Negatív tapasztalatok

Törölt felhasználó · 2012. szeptember 20. 12:02

Mona 30. Veszprém

Csak a képei!

Kezdetben még ért valamit. Fél év alatt lehasználódott! Vaskos, mint egy elefánt, száraz, mint a sivatag, kora súlya jóval több a bevallottnál. Lóg a hasa, a feneke, mint egy hajókoffer. (viszont jól pakolható)

Nagy a forgalma, mert nem válogatós.  A b*v*t*l a fontos, nem a partner. Ezzel szemben takarékos, kevés törölköző fogy. A lepedőcsere annyi, hogy összehajtogatom, kiterítem. az elődöd izzadtságában foroghatsz,mig tekered A diszkréció sem az igazi, bekamerázta a kéglit

teamwiver · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. szeptember 18. 15:37

Sziasztok valaki Monárol infót:???????????

Spártai... · Újonc (21 hozzászólás) · 2012. szeptember 16. 20:59

Hatalmasat csalódtam benned . Te tényleg bárkivel...csak a ***moderálva***miatt és még azt mondtqd válogatsz, atya ég dehogy válogatsz amit ma megtudtam rólad. Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj undorító vagy. Kedves R. :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

shabba · Újonc (21 hozzászólás) · 2012. augusztus 13. 15:07

Megkövetem magam az Elvira 36 ról irtakkal kapcsolatban.E-mailben lekaratéztuk a félreértést.Miután tisztáztuk ,végtelenül közlékeny,mondhatni kedves sorokat váltottunk. Egy látogatást mindenképp eszközölni fogok!Csak azért,hogy hiteles képet tudjak alkotni Róla!

shabba · Újonc (21 hozzászólás) · 2012. augusztus 10. 13:43

Elvira 36 Debrecen

Tiger007 · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. augusztus 06. 17:43

Sziasztok

Lina 19 vékony barna bőrű csajszi. *** moderálva *** elég magasak lány tökéletes, mikor érkezett akkor voltam nála. Tehát kb fél éve. 1 óra beszéltem meg mire oda értem fél órát tudsz csak maradni... phfff

Na jó nagyon csinos a csaj mondom legyen, elkezte rángatni a szerszámot eszeveszettül, nem volt az a barátnő fealing. Tökéletes testű csaj vidám s aranyos de a jó sex nem jött össze ... sajnos...:(

Törölt felhasználó · 2012. július 22. 19:22

Mona 30. Veszprém

Csak a képei!

Kezdetben még ért valamit. Fél év alatt lehasználódott! Vaskos, mint egy elefánt, száraz, mint a sivatag, kora súlya jóval több a bevallottnál. Lóg a hasa, a feneke, mint egy hajókoffer. (viszont jól pakolható)

Nagy a forgalma, mert nem válogatós.  A bevétel a fontos, nem a partner. Ezzel szemben takarékos, kevés törölköző fogy. A lepedőcsere annyi, hogy összehajtogatom, kiterítem. az elődöd izzadtságában foroghatsz,mig tekered A diszkréció sem az igazi

nefer · Újonc (26 hozzászólás) · 2012. július 22. 10:44

szia.

Pesten tényleg van egy mongol lany,13 ker Daisy néven hirdet.ha ismered a pesti főoldalakat,az egyiken megtalálod.

mixeres · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. július 14. 22:15

Most nezem mar fent sincs a hirdetes!Ez is igazolni latszik,hogy nem volt korrekt,pedig ki volt irva az oldalon fotogarancia!

mixeres · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. július 14. 22:10

Ket napja jartam igy!Tatabanyan van egy lany Krisztina neven (felig magyar felig mongol szarmazasu)Az oldalon is fent van es a videkilanyon is!Felhivtam telefonon egyeztettem vele idöpontot es leutaztam Peströl Tatabanyara.Felhivtam megegyszer megadta a cimet odamentem es egy köver es egy sebhelyesarcu vekony lany volt a lakasban.Kerdeztem hol a lany mire ök, a központos (mert azt akartak elhitetni,hogy diszpecserük van)nem tudhatja ki van a lakasban.Eljöttem persze buktam az utat es az idöt!Nem nyugodtam felhivtam a szamot megegyszer beszelek gondoltam a diszpecserrel.Erre a vonal vegen arrogansan:Mi van igy jartal ne mondd,hogy te meg nem basztal at senkit!Kerdezem hol van?Erre ö Pesten!Mondom neki te most szorakozol velem,ha tudtad miert csaltal le Tatabanyara!Szerintem ez a csaj nem is letezik!A ket csaj igy csalja oda a vendegeket hatha ott maradnak.Ha valaki hasonloan jart kerem irjon,kivancsi vagyok!Ha meg valaki tervezi,hogy meglatogatja akkor tanuljon abbol ahogy en jartam!Bocs de külföldi a billentyüzetem. Üdv:

Duzzadó Makk · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. június 18. 08:06

Győrben negatív tapasztalatról eddig nem tudok beszámolni, mivel az első itteni látogatásom pozitív volt, lásd a beszámolóm. Eddig többnyire pesti lányokhoz jártam, ott volt például olyan negatív jelenség (nem mindegyiknél, nem is a többségüknél, de azért egynél többször volt részem benne), hogy az egy órában papíron két lehetőség volt, gyakorlatilag viszont csak egy, a csaj az elején húzta az időt, sokat illegette magát, dumálgatott, volt bőven fogdosás, nyalás, ujjazás, vihogás, aztán mikor úgy húszperces aktív testmozgás után az első adag cucc a szájában végezte, rohant kiköpni meg öblögetni, és mire jó néhány perc múlva újra előkerült, sajnálkozva mondta, egy újabb már nem fér bele az időkeretbe, mert jön a következő vendég. Olyan is megesett, hogy miután megvolt az első, a szőke szilikonlány közölte: az már nincs benne az órában, hogy a rendesen feltöltött szájával újra bekeményítsen. De ő mondjuk nem tudott kitolni velem, a flgemán, széttárt lábakkal hanyatt fekvő plasztikai műremek látványa + egy kis önszorgalmú kézimunka garantálta, hogy pár percen belül újra harckész legyek. Beraktam és el is sütöttem, pedig