xd
xd
Egy nagy adag csokival is megfejelhetnéd, nagyon szeretik a Nők. Boldogság hormon növelő.
+1
Célszerűbb lenne,ha személyesen keresnéd meg :) Ez nem az az oldal ... És vigyél egy szép virágcsokrot a szerelmednek :) Az egyetlen tárgy, ami a mai napig le vesz 1 nőt a lábáról. Sok sikert :)))
TUDJA KI RÖL VAN SZÓ KÉRLEK NAGYON SZERETLEK GYERE VISSZA HOZZÁM
NEHARAGUDJON SENKI SE ÉN CSAK REGISZTRÁLTAM ERE A HEJYRE NEM IS VOLTMA MÉG SOHA OTT SENKI SE HARAGUDJON RÁM MINDEN CSAJ NAGYON JÓ ÉS SZÉPEK EGYTÖL EDDIG FÖLEG LILLI AZ NAGYON SZÉP SENKIS E HARAGUDJON RÁ BOCSIKA CSAK TUDJÁTOK NAGYON SZERELMES VAGYOK EGY LÁNYBA TUDJA KIRÖL VAN SZÓ ÉS NEM AKAROM ELVESZITENI SOHA MÁR DEPRESZIOS VAGYOK UGY HOGY MÉG EGYSZER SENKI SE HARAGUDJON RÁ
Küld magad moderálásra :D Indok: Lejárattam magam :D
hogy kell törölni a kiirásokat a sajátomat ki tudja
Hapsikám!! :D Tripperrel a pöcsödön?? Baromi magányos lehetsz :D
bocs
:D:D meg is érdemled....
Ennél mélyebbre már nem lehet süllyedni.
2013 Magyarország.
Eddig semmi. :)
Érdeklődnék. Mennyire normális az a férfi, aki terhes nőt akar dugni??? És nem a felesége.
Milyen anya lesz abból, aki bizniszt csinál leendő gyermekéből? Normális házaspároknak nem lehet gyermeke!!!
Hova jutunk még?
Vélemények? Érdekel.
Új vok itt, gondoltam kiprobálom a csvegést...
Na hello mindenkinek, mia téma?
Jézusom! Te szegény...Ó
Oké,megvan. :)))
Didó hova lettél? Befejezetlen maradt pár témánk,és nem tudok Rád írni mert a közösségimben nem talállak.Pedig masszívan ott voltál.Jól vagy?
Az ám! De mi az értelme? Vagy: Hová vezet?
Ha valakinek ismerős a telefonszám, vagy több infót tud róla, kérem írja meg nekem!!!0620377**** hamis pénzzel fizető!!!!!