Beszélgessünk...

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. április 23. 18:20

Nőcsábász942

... kár, hogy privát üzenetet nem fogadsz, sejtem, hogy melyik hölgyeménynél lehettél...

Hidd el, hogy amit hallottál, csak az egyik oldal, tény van olyan is, sőt sok olyan. És sok olyan van, aki ezt keresi, és sok aki ki is szolgálja - ez ennek a szolgáltatásnak a sötét oldala. Lehet, hogy nekem volt szerencsém, de több olyan lányt is találtam, akinek ez az élete, és sokkal jobb volt vele, mint bármelyik buli után egy csajjal. És ezt nem csak egyoldalú, hogy csak nekem jó, a partnernek is az volt. A becenevem nem hiába az ami, már kisiskolás korom óta ez. Közel állnak hozzám a keleti vallások, illetve a TAO életfilozófia, ami szexuális kultúrát is takar. Ez pedig két ember kölcsönös energiáramlásáról szól, és nem az ürítésről. És eléggé átérzem, ha egyoldalú. Ott általában dolgavégezetlenül eljövök és oda nem megyek többet. Az itteni véleményírások is erről szólnak, hogy mindenki megtalálja a saját igényét. 

Aki tényleg kényszerből csinálja, az vagy nagyon mazoista és tudja sokáig csinálni, vagy elég hamar feladja. Kell hozzá egyfajta kattantság, de valamilyen szempontból mindenki kattant, tehát ez inkább jó értelemben értem.

Én például a másik oldalt keresem, aki élvezi is, és mint az elején írtam, szerencsés vagyok, mert találtam is. Nem egyet. 

Az is lehet, hogy más lányokkal is el kellene cseverészned, hogy ennek a történetnek egy másik oldalát is megismerd, hogy az amilyek megismertél, az nem általános. 

Nekem egyébként mindegy, hogy valaki csak beszélgetésért fizet, mert osztom a véleményed, hogy a pénz csak papír, semmi több, - bár erről lehet vitatkozni, mivel maga a pénz egy kötelezvény, ami nem más végsősoron, mint adósság. Tehát pénz=adósság. 

üdv és derűs napokat

picúr · Kvázi-tag (179 hozzászólás) · 2017. április 23. 15:09

De az is lehet, hogy azért volt csak beszélgetés mert fel sem állt szerencsétlennek. Bár megjegyzem, olyan ne ossza nekem az észt akinek még azért is kurvához kell menni, hogy beszélgessen egy nővel!

Egyébként mindig fizetsz a szexért, akár barátnőd van, akár feleséged, csak a hivatásosak olcsóbbak!

kispe · Lelkes újonc (81 hozzászólás) · 2017. április 23. 10:15

Sajnos a mai anyagias világban nagyon sok minden a pénzről szól, de legalábbis körülötte forog.

Nőcsábász egy barátnőnek vagy egy feleségnek is fizetsz/fizetünk nap, mint nap, de neked ez biztos nem tűnt még fel!

Valamiért csak erre az oldalra tévedtél, sőt még egy lányhoz is eljutottál, akkor meg miről beszélsz!?

Véleményem szerint sok ember használja ezt és más hozzá hasonló weboldalokat, férfiak és nők, természetesen mind különböző okokból, de mint máshol az életben, itt sem lehet általánosítani.

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. április 22. 22:57

Olyan jó, hogy vannak ilyen emberek, mint ez a Nőcsábász942. Én alapvetően örülök, hogy írt. Pelpezsdült itt a fórumon az élet, és még egy jót is mosolyogtam. Ámbár más örömeknek jobban örülök, ami szokott is lenni, és nem csak olyan örömre gondolok, amit pénzért lehet venni, ámbár a pénzért vett öröm sem elhanyagolható :)

brema · Lelkes újonc (72 hozzászólás) · 2017. április 22. 20:33

Most kicsit álmos és fáradt vagyok, ezért csak EGY paradoxont - a legnagyobbat - szeretnék kiemelni.

