Azonnal letiltottam, előbb utóbb megunja, hogy mindig új és új emailt kell regeljen, hogy ide be tudjon lépni :)
Amúgy én is levágtam kiről van szó :)
Azonnal letiltottam, előbb utóbb megunja, hogy mindig új és új emailt kell regeljen, hogy ide be tudjon lépni :)
Amúgy én is levágtam kiről van szó :)
Addig örülj mig téged elkerül :)
Szia Marcus!Ugyan ez a 2 személy aki egy zaklatott priváton!Szrekesztőségnek jelentetem tudják ki ő de nem mondhatják megde sejtető célzást kaptam..igy tudod remélem ki lehet.A kedves közös ismerősünk ai mindig belén áll!Engem is c*g*nyozot és megfenyegetet ,,,...
vagy körön kívüli vagyok :) :(
Akkor szerencséd van :)
Én nem kaptam semmit
Sziasztok!
Akinek sofi66 vagy tatamas nevű felhasználó ír sértő és provokatív privát üzenetet az semmiképpen ne válaszoljon rá! A két felhasználó vélhetően egyazon szmély két regisztrációja!
Tiltsátok le őket és ha más néven írna nektek provokáló, c*g*nyozó, r*sszista hangvételű üzenetet valaki jelentsétek a szerkesztőségnek. Van egy sejtésem ki áll a dolog mögött de majd a szerkesztőség kivizsgálja.
Hagy a fenébe :) Attól mert itt csapja a műbalhét még nem fognak a ráncai kisimulni :D
Én meg hülye vagyok :) Mivel visza olvastam az irásokat amit álitolag nem te írtál,,és ott vallotad be te voltál :D...de amugy azt is letojnám ha rendőr irta volna hisz azok is emberek szerinted nem járnak szolgáltatokhoz,meg nálam.....vannak sőt nem kevesen :D igy jártam,,,mért hogy jártam te nagy asszony ,császárnő,meg grofnő ,francianő nem is tudom minek képzeled te magad :D :D te olyan okos vagy mond már el...
Amit meg be linkeltél annak aki kérdezett az tényleg BRFS-volt a pi...sn.hát így jártál.
A Császárnő.
Hány neved lesz még??!! :D
jancsifiú igazad van minden csak a kölcsönös szimpátián múlik,én nem is engedem be mégegyszer azt a vendéget,aki levegőnek vagy egy használati tárgynak nézett.
Akkor most már tudja.
"Akik meg voltak nálam és mindenki beszámolót írt volna...."
Akkor most legalább mindenki tudná, hogy jobb ha messzire elkerül...
Ki mit gondol rólam az már nem érdekel.Akik meg voltak nálam és mindenki beszámolót írt volna....de nem teszik mert nem érdekük,közszemlére tenni.
Mert ki is kóstolgat itt kit?? Azt hiszem egyszer már helyére tettük a dolgokat!! De valahogy vagy itt vagy amott de megtalálsz! Fogalmazás gátló gyógyszereidből csak a kiírt adagott szedd be mert a túladagolás olvasható zavarokhoz vezet Nálad!!
:D
Nándi azt hiszem mi már megbeszéltünk valamit,privátban.Amit meg írtam és téves bocsi,de ne kóstolgass még te is nem így ismertelek meg.Nézz a szemembe legalább a képeken,mert élőben még nem láttad,vagy meg se mernéd tenni??? élőben még jobb tudod a szem a lélek tükre.
:D