fasz ki van.holnap mehetek dolgozni. a faszomba!
fasz ki van.holnap mehetek dolgozni. a faszomba!
nincs?
olyan p*n*t keresek aki felveszi videora,hogy b*sz*m a barátnőjét!nem ***moderálva*** kérem!
Győri Lola állhírdetés szerintem! :0
"A hirdetőnek jelenleg nincs megjeleníthető hirdetése."
Kedves hírdetők és látogatók így már tetszik a hírdetésem???Van annyi irigy ember és az xar dolog neked.Tisztelet a kivételnek.
az durva hogy még sem vállalja be !!
Hát igen! Végül is ez nem a lányok hibája..... csak kellemetlen a szitu, ill. megtévesztés izű az egész.
meg amikor 5 különböző oldalon 5 különböző dolgokat v*llalnak aztán csodálkoznak miket akar a vendég ha a kedves menedzsmentjük össze-vissza írkál a nevükben mindenfélét
Kedves Lányok!
Én elszoktam olvasni a lehetőségeket..... de mikor felhívom az adott hölgyet, telefonon keresztül hamar kiderül, hogy a felét sem v*llalja annak, amit az adatlapján feltüntetett. Kérdem ; - Miért? Válasz: - Nem én csinálom a hirdetésem! :-) Most sajnáljam őt vagy legyek mérges rá? :-)
Ez már luxus lenne sajnos:)
Kedves urak meg kellene tanulni,kulturáltan érdeklődni,minimum köszönni előtte és utánna is,ja és nem beszélve arról,hogy nem olvasod el a lehetőségeket..megkérdezed popot.guminélkül,lenyeled???hogy mit kérdezem erre rám nyomja a telefont.Tisztelet a kivételnek.
mármint jó sz*ft*s p*nák mögött, a p*na csak jó sz*ft*san jó.na többet nem irok ide,irjon a ,irj te!te aki ezt olvasod
nagyon trendi az elefántos ágy takaró,(vagy mi a neve)tul sok p*na mögött van ez.
nagyon trendi az elefántos ágy takaró,(vagy mi a neve)tul sok p*na mögött van ez.
Szisztok. Kaposvári Hölgyek között nincs olyan aki jól néz ki és nem nagyképű??? Néztem a képeket és pffff....
kamilaa drágámnak üzenném hogy nagyon dögös vagy és nagyon jo vagy az ágyban mindenkinke ajánlanám mert nagyon brutális garantátan a torkát fogod érezni!
kamilla drágám nagyon jo volt veled miden vágyam kielégitetted ez a lány garantált mély torkos és az agyban pedig egy szex gép, mindenkinke ajananám figyelmébe mert nagyon tapasztalt lány!
kedves hirdető az milyen?meg miért limitál hatnál?majd én is kedves leszek meg limitálok,vagy forditva. mert van értelme...................
Nem bizony! Ők azok, akikben nem csalódunk, ha már válsztottunk! És mindenkinek más az igénye, izlése, ideálja! Aki engem elvarázsol, lehet, hogy másnál nem 10 pontos!