Nagy rokonszenvvel olvastam kollégánk beszámolóját. Annak ellenére, hogy jó néhány éve - megszakításokkal ugyan, de - látogatom az itt hirdető lányokat, az én reakcióim is nagyban függenek attól, hogy miképp reagál a partner, hatással van-e a lányra a kényeztetés, illetve mi az, amit megenged és mi az, amit nem. A környezeti tényezők (többen dolgoznak a lakásban, s ebből fakadóan van mozgás a légyottul szolgáló szobán kívül) általában nem zavar, viszont a passzivitás, a sokat emlegetett "fadarab effektus" megléte bizony már visszaveti a lelkesedésemet. Az úgynevezett "extrákat" nem szoktam igénybe venni, hisz aki ezekkel operál, az a lány inkább üzletasszony, mint huncut lány. Az olyan lányokhoz szoktam visszajárni, akiknél látom, érzem, (illetve akik el tudják velem hitetni), hogy számukra is kellemes élmény az együtt töltött idő, s az általam elkövetett, bármilyen kényeztetés jó esik neki. Kedvenc ténykedésem, ha orálisan orgazmust tudok előidézni a partnernőmnek, s az általam látogatott lányok döntő többségénél be is jön. A közelmúltban viszont két olyan lánynál is megfordultam, akik engedik ezt, ám megmondták, hogy ők - vendéggel - nem is tudnak, nem is szoktak "elmenni". Egyikük szerint, ha nem így tenne, hamar kiégne. Szerencsére, számos ellenpontja van, amit más lányokkal, kedvenceimmel tapasztalok is. Egy jó hangulatú együttlét egy - az erotikára és a kényeztetésre fogékony - lány számára nem hinném, hogy kiégés forrása lenne. A hideg, gépies, üzleties hozzáállás annál inkább. Én lekesen, kedvesen és tisztelettel tekintek az általam meglátogatott lányokra, hisz élményt, örömöt és élvezetet nyújtanak a számomra, valamint a kikapcsolódás, a relaxálás lehetőségét is. Azok a leginkább sikeresek ezen a "pályán", akik okosan szervezik meg a szolgáltatásukat, s képesek megtartani a visszajáró vendégeket, és közben maguk is élvezik azt, amit csinálnak. És ők azok, akiknek való ez a tevékenység. A futószalag mellett az ágyban is éppúgy elfásulhat bárki, mint a gyárban.