Idézlek: "...mert egy igazi férfi egy nőnek sosem fizet a szexért hanem a nő őszántából tölt el velle egy órát..."

Barátom, az ugye eljutott a fejegységed legmélyére, hogy eredetileg azért mentél el hozzá, hogy fizess és  szexelj  vele?

Nem szoktam ismeretlenül ilyeneket írni, de sajnos te is olyan hülye vagy, mint amilyennek kinézel!

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. április 22. 20:25

Itt a baj nem kevés :D,, hogy miért csinálják ez a lányok amit csinálnak? hát a p*nzért... A talpig férfi meg mondta a tutit, xd.. Én a helyedben nem égetném magam ilyen kiírásokkal

Selejt hát az te vagy, nem ált fel és ennyi .. akkor beszélgessünk , :) neked tudod hol a helyed a kutya f*szán!

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2017. április 22. 19:18

Meghallgattuk a talpig férfit! Köszönjük!
A talpig férfi elment a menyecskéhez, kifizette a menyecskét, holott 'egy igazi férfi sosem fizet a szexért'. Te persze beszélgetni mentél a lánykához, beszélgetésért fizetni már 'talpig férfi', dugni nem. 
Összefoglalom: Nagy nehezen elemelkedtél az összes sekélyes kisebbségi komplexumodtól, és összehoztál egy mókásrandit. A helyszínen tele lett a gatya, és azt sem tudtad, hol vagy, de a fejedben szépen kompenzáltál, azzal, hogy milyen jót beszélgettek. Csak hogy tudd, hol a helyed!

Törölt felhasználó · 2017. április 22. 18:51

Lehet,hogy szerencsés vagyok a nők terén igaz sok barátnőm volt mint magyar és külföldi egyaránt ezért is ismerem már a nőket a kelleténél job!De sose tudnék fizetni a szexért!Ja a lány is  egy véleményen voltunk,hogy egyáltalán nem olyan mint ha pld.. egy buliba megismersz egy másik embert és rá kattantok egymásra és egy jót szeretkeztek ammi mind a 2 jó :) ez nekik csak a pénzről szól ! tov jó és sok pénzköltést kívánok!!

Törölt felhasználó · 2017. április 22. 18:41

Bocs,hogy nem írtam vissza egyből de nem nagyon érdekel az oldal meg ink a barátnőm töltöm az időt!De úgy látom van ak reagált a véleményemre!Először is nem úgy mentem,hogy szex a lánnyal hanem mert arra voltam kíváncsi,hogy miért csinálja egy olyan lány ezt a tevékenységet ak nem néz ki rosszúl és egyáltalán butának sem!Ja nincs szükségem dili dokira sem mert az a gond,hogy kint a katonaságnál ki képeztek nagyon jól ember ismeretből és pszichológiából egyaránt!Nem szent írás amit mond az ember de ha bele nézel a szemébe és figyeled a beszélgetés során a test beszédjét az sok mindent el árul.Egy kérdést fel lehet tenni úgy is hogy előre tudod a választ hogy mit fog rá válaszolni!Ezt a dolgot mind a magán és az üzleti életben nagyon jól ki tudtam használni és kamatoztatni egyaránt!És fizettem egy Szent Istvánt egy fél óráért de meg érte és még adtam 1 a végén de csak azért 1 mert gondoltam kártyával nem lehet fizetni.Az őszinteségéért és arra amiért csinálja jó szándékból mert ez csak számomra papír de lehet másnak nagy segítség!!

Törölt felhasználó · 2017. április 15. 21:41

nm!

Akarsz is mondani valamit,vagy csak sötétben tapogatozól? 

Mukunya01 · Újonc (78 hozzászólás) · 2017. április 14. 22:01

A Fogorvosos példával arra is akartam utalni ha időpontot foglalok akkor megpróbálom tartani magam ahhoz és nem késni vagy ha nem tudok menni akkor odaszólok de ahogy hallom ez sokszor nem történik meg.

Én erre a vélemény megosztásról csak annyit tudok mondani, hogy általában figyelembe veszem ha 10ből 7 ember azt mondja csalódott az lehet nem véletlen. Volt itt már olyan, hogy egész évben dicsértek egy hölgyet aztán jött egy olyan hsz ami messze állt az előző emberek állításától.

Viszont ahogy mondod másrészt meg tényleg nem lehet adni se rossz se jó értékelésre sem mert a mögötte lévő szándékot nem látjuk!

Pl ha valaki beregisztrál mert szeretne valakiről pozitivat írni és látják, hogy még csak 1 hsz-e van nagyon megkérdőjelezik a valóságát vajon csak reklám és igazából hirdető vagy tényleg egy elégedett vendég...

Mukunya01 · Újonc (78 hozzászólás) · 2017. április 14. 16:17

Az a baj, hogy ha valaki ir egy véleményt ami pozitív azt gondolják sokan biztos reklám...

És ha negatív véleményt adsz valakiről akkor az lejáratásnak veszik vagy támadásnak!

Persze vannak egyértelmű hozzászólások amik üvöltenek arról, hogy csak reklám vagy lejáratás.

Illetve sokan annyira magukénak tudják az olvasott szöveget, hogy már személyes sértésnek veszik! Pedig az ember a rózsaszálért elvárt élményt és tapasztalatot akarja csak megosztani!

Elvégre ha elmész egy fogorvoshoz és azt kéred tömje be a fogad ő meg barbár módján elkezdi kihúzni persze, hogy fel van háborodva az ember és ezt megosztja másokkal fordítva is ez a helyzet ha mosolyogva elégedetten távozol másnak is azt fogod mondani, hogy bátran ajánlod mert te sem csalódtál!

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2017. április 14. 14:02

Lányok! Ne felejtsétek el, hogy ma Nagypéntek van! Ilyenkor nem szabad húst venni a szátokba! :P :DDD

döci · Újonc (7 hozzászólás) · 2017. április 10. 10:04

Igen. Odaírta, csak más mondatba, a megszólítás helyére: "Sziasztok szerintem." Ez meg így micsoda? Mi vagyunk a szerintemek? 😀

De hagyjuk. Ez nem egy nyelvészeti oldal. Én sem szoktam ilyen helyeken figyelni, hogy minden pontos legyen, de arra igen, hogy érthető, arra igen. 

döci · Újonc (7 hozzászólás) · 2017. április 09. 19:48

Azon kívül,  hogy kihagytad a "szerintem" kifejezést a "legjobb" szó elől, a "Midén ötven ahol kell." mondatot nem is értem. 

Lánykereső Szerkesztőség · 2017. április 05. 10:38

Kedves roli55!

A vélemény megosztása nem problémáa. Viszont a kettejük írása lassan vitába megy át, ami nem hisszük, hogy a városok topicra tartozik

roli55 · Újonc (14 hozzászólás) · 2017. április 05. 09:12

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

a negatív vélemény nyílvánítás és információ megosztás is szabad vagy csak a pozitívumok megosztása? a fórum arra való hogy ezeket a véleményeket megosszuk,ezáltal is segítve más látogatókat.

Grabowszki · Újonc (10 hozzászólás) · 2017. március 31. 13:38

Mindenkinek más az igazán jó szolgáltató. Azonban ha te jó szolgáltatóhoz jársz, miért nem írsz róluk te magad? Mert számomra meg az elgondolkodtató, hogy arról írsz, hogy nem ír senki a jó szolgáltatókról, miközben te magad sem teszed ezt meg, mikor elvben te tudod, hogy kikről kéne írnod. :) Paradox, és vicces számomra az írásod. :)

PredatorTiger · Újonc (40 hozzászólás) · 2017. március 31. 12:06

Az miért van, hogy az IGAZÁN jó szolgáltatók szinte egyszer sem vagy alig-alig kerülnek itt megemlítésre (se dícséret, se ellenséges, negatív kritika)...elgondolkodtató...

staffi · Őstag (1094 hozzászólás) · 2017. március 28. 21:23

Kérdezz a fórumozóktól privátba, azt nem moderálják a szerkesztők !

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen