Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2014. május 23. 11:03

(ate) írja már be ide is amit amit NANA-k küldtött belső üzenetben.

Törölt felhasználó · 2014. május 23. 08:50

Volt ilyen kérdés? :D

Törölt felhasználó · 2014. május 22. 22:18

sziasztok :D

kerestem egy szimpatikus maszört. megtaláltam :D felkeresem és jól fogjuk érezni magunk :D

Törölt felhasználó · 2014. május 17. 13:23

Rendben, vállalom. DE utána sörözés. SISTER meg mért nem hívott? 

Most kicsit hideg a kéró, de türelem meleget terem.

Meg most nem felfele kéne ugrani, fszt, ráadásul pestiesen lefelé, ilyen vidéken nincs.

Nem írom h hívj bátran, mert félénken miért hívnál? :)

bujkorics6 · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. május 17. 13:02

Köszönjük a meghívást :)

Ha legközelebb arra járunk, mindenképp rádcsörgök!  De akkor már egy masszázs utáni sörözés, már csak kíváncsiságból is kirpbólnám :D

SISTER nemrég járt arra egyébként, ha hamarabb szólsz lehet ő felugrott volna hozzád :)

Törölt felhasználó · 2014. május 17. 10:34

Helló bujkoricsék (ide talán írhatom, beszélgessünk:))

Leülhetnénk sörözni, ha gondoljátok, mindegy, hol, veszek BKV bérletet. :D

Tetszik, amit játszotok, jól nyomjátok, főleg SISTER :)

Tel.számom ismert..

amsco · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. május 06. 16:36

Sziasztok, 30 éves srácként keresek "szeretőt" hosszabb távra, esetleg egy-egy hosszabb kikapcsolódásra (hajó, wellness stb.). Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez egy türelmi zóna, amit tiszteletben tartok, de mégsem a futószalagos, profi érzést keresem... Ha érdekelne egy hasonló dolog, várom válaszod. 

MrSISTER · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. május 04. 07:26

Ja, arról... XD :D
Hagy bírálják, csak pár tapasztalatot írtam nevek nélkül a "tájékoztatás"-ról. Besokaltam kicsit, hogy 10 lányból kb 1 ad normális felvilágosítást így előzetesben...

Lassan jön majd személyes "randi" beszámoló is (remélem nem ugyanez lesz az arány, és nem kell 10-hez elmennem, hogy 1 normális legyen) :P

Törölt felhasználó · 2014. május 03. 21:38

MrSISTER, és még téged bírálnak el ezek után. :D

Talán a betyárkörtéről írtál? Fincsa lehet xd

MrSISTER · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. május 03. 17:21

Nevek nélkül, mivel senkit sem akarok lejáratni (és nem is csak egy lányról van szó): *rakról / szolgáltatásokról való tájékoztatás rendszerén valamit változtatni kellene.

Adatlapra gyakorlatilag semmi nincs kiírva a választható szolgáltatásokról, telefonban pedig a "MINDEN BENNE VAN"... stb mondatok nagyon félrevezetőek!

Ha nem kérdezek rá 3 szor... akkor ott a helyszínen derült volna ki?

Visszakérdezek, hogy akkor ugye ez is? Az is? Válasz: "Nem, azt nem vállalom" -.-

S nem kérdeztem nagyon extra dologokat, olyan se volt benne a "MINDEN"-ben, ami sokaknál az alapban benne van.

Sok lány 10jére se veszi fel a telefont, tisztelet a kivételnek, aki legalább visszacsörget :)

Találkoztam olyannal is, akinek óráról órára változott a d*jszabása, majd hallottam érdekes "magyarázatot", amiről eredetileg egy szót se szólt (miszerint a pihenőidejében több a t*r*fa).

Nem is azt mondom, hogy írja ki az *rat nyilvánosba, de legalább a vállalt szolgáltatásairól egy listát az adatlapra, ha már nem vagyunk képesek egy épkézláb tájékoztatást adni telefonon/ e-mailben / chaten.

Persze mindenhol tisztelet a kivételnek, mivel találkoztam nagyon pozitív, korrekt tájékoztatásokkal is :)

S akinek nem inge... :)

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2014. május 02. 19:24

sok ember kurvára el van tévedve.itt is.

Tda421 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. május 01. 15:42

A szőrtelenítést mennyire követelik meg úgy általában a szolgáltató hölgyek a kuncsafttól szopás és s*ggnyalás esetén? Ugye nem csak csupaszon lehet menni?

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. április 25. 15:38

nem jeleníti már meg :(

nem tudom mit akartál válaszolni

Törölt felhasználó · 2014. április 24. 21:50

Nyugi azért én sem vagyok hülye.Semmi értelme ,hogy beregisztrál csak szórakozni,legyen a számára ennyi az öröm,még átkozódik,de az átok vissza üt.Én nem bántom van neki elég baja.

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. április 24. 20:52

gyere gyakrabban :)

az ilyen idiótákat meg akik ezeket írkálják ki kellene tiltani a francba...

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. április 24. 20:51

ne vedd el a kedvem... :)

merem remélni hogy ilyenkor Veled beszélgetek akit csodálok a profilja által :)

Törölt felhasználó · 2014. április 24. 07:24

Ez is igaz,de az sem biztos,hogy a gép másik végén kivel beszélget még akkor is ha a neve és a profilja ott van. Lehet nem is NANA hoppá így már izgalmasabb ugye????????

Törölt felhasználó · 2014. április 24. 00:59

Belépeka chat-e kis idő elteltével megint,megkapom azt üzenetben:hogy:RÁK egyen meg te hugyos K*RVA.nen akarom kiírni azt a jelzőt akik ezt a jellegzetes szót használják,csak nyugodtan bazseváljál ha ez megnyugtat.Én akkor is ott leszek,mert van akivel szívesen beszélgetek.NANA

Törölt felhasználó · 2014. április 13. 13:58

De miért ha valaki ezzel szórakozik azzal több vendége lesz?Mindenki oda megy ahová akar,de a szerkesztőség azért többnyire észreveszi ezt a fajta akciót.

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. április 13. 13:35

Igazad van!

Csak sajnos lehetlen megoldani azt, hogy egy ember ne használjon több nevet...(szerintem)

Még a hirdetők is trükköznek úgy hogy van egy "kék és egy "rózsaszín" nevük.

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen