Drágám, ehhez nem tudok szóhoz jutni se! Nézd, a helyzet az, hogy én két éve hirdetek a neten, és merőben eltér az én szolgáltatásom a lányokétól, attól függetlenül, hogy vannak, akikkel az ágyban kötünk ki. Tehát én teljesen sosem prostituáltam magam, csak olyannal fekszem le, akivel jól esik, tehát egyik fél részéről sincs általában csalódás. Persze itt is csak szimpátia, vonzalom van, eget rengető érzelmekről nincs szó.
Csak próbálom beleképzelni magam egy prostituált bőrébe, mert mélyen bent ott lappang a Nő bennem, annak ellenére, hogy mindig fiús voltam, és szerinted pasi vagyok. :))) Nem hiszem, hogy egy lány, még a mai laza erkölcsöt figyelembe véve is, képes lenne ezt hosszú távon lelkesen csinálni, mert előbb, vagy utóbb kiég, rámegy érzelmileg és már valóban egy undort válthat ki belőle egy férfi látványa is.
A másik bibi ott van, hogy az ilyen szolgáltatást igénybe vevők egy kalap alá veszik a lányokat, nőket, aki ezt mívelik, pedig óriási különbségek voltak/vannak az útszélitől a luxusdögig. Az árak is eszerint különböznek. Aztán van az okos lány, meg a buta. Az okos belenéz a tükörbe, azt mondja, 1-2 évig csinálom, nem b@ssza el a pénzét, hanem egy idegen városban dolgozgat azért, hogy egzisztenciát teremtsen magának, tehát célja van. Ha szép is, kedves is, okos is, válogatott vendégköre pillanatok alatt kialakul, szívesen járnak hozzá vissza....
A buta egyszerűen csak nem tud érvényesülni normális munkával, tehát amíg veszik-viszik az marad. Kiég ő is, de nincs más választása, hozzászokott a pénzhez, amit szór, ahelyett, hogy előre gondolkodna. Sokan isznak, különböző tudatmódosítókkal dolgoznak, különben nem bírnák. A fórum kevés ehhez, hogy kivesézzük ezt.
Az meg, hogy ki nézi le a vendéget és miért, nem tudom. Viszont azt igen, hogy a vendégek zöme lenézi a prostit Magyarországon, pedig igénye van rá.
A lányok is és a vendégek is különbözőek.