Igen,ezt az oldalt,meg van egy másik oldal,azon is lehet látni az összefüggéseket,ha rendszeresen elolvassa az ember.
A moderátorok más más stílust vesznek fel,ahány oldal,annyi szokás.Rendet tenni tényleg nem lehet könnyű.
Az ördög a részletekben rejlik.Szerintem sokan nézhetik ezt meg más sex oldalt,és pont itt bújik ki jobban mondva bújna ki a szög a zsákból,sokan nézhetik,de hogy miért és mi érdekli a távolból szemlélödőket erre még eddig nem jöttem rá,de azért bizonyára érdekes sztori lehet.
Egy biztos,hogy az is fórumozónak számít aki csak olvassa a beírásokat,az illető aktív tevékenységet folytat,még akkor is ha ,,100,, éve van is itt,és ez alatt a ,,100,, év alatt az égvilágon semmit de semmit nem csinált csak olvasta a többiek beírását.
Úgy gondolom hogy nekem,vagy Neked,vagy Mindnyájunknak igenis joga lenne tudni ,,,sajnos ez nem lehetséges a jelenlegi szabályok szerint,,,hogy kik azok akik a távolból követik az eseményeket,akik elvesznek mások munkájából,de ő maga semmit nem tesz le az asztalra,esetleg a téma nem a szája íze szerint alakul és betesz a másiknak,vagy még olyan is előfordulhat hogy a forumozók beírásait áttekintő személy felhasználja azt a maga módján egy esettanulmány sztorijaként.
Az erőlködés a ,,,szomszéddal,,, az nagyon egyoldalú dolog,hiszen a moderátorok komolyan veszik a kezdödő perpatvart és még idejében elfojtják azt.
Igen,nem változik semmi sem,de azért az embert ne hagyja el a hite.