:)
Gyógyszer osztás!
Hol és kinél voltam?? Bizt vami éberkóma álapotban lehetek, gyújts már világosságot a fejemben mert nagyon vakon vagyok :D
Én eddig is magamal foglalkoztam!Te foglalkozol mindenkivel és mindenkibe belekötsz,inkább te foglalkoz csakis magadal !!És nem kell kamuzni hogy nem te voltál ,hisz tudja mindenki hogy te voltál!Bezártam ezt a témát és veled a komunikálást ez az utolso hozászolásom hozád mindegy miket fogsz irogatni rólam akármikkor!Csakis magad égeted ezzel!
Az nem én voltam,Csak tudd ott már nem velem beszéltél.De ti ahol csak tudtok belém kötni mindent felhasználtatok,de nem fog menni mert nem vagyok gerinctelen hazug ember.Légy szives foglakozz magaddal.meg a ***moderálva***.
Pont te beszélsz??Mikkor a ***moderálva***engem aljasitotál hogy/ Iza dagadt hájas/. Pedig nem szoltam én addig hozád!
marcus lebánáztad azt a lányt én meg ne tűröm ha valaki jogtalanul csak úgy bántanak igaz nem ismerem.De ha egyszer neked születik egy lányod és duci lány lesz ,akkor te azt már nrm is fogod szeretni,nem elég amugy is ezeknek az embereknek a civil társadalomban nehéz beilleszkedn. Pláne meg itt ,biztos nagyon nem jó neki sem ez nem öröm erre te megint bántod,és meg is fogom védeni,azért mert nem ismered hogy milyen EMBER ÉRTED???? EMBER!!!!! és nem *llat,hogy mondhatsz véleményt valakiről csak úgy mert neked éppen olyan kedved van nincs más témád.Ha meg van akkor is hülyeségeget írsz,olvasd vissza,pl:írtad hogy félsz mert biztos elkaptál valami betegséget,meg sorolhatnám.Írj de akkor mikor értelme van.Az meg hogy hirdető vagyok ez a topik arra való hogy használhatom.
markus80 meglátszik mennyi az IQ szinted.
Nándi már biztos volt nála mert az eggyik kedvence,de nem itt:)
Az tuti metr mikor beszéltem vele egyből rá kérdezett te ki vagy???ja és honlapján úgy van hogy hölgyeket is fogad,Dórikaszakmasszás címmel,röhejes és tényleg gusztustalan amit veled tett.
Ami késik nem múlik majd ő is meglepődik egyszer:)
marcus most a fütyűlős helyettesít:)
Szia én is akartam menni hozzá engem nem fogadott,de a barátomat már fogadta volna egy SOS franciskára.
Elvira a Dórika nagyon jó indulatu már tapasztaltam én is.
Lehet te is jól mutatnál a napi xaron.
Fűtyűlős vajon te vajon hogy nézel ki biztos bazi tökéletes vagy.P
De legalább annyit elértem hogy nem fi,,,d a duci lányokat.
marcus az már el van felejtve ,csak ha van az agyadnak egy icipici része amit velem szemben nem tettél meg.A Gróf is megtette nyilvánosan pedig ő igazán jó kritikus.
Hát azt mostanában nem énekelném!? " ..Debrecenbe kéne menni! :) "