Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2018. július 24. 00:05

Azért mondtam, hogy nem újoncok, mert nem azok, hanem 'Hirdetők, ez egyértelmű! A hangsúly ezen legyen, mert ha nem, akkor csak árnyékra vetődünk! A majdnem nulla forgalomból nem lehet bértopikolókat eltartani! Egy ilyen csajnak annyi zséje nincs, hogy gyalog hazamenjen!  ..ha párban hajtanak, akkor talán a másik csaj is beír egy ehhez hasonló kamuflázst! Pláne ha őt sem viszik jól-amúgy ilyen szitukban szokták elkezdeni a 'Duózást! A lényeg ugyanaz marad! Van még egy dolog amiért nem "újonc", azért sem, mert ilyen nickből van neki vagy 20, és ha azok elhasználódnak, akkor megint lesz másik 20!! Amatőrnek amatőr, de nem újonc. Ugyanez megy a művésznevekkel is, beírsz egy valós kommentet mondjuk pénteken tapasztalatból-mert megsz*pattak-de ugyanaz a hirdető már a másik hét hétfőjén egy másik városban más néven mozog!! A neveket le kell festeni tudni a hirdető képeivel, szokásaival, a csak rá jellemzőkkel! Azért, hogy ha nevet is vált, de felúsztatható legyen. Ez nem rosszindulat, hanem következetes fórumozás! Ennek az egész intézményrendszernek a végén mi azaz a látogatók állunk, ugyanis mi tápláljuk anyagi energiákkal azt. És ez az egész egyedül abból áll még fenn. 

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. július 22. 19:32

Tényileg nem értem, hm milyen ligába játszik a játékos ? nem kel bocsánatot kéri :)

Törölt felhasználó · 2018. július 21. 20:30

Pardon, egészen másról beszélünk! A játékos egy másik ligában játszik, azt hittem érted! Bocsánat. 

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. július 20. 18:05

Ezzel nálam az a baj míg nulla a hozzá szólása xy-nak, addig újonc is marad a szemembe! Másik nem sokan vagyunk akik ténylegesen hasznos infot tolnak a fórumba, és nem csak érdeklődnek erről arról, meg próbálják a haszontalan kis idejüket avval tölteni hogy írogatnak a városi topciba.Jól van az, itt legalább érvényesülni próbál,, általában nem sok sikerrel, én már sokszor inkább nem is foglalkozom velük. Most nem fogom megnevezni a hirdetőt( nyíregyí ),de ha meg nézed az 5- emberke aki írt saját véleményt nulla hozzászólása van a fórumba, hol ott szt a hirdetőnek nem lenne ilyesmire szüksége, mert top szolgáltató ahogy tudom, szóval nálam ez úgy jön le hogy : figyu ír már a hirdetésem alá személyes véleményt, én meg azt meg is köszönöm.. ez mire jó vagy kinek szól.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2018. július 18. 20:51

Nem szeretnék vitába szállni veled, de a jó Isten áldjon meg, ha az igekötő az ige előtt áll, akkor egybeírjuk. 

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2018. július 18. 20:48

Nekem sem jött össze a lánykérés, pedig nagyon bíztam benne. Ha előbb leírja ezeket a sorokat meg sem próbálom. Azóta már nem is beszél velem a lány. Azt hiszem hibáztam. Okulni fogok. 

Bachelor · Újonc (1 hozzászólás) · 2018. július 18. 11:26

Sziasztok!

Legénybúcsúra keresnénk 1db dekoratív lányt. Ami fontos hogy magyar és igényes legyen. Az esemény debrecenben vagy szoboszlón lenne tartva. Semmilyen szexuális szolgáltatást nem vennénk igénybe, csak egy kb 15perces igényes műsorra lenne szükségünk. Fotót és videót nem kívánunk készíteni. Tudtok ajánlani valakit erre? 

Köszönöm!

Törölt felhasználó · 2018. július 18. 08:50

Köszönjük a lényegretörő felvilágosítást! A magam nevében is.  Ettől beljebb vagyok most már annak a megértésében, hogy miért nem tudok házastársi (v)iszonyt kialakítani egy jóravaló hirdetővel sem! 😎 Mivel e témával kapcsolatban egyedül nem tudtam volna ilyen magaslatokba eljutni, így várom a soron következő útmutatást..!? Köszönöm. 

Crisston · Újonc (17 hozzászólás) · 2018. július 16. 21:59

Egy q-va se ér annyit!Ez az egész csak illúzió!Nem kell ezt olyan komolyra venni!👋

Valaki1212 · Újonc (0 hozzászólás) · 2018. július 16. 11:45

Mindenki azt hiszi hogy ezek a lányok akik pénzért ezt teszik hogy majd pont velük akarnak ki alakítani kapcsolatot közelebbi viszonyt. Attól mert meg oszt pár dolgot magáról meg ha el árulja az igazi nevét attól még ugyan úgy csak egy senki maradsz neki az életben. Kölcsönös a dolog neked kell a ki elégülés neki kell a pénz. Meg van az egy órád és húz a francba kb ez van a lányokban. Szerintetek pont egy munka darabjával akar majd közelebbi kapcsolatot? Szerintem ha bármelyik lány is fel hagy majd ezzel a munkával egyikőtöket sem akarja látni soha az életben. Hiába volt kedves veled hiába hiszed azt hogy neked több mindent el árul magáról te csak örökké egy leszel a sok közül. Lehet annak aki előtted volt vagy aki utánnad megy ugyan azokat a dolgokat mondja és ő ugyan abba a hibába esik mint te. Elhiszi ő is hogy neki különleges a kapcsolata a lánnyal közbe pedig nem. Ha ti ezt munkát végeznétek kíváncsiak lennétek egy faszira is? Szerintem tuti nem. Nekik ez munka. Ha normális vagy te sem szereted a munkád te sem szeretsz dolgozni te sem akarsz a munkáddal foglalkozni munka időn kívűl. Persze vannak kivételek van olyan akinek a munkája a hobbija azt csinál amihez kedve van amit szeret de ez a nagyon ritka ahogy az is nagyon ritka hogy egy lány kíváncsi ránk a valódi életben. Vitatkoztok itt hogy nekem az a lány többet mond el te jobban tudod az életét. Közben meg csak annyit tudsz amennyit ő akar amennyit egy 20 perces masszázs között el árul neked 2 menet között. Ne nevettesétek ki magatok.

Törölt felhasználó · 2018. július 15. 22:04

Kíváncsi voltam, hogy belátod-e, hogy nem kell rám fújni egy h*lye Q-a miatt sem!? Az hogy "ismersz" egy ilyen csajt régről, hidd el nem jelent infóelönyt semilyen téren..legfeljebb ő hitette el ezt veled! Sajnos már ilyet is tapasztaltam. Teljes a káosz és a hazugság körülöttük! Tehát(!?) Azzal jönni ilyenkor, hogy "Én jobban ismerem és jobban tudom, mint te".. szóval ez több, mint mulatságos. :-) A fontoskodás és a fo*toskodás is csak egy rossz szokás. Magamról tudom, kezelhető..:-)

Törölt felhasználó · 2018. július 15. 21:50

Te is tudod, hogy azok nem "újoncok" voltak, tisztelet a kivételeknek! Túl van spirázva az a rész is!! Ilyen észrevétel még lehetne jó pár! Pl.-ul: mit kell a szimpla városi topikba írna, ha a negatív kritikát a 'Hölgyek topic- Negatív tapasztalatok részbe kell írni a jót ugye értelemszerűen a Pozitív tapasztalatok -hoz, a kérdéseket pedig az 'Általános témák- Kérdésem van.. részbe?? Tehát? Akkor mit kell írni a városiba? 

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. július 15. 09:20

Nos hajrá újoncok! Írjatok ide a fórumba is, és osszátok meg milyen volt a szolgáltató,ne csak egy személyes véleményetek legyen a hirdetésnél..

Crisston · Újonc (17 hozzászólás) · 2018. július 15. 07:39

Pont te voltál a durci ha jól emlékszem elküldtél tudakozóba pedig én csak osztani szorozni akartam😂

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. július 14. 22:15

Ja jó észrevétel,azért hittelesebb lenne ha egy tapasztalt fórumozó írna személyes véleményt ,az adott hirdető hölgy hirdetéséhez.. szt

staffi · Őstag (1094 hozzászólás) · 2018. július 14. 21:31

Egy kis észrevétel :Azok a hirdetők akik engedélyezik a hírdetésük alá, hogy a vendégei személyes tapasztalatokat írjanak, megfigyeltem  hogy a hozzászólók 95% - kának, nulla hozzászólása van a fórumon!  Érdekes dolog ez...?! Fórumra még egy tapasztalatot nem írt le, de a hölgyek hírdetése alá irnak tapasztalatot :) 

Törölt felhasználó · 2018. július 14. 11:14

A Priv.üziknél nagyon bedurciztál, pedig nem velem kell a Q*vákon összekapni..! Osztani szorozni kell az infókat, a többi csak sallang, még az is amit átélsz együtt velük. 

Crisston · Újonc (17 hozzászólás) · 2018. július 13. 22:17

Idegesnek látszom ?😂😂

Törölt felhasználó · 2018. július 13. 21:52

Miért lettél ennyire ideges? ..mert ha ettől, akkor ez elég groteszk..

Crisston · Újonc (17 hozzászólás) · 2018. július 13. 21:19

Írtam privit okoska!Van még mit tanulni!Mielött hülyeségeket irkálsz!😉😂

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen