünk ki. Tehát én teljesen sosem prostituáltam magam, csak olyannal fekszem le, akivel jól esik, tehát egyik fél részéről sincs általában csalódás. Persze itt is csak szimpátia, vonzalom van, eget rengető érzelmekről nincs szó.

Csak próbálom beleképzelni magam egy prostituált bőrébe, mert mélyen bent ott lappang a Nő bennem, annak ellenére, hogy mindig fiús voltam, és szerinted pasi vagyok. :))) Nem hiszem, hogy egy lány, még a mai laza erkölcsöt figyelembe véve is, képes lenne ezt hosszú távon lelkesen csinálni, mert előbb, vagy utóbb kiég, rámegy érzelmileg és már valóban egy undort válthat ki belőle egy férfi látványa is.

A másik bibi ott van, hogy az ilyen szolgáltatást igénybe vevők egy kalap alá veszik a lányokat, nőket, aki ezt mívelik, pedig óriási különbségek voltak/vannak az útszélitől a luxusdögig. Az árak is eszerint különböznek. Aztán van az okos lány, meg a buta. Az okos belenéz a tükörbe, azt mondja, 1-2 évig csinálom, nem b@ssza el a pénzét, hanem egy idegen városban dolgozgat azért, hogy egzisztenciát teremtsen magának, tehát célja van. Ha szép is, kedves is, okos is, válogatott vendégköre pillanatok alatt kialakul, szívesen járnak hozzá vissza....

A buta egyszerűen csak nem tud érvényesülni normális munkával, tehát amíg veszik-viszik az marad. Kiég ő is, de nincs más választása, hozzászokott a pénzhez, amit szór, ahelyett, hogy előre gondolkodna. Sokan isznak, különböző tudatmódosítókkal dolgoznak, különben nem bírnák. A fórum kevés ehhez, hogy kivesézzük ezt.

Az meg, hogy ki nézi le a vendéget és miért, nem tudom. Viszont azt igen, hogy a vendégek zöme lenézi a prostit Magyarországon, pedig igénye van rá.

A lányok is és a vendégek is különbözőek.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 11. 22:47

Helló

Tehát végül is nem működik... :-)))

Ha valami csak ideig-óráig működik, akkor az nem az igazi. Ezek nem mély érzések, és ha valaki ezt tudja és eltűri a barátnőjétől, akkor ott hosszútávú kapcsolatra nincs sok esély. Valószínű ő is csak egy kéjnőként gondol a lányra, és esetleg saját maga is "szabadabban" éli világát (pont esetleg a konkurenciánál). 

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. június 11. 15:27

Ami viszont inkább zavar, és már nem először szaladok bele, az az átb@szás! Na ezt sokkal nehezebb megemészteni, mint teszem azt a randi nem sikerül olyan jól, mint ahogy várja az ember. de az, hogy megbeszéled, készülsz rá, felspannolod magad, aztán jön, hogy vagy fel se veszi azt a ... telefont, vagy éppenséggel felveszi és jön a bocs, de nem érek rá szöveg. Na ettől tudok nagyon kiakadni!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. június 11. 15:23

Hi!

Én őszintén szólva nem tudom, ez nagyon nehéz kérdés. Nekem speciel nem férne bele, de vannak akik minden további nélkül nyitott házasságban élnek. Tehát elvileg nem kizárt, de én azt hallottam azoktól a szolgáltatóktól akikkel olyan kapcsoaltban vagyok, hogy ha működik is, csak ideig-óráig, mert előbb-utóbb választani kell. Vagy abbahagyja a lány amit csinál (lásd pl Elíz), vagy szakít a barátjával, és nem lesz pasija, de tovább dolgozik.

Törölt felhasználó · 2011. június 11. 10:57

Szia Bushom!

Utsó bekezdés: belőlem szóltál. :)))

Olvastam Debreceni is, már QCi és te leírtatok helyettem mindent. :)

Ha ráérek, rátérünk az árakra is, és hogy ezért mit nem várnak el a tisztelt urak. A számok beszélnek helyettem.

Egyelőre annyi, hogy 15-16 évvel ezelőtt került egy óra NORMÁL szex 5000 HUF-ba, átlagbér akkor 20.000.- volt.

Semmi extra nem volt (mélytorok és társai). Erre persze a nálam jóval fiatalabbak nem emlékeznek, de a kenyér kilója 35-40 Ft volt...

Majd folytatom.  

Addig csók mindenkinek! :)))

Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2011. június 11. 10:54

Igazad van abban, ha visszajáró vagyok valakinél, akkor egyre több szolgáltatást kapok, jól érzem magam, de ez a jó!! Biztosra megyek, tudom mi vár rám, és sikerélménnyel távozom. De nem ez lenne a cél? Jól érezzem magam abban az időben.

A gond az ha a telefonban még mindent lehet, de a helyszínen már szűkül a választék.  Nem meri azt mondani, hogy csak ezt vállalom, mert akkor nem megyek el. Sokan úgy gondolják, ha egy férfi már ott áll az ajtóban, akkor nem fog elmenni, akkor sem ha nem kapja meg a beígért szolgáltatást.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. június 11. 10:43

Apropó, ez a fórum erre való, hát leírom Nektek: elég soxor meglepetve tapasztalom, hogy a lányok magukban "elítélik" az ügyfeleiket. Minden hozzájuk járó fickó megcsal vkit, szemét módon hazudik, mocskos a fantáziája, és a pénzéért vásárol erkölcsileg gusztustalan módon szolgáltatásokat. Barátságot kell mutatni, de ha elmegy a fa szi, a háta mögött megjegyzik, hogy milyen genyó a valóságban. Ezeket nem beképzelem, hanem a beszélgetések során egyértelműen kiderül. Kár. Jónéhány okot tudok, amiért vki fizetővendég, de nem utolsó szemét. (Mint mi mindannyian :)))))))) De komolyan, nem furcsa? Katókám mi a véleményed? Geróf, többiek, mi az analízis eredménye?

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. június 11. 10:36

Köszi, Kuszi, én is így látom.

Geróf, amit írsz, hogy a csajszi barátja felügyeletével kipróbálhat más fickókat, elvben szabad kapcsolatban működhet, a sánta csak az, hogy a "kipróbálhat" szó nehezen pászítható az éveken át napi több pasi darabszámmal :))

BPapa! Van barátnőd? De nem alkalmazott, hanem igazi? Olyan csak-te-csak-én kapcsolat. (Nem muszáj válaszolnod. Nálatok, régi VL-es levelezőknél az az érzésem, hogy sokan ismerhetik a levelező-neveteket, és így nehéz őszintének lenni, ha így van, nincs gáz, megértyük.) De azér nagyon érdekel! :))

Viszont a szimpátia alapú szolgáltatás látod érdekes. Neked nyilván az a jó, ha nincs ilyen szolgáltatás-szűkítés. De gondold el, elmegyek egy ilyen lányhoz és egyre többet enged, akkor ez végül is sikerélmény, nem?! És bejön a Geróf által írt feeling, a "levettem a csajt a lábáról" diadallal! Még ügyes vendégfogó is lehet, mert "visszamegyek és megmutatom neki meghint, hogy nem tud ellenállni", miccósz? :)))

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 11. 10:21

Olyan ez a tefajta mókuskerék, mint a hegyről lefelé futás: csak gyorsulsz, de fékezni nem lehet, max nagyot tanyálni...

Ez a barát-dolog nekem is b@ssza a csőrömet. Ilyen nincs. Itt kőkemény anyagi érdekek vezérlik a "lovagot", hogy egy sokak által döngetett lány szerelmének vallja magát. És a lány is stupidó, ha ezt elhiszi... Vajon ha feladná a szakmáját, meddig lenne mellette a barát, vagy egyáltalán engedné neki abbahagyni?

Az elhagyott-elvált-munkahelyét elvesztett, barát nélküli történetek sokkal szimpatikusabbak.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 11. 10:11

Bush, és ami mögötte van...

:-)

Vagy előtte?

Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2011. június 11. 08:54

Üdv a hölgyeknek, és az uraknak!

Jó kis vita alakult a *** moderálva ***, de ez a szimpatikus vagy dolog nekem egyáltalán nem tetszik. A hölgyek szeretnek a telefonba sok mindent elvállalni, de a helyszínen már kezdenek vissza venni belőle, persze vannak kivételek!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. június 10. 22:46

Szevasztok, dagad a keblem, könnyes a szemem, KEDVELTEK, nem is tuggyátok letagadni!! +próbálok írni néha, de hagytam magam lestrapálni, mosmeg már benne vagyok a mókuskerékben ......  öööö...tényleg, lehet azt egyáltalán fizikailag fékezni is, vagy csak előre megy...? Biztos lehet, mind1. Mindenesetre Kató drukkolok a fiadéknak, és kívánok Neked is sok tengerben úszást, homokban hempergést! Azt ismered, hogy "Kislány a tengerben állva mormolja imáját"? Ha nem leírom, Neked való négysoros, mindig is teccett :))

Kuszi, vendégségben voltam 1-2 helyen, semmi új a debreceni fórumhoz képest, de nem titok, akit említettem Rami volt. Nagyon csinos, minden rendben, de egy kicsit olyan mint egy jó kocsi a földúton... mit ki nem lehetne hozni belőle egy színvonalas házban! De nekem bejött, olyan bájosan lowIQ, hogy már tetszik! A másik véglet Kató. Soxor mintha egy norm. pasi lenne. Mindig is mondtam neki, hogy agyilag XY, de nem hisz nekem. Pedig enné nagyobbat nemtok dícsérni :)))

A másik fórumon jó kis vita indult és komolyan teccett, hogy a csajokat is be lehetett vonni a vitába. Egyébként ez a barát kérdés tényleg érdekes, Kató nagyon rátapintott! Én beszélgetésként meg szoktam kérdezni, és minden lány büszkén mondja, hogy persze, van barátom! Nna, gratulálok. Eccerűen NEM MEGY BE AZ AGYAMBA, hogy milyen barát az aki elnézi, hogy a kedvese közös pillangó? Néhányan aszongyák, hogy a baráttyuk nem tud róla, hogy mivel foglalkoznak. Persze. De nem akartam reszelni a témát, mert gondoltam csak én nem értem, SKH. Dehogy Kató megpendítette, ezen a fórumon mégis előjöttem vele. Szerintetek hihető, hogy egy VL-es lánynak normális baráttya van? Sztem csak szeretnék és inkább vágyaikra formálják azokat akik valósz. kihasználják őket. Miccótok ehhez? Geróf? Ilkó? Pircsi? PP? Többiek?

Törölt felhasználó · 2011. június 10. 22:00

Igen. Köszönöm, bár nem a szerelmem, annál sokkal több. :)

Törölt felhasználó · 2011. június 10. 21:59

Szia. :)

Az üzlet az jó, nagyon jó. A Spar a kedvencem. Romlott, meg ehetetlen áruk jó pénzért. Ez az üzlet. Mi hülyék meg vásárolunk.

Képzeld, elfelejtettem, hogy ünnep lesz. De utálom. Előre vásárolni!

Nem, itt egyáltalán nincs meleg, hüsi van, fúj a szél és lerobban a fejem már két napja, jönnek a frontok, mennek a frontok. Sokat esik is.

Hétvégén csobbanni akartam, de ilyen gány időben! Inkább dolgozgatok.

Nálad rendeződtek a dolgok?

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen