most látom ezt a lanás témát. nem sokat néztem ide az utóbbi időben. ahogy lányoknál sem voltam mostanában,de annyi felé nem is megyek,mert hiába hirdetnek itt néha 70 meg 100 fölött,egyszerűen érdektelenek...meg már némelyik amit elkérne arra kis rövid időre...áá, én annyit ezért már nem adok. vannak itt önmagukat sokra tartó nők,de nekem semmit se jelentenek.
most nem voltam nála,de jó tapasztalatot tudok mondani róla. mindig kedvesen,ölelve,puszival fogadott,kellemes érzést adva. aki helyette máshoz megy, megteheti, ezzel nem azt mondom,hogy senki más nem jó, de ha nála nem volt,sajnálhatja.
neki a vendég,az vendég,nincs privát hitegetés,ha valaki mégis próbálkozik,helyette lesz tiltás. és talán jobb így. csak akkor azért,amiért...és semmi más.
mielőtt valaki bele okoskodna,nem vagyok sem menedzsere,(neki erre nincs is szüksége) sem más ismerőse. szigorúan csak,mint vendég ismerem!! az életkorával sem trükköz,annyi,ami ki van írva. és olyan,ahogy a képen van. jönnek majd gondolom,az irigy,lekezelő jelek,kb. hirdetőktől, álvendégektől :), de hiába....attól neki rosszabb nem lesz.
és ő nem írogat vendégeknek,hogy menjenek hozzá....mint régebben egy szőke,magát nagyra tartó,kis semmilyen fadarab (24 éves) csaj,az egyforma,kb. nyaraló albumba való képeivel. na de ez már érdektelen.