Anett25 + Daniella26 1 óra Zalaegerszeg
Először is köszönet mindazoknak akik egész héten azzal nyüstöltek, hogy menjek el hozzájuk.
A bemutatkozáskor meglepődtem. Én simán összekevertem a két lányt. Azt hittem hülyéskednek. Kellett pár másodperc amíg rájöttem, hogy valójában helyes a bemutatkozás. Természetesen a szokásos világfájdalommal az arcomon léptem be. Anett egyből meg is próbált felvidítani. Nagyon jól esett. Zuhanyzás után, a fürdőből kilépve pillantottam meg őket meztelenül. Ahogy Daniella kilépett az ajtó mögül az teljesen filmszerű volt. Elállt a lélegzetem. Lefeküdtem az ágyra amíg ők megfürödtek. Szokatlanul nyugodt voltam. Talán a szoba hangulata tette, nem tudom igazából.
Pár perc után bejöttek. Balomon a szende Daniella, jobbomon az energiától túltengő vérbeli művésznő Anett. Sokáig hagytam, hogy csak simogassanak. Beszélgettünk és végtelen nyugalom szállt meg közben. Bármeddig el tudtam volna viselni, de tudtam, hogy az időm véges. Be is indultam egy kicsit. Szeretnék mindig ilyen lenni, de félek, hogy ez nem tetszik a lányoknak. Anett pedig még jobban bíztatott, amitől végre arra koncentréltam amiért mentem. Mindkét lány puncija kifogástalan volt. Rohadtul jó volt amikor egymást simogatták. Odanézni se nagyon mertem, pedig Anett erre sarkallt. Daniella csodásan nedvesedett ahogy nyaltam, oly rég vágytam már ilyenre is. A két különböző típusú mell felváltva szopogatásától elfelejtettem azt is, hogy valaha valami bajom volt ebben az életben. Anett állt neki franciázni, közben a végig mosolygó Daniellát nyalogattam, csókolgattam. Anett ült bele először. Azt sajnáltam, hogy nincs négy szemem, meg hat kezem. Aztán hátulról toltam a szókimondó lányt. Daniella egyik kezével őt, a másikkal engem simogatott. Kértem a gumicserét mert éreztem, hogy nem bírom sokáig. Daniella ült bele, eközben Anett magához nyúlt. Fordult egyet Daniella és elölről, nyakamban a lábaival végeztem bele a dolgot.
Még egy jó negyed órát dumáltunk. Anett remek emberismerő, őszinte lány. Vele bármennyi időt el lehetne beszélgetni. Volt egy téma amiben eltért a véleményünk. Imádtam ahogy sziporkázik, pedig természetesen nekem volt igazam :-) Az átlagnál sokkal intelligensebb. Daniella is nagyon jó benyomást tett rám ebből a szempontból. Ő elvarázsolt, ez nem is kérdés.
Összességében elmondhatom, hogy két igazi nőt ismertem meg. Két különböző személyiség, akik remekül kiegészítik egymást. Bátran ajánlom minden típusú srácnak ezt a fajta együttlétet velük. Óriási szerencsém volt, hogy nem hagytam ki ezt az alkalmat.