Győrben negatív tapasztalatról eddig nem tudok beszámolni, mivel az első itteni látogatásom pozitív volt, lásd a beszámolóm. Eddig többnyire pesti lányokhoz jártam, ott volt például olyan negatív jelenség (nem mindegyiknél, nem is a többségüknél, de azért egynél többször volt részem benne), hogy az egy órában papíron két lehetőség volt, gyakorlatilag viszont csak egy, a csaj az elején húzta az időt, sokat illegette magát, dumálgatott, volt bőven fogdosás, nyalás, ujjazás, vihogás, aztán mikor úgy húszperces aktív testmozgás után az első adag cucc a szájában végezte, rohant kiköpni meg öblögetni, és mire jó néhány perc múlva újra előkerült, sajnálkozva mondta, egy újabb már nem fér bele az időkeretbe, mert jön a következő vendég. Olyan is megesett, hogy miután megvolt az első, a szőke szilikonlány közölte: az már nincs benne az órában, hogy a rendesen feltöltött szájával újra bekeményítsen. De ő mondjuk nem tudott kitolni velem, a flgemán, széttárt lábakkal hanyatt fekvő plasztikai műremek látványa + egy kis önszorgalmú kézimunka garantálta, hogy pár percen belül újra harckész legyek. Beraktam és el is sütöttem, pedig másodjára elég passzív volt. Egyszóval benne van a pakliban, hogy cselesek a lányok, szeretnek az idővel trükközni. Így én rendszerint csak félórára megyek, aztán ha megkaptam, amit akartam, és továbbra is motivált a csaj (+ nem áll az ajtóban a következő páciens), akkor esetleg repetázom is. Egyelőre nem tudom, a győriek között vajon ritkább vagy gyakoribb-e az ilyen időhúzó, vendéglankasztó taktika. Majd kiderítem! :-)