A kézilabdára, vagy Brezsnyevre gondolsz? Nálam is veri a biztit mindkettő.
A kézilabdára, vagy Brezsnyevre gondolsz? Nálam is veri a biztit mindkettő.
Szia Gróf,
nem, nem néztem. amúgy sem vagyok veszprémi, ezt már többször írtam.
Azt tudom h az ottani kézilabda csapat Veszprém büszkesége, mert laktam ott.
Biztos felrakják valahova, vagy linkeld be, ha megvan neked! Kösz :)
Tisztelt Szerkesztőség!
Levelemet címzem az itt hírdető hölgyeknek és a *** moderálva *** lévő uraknak egyaránt.Az oldalon szereplő "törvény" linkben lévő adatok nem fedik a valóságot, pár hatályos jogszabályra felhívnám mindenkinek a figyelmét.
1. Legális-e a prostitúció?
Az üzletszerű kéjelgést, mint bűncselekményt, hazánkban 1993-ban helyezték hatályon kívül. 1999 szeptemberéig a prostitúciót, mint szabálysértést kezelte a jog-gyakorlat. „ A szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról" szóló 1999. évi LXXV. Törvény (továbbiakban Szbtv.) életbelépésével bevezetődött a „tiltott kéjelgés" fogalma, mely alapján a prostitúció, bizonyos[1]feltételek teljesítésével, legális tevékenységgé vált.
A Baranya Megyei Bíróság (6.K20.483/200/9.számú) határozata szerint;
...„ A jogalkotó elismerte a prostituáltak tevékenységét, mint sz*lg*ltatást[2], ezáltal az üzleti jellegű tevékenységgé vált és a prostituáltak egyéni vállalkozóknak tekintendők. „...
A szexuális szolgáltatás a 930506 kódszámú, máshová nem sorolt egyéb szolgáltatás megnevezésű szakmakód alá tartozik, melyet a Szolgáltatások Jegyzéke 9305124 besorolási számon szexuális szolgáltatásként nevesít.
A hatályos jogi szabályozás alapján, tehát a prostitúció legálisan, vállalkozási formában végezhető tevékenység. Erre az Alkotmánybíróság a 261/E/2000. AB határozatában is rámutatott, amelyben megállapította;
hogy"a szexuális szolgáltatás nyújtása beletartozik az Alkotmány 70/B. §-ában meghatározott munka és foglalkozás szabad megválasztása alapvető szabadságjog kategóriájába és teljes korlátozása alkotmányellenes.
2. Mi a szexuális szolgáltatás?
A szexuális szolgáltatás: a prostituált olyan, a sz*lg*ltatást igénybe vevővel való testi érintkezést is igénylő tevékenysége, amely a sz*lg*ltatást igénybe vevő szexuális vágyának felkeltésére, illetve annak kielégítésére irányul.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
A csajoknak sok locsolót! :)
SZIA LILY MENNÉNK HOZZÁD MEHETEK ?
Vágass le belőle! De nem ártana befejezned az ideokádásaidat se.
hát nem mehetek ere a hejyre mert nem fogadnak mivel 28 cm es f*rk*m van nem fogad nak sajna kifogadna ?
Szegény Alabad :D és társai...
Kató már csak ilyen, bele a veséjükbe, bár én csak 1-nek válaszoltam :)
Lehet, odaátról jött, mint az olaszitaly :D
Azért megpörgettem Veszprémet...már hagyom szegény párákat xd
csalódott sokat, biztos xd
csak azt nem tudom, mi a ráknak jön akkor ide???
van még a tarsolyodban valami? bunkócska, te drága xd
minden nö itt buzi
***moderálva***
Gróf megvagy? Olvastad...? :D
Nem,Ő egy népművészeti agyag edény. Alapban képtelen normálisan kommunikálni. Nagyjából egy susogós tréninges értelmiségit vélek felfedezni benne...
az igen
Úristen! Ez megbolondult? Megint egy bunkó f...???
Szép volt hugó!
de igen, csak aznap, amikor valakinek kívánta pár nap késéssel,
gondoltam, talán neked, mert nekem pont aznap volt... :)
de köszönöm a szívből jövő jókívánságot (nem megkésve)