Nem tudom, de én nem érzek benne megtévesztést, hiszen úgy festett korábban, hogy végleg befejezte. Szerintem a múlt évben sem volt jelentősége, hogy 18 vagy 22, aki elment hozzá és maradt, az nem azért érezte jól magát, mert 18 éves(?) volt, vagy mert 22!!? Akiknek meg nem jött be, azoknak sem a feltüntetett korral volt gondja. Azonnal tudok mondani itt jó pár hirdetőt, aki 30+, 40+-osnak írja magát, miközben lazán 50 és 60 fölött van a kis drága!!? Az az eltérés már komolyan terjedelmes...
picúr· Kvázi-tag (179 hozzászólás)· 2018. április 22. 15:24
Vajon hogy és miért lett belőle 24 éves amikor tavaly még csak 18 volt?
Törölt felhasználó· 2018. április 17. 15:48
Nagy Uram? Nagy tisztelettel köszöntöm itt!
Pál-Pusztai· Őstag (83 hozzászólás)· 2018. április 17. 08:45
Kell a változatosság és a frissítés!
Pál-Pusztai· Őstag (83 hozzászólás)· 2018. április 17. 08:42
:)
gbed350· Tag (187 hozzászólás)· 2018. április 15. 00:39
Muszáj átmenni a közeli városba a lányokhoz, ha az emberfia "jót" akar. Elnézve a felhozatalt. Tisztelet a kivételeknek. Igaz Zsoloka?:)
Törölt felhasználó· 2018. április 13. 21:38
Nem ő az aki fél...😁
Törölt felhasználó· 2018. április 13. 21:35
Pedig írhatnál neveket, úgy nagyobb súlya és hatása lenne ennek a jogos kifakadásnak. Már leírtam neked-ha jól emléxem-hogy hol és kinél nem fox csöcsre futni. Az a kör persze változhat is, néha befut egy-egy igazgyöngy és ritkán ki kiszáll valaki a story-ból, pláne ha túl jó. Áldozat nélkül nem lehet friss ropogós harmatos üdvöskét felhajtani, ne sajnáld a tanulózsét, majd lesz amikor felúszik rád egy két hamvas tehetség!😅
Törölt felhasználó· 2018. április 13. 21:24
Hogyne szoktam volna..😎Mi érdekel jobban? A tárgyi vagy a 'Biológiai kedveskedés..😁
ironcorc· Lelkes újonc (163 hozzászólás)· 2018. április 13. 16:50
Üdv mindenkinek! Tudjátok nekem alapvetően nincs gondom a C-vitaminnal. Az viszont tény, hogy több hirdetőt is megkerestem, akiben bőven volt ebből az anyagból. Neveket direkt nem írok, bár tehetném, az viszont tény, hogy egyetlen sem teljesített közülük még az 1/10 határt megközelítően sem! Biztos van kivétel, de az eddigi tapasztalatom ez! Igaz ez nem csak a C-vitamin adagolt egyénekre volatkozik, mert vannak szép számmal a D-vitamin hiányos kategóriából is gyengécskék. Már párszor mszívtam az Eon környéki hölgyekkel, ahol az egyetlen előny a földszinti lokalizáció. Nem számoltam, de tucatnyian hirdetnek egy fészekből, vegyesen C-vitamin adagolt és D-vitamin hiányosak is. Általános jellemzőjük hogy olyan derék és csipő bőséget adnak meg, amilyen elképzelhetetlen. Többnyire 28, vagy 34-34 ilyeneket.És újabban fotoshopolt képeket raknak fel, szépen megnyújtva magukat, mert úgy gondolják, hogy a férfinép átvágható! Ahol ilyen adatok vannak, újabban egy telót sem engedek meg. Viszont ha tudtok jól teljesítő lányokat, akik azért végzik a munkát mert szeretik is, nem csupán a virágcsokrokért vannak oda, akkor írjatok már meg....bár aki a virágot szereti, az ugye rossz ember nem lehet! De hát itt egy sajátos teljesítményről is kellene, hogy szóljon a dolog.
Szics· Újonc (4 hozzászólás)· 2018. április 12. 21:15
Üdv urak.
Ti szoktatok kedveskedni valamivel a hölgyeknek?
Airgeneral· Újonc (100 hozzászólás)· 2018. április 12. 07:16
Még nálam ez kimaradt, de őszintén szólva nem is bánom! 😁
sparco01· Újonc (0 hozzászólás)· 2018. április 11. 10:26
hello
humm· Kvázi-tag (125 hozzászólás)· 2018. április 09. 22:16
"Törölt felhasználó"
Ne félj, majd visszajön másik néven.
szabadnapos· Újonc (10 hozzászólás)· 2018. április 09. 16:00
Üdv!
Az valóban furcsa, hogy majdnem mindenki 50 kg, és 58 kg között van, a fotók alapján pedig közel 70 kg-nak néz ki ...
Érthetetlen hogy miért van erre szükség, bár tudom,én hogy úgy vannak ezzel a lányok, ha már ott vagy akkor nem fogsz már lelépni, inkább gyorsan végzel és eljössz(én is jártam így az elején sokszor).
Ha meg kiírod ide a negatív tapasztalataidat, akkor meg megy a hőbörgés, vagy a név változtatás. Ha jót írsz valakiről akkor meg meg kapod a sok dislikeot.
A rutinosabb kalandozók, már nem mennek olyanokhoz akikről nincs valami infó, megbeszéljük egymás között privátban, vagy a barátok személyesen.
Kuplung· Lelkes újonc (66 hozzászólás)· 2018. március 22. 10:24
Valóban elég hanyag volt a marketing! Se telefonszám se prospektus meg ahogy olvasom kuponfüzet sem volt! Lássuk be trokhár volt a munka! Z ügynök ha valódi profi marketingre lesz szükséged a jövőben akkor keress fel engem! Ajánlom magamat! ;)
TibetiSzerzetes· Tag (356 hozzászólás)· 2018. március 21. 19:09
... én teljesen nem értem, hogy mi ez a pár hozzászólás ..., valaki világítson már fel! Ha nem teszitek, akkor kénytelen leszek a lámpát felkapcsolni, hogy legalább úgy világosodjak...
Fannyyy· Újonc (0 hozzászólás)· 2018. március 21. 18:06
Z ügynök! Ellenséget nem szándékosan szerzel. Gyakran az irigység teremti őket. (Tört volna el a keze...)☝️😉💋❤️
gumibogyó· Újonc (55 hozzászólás)· 2018. március 21. 14:44
Most mi van, izé hozé?
Fannyyy· Újonc (0 hozzászólás)· 2018. március 21. 14:41
Z ügynök! Ellenséget nem szándékosan szerzel. Gyakran az irigység teremti őket. (Tört volna el a keze...)☝️😉💋❤️
Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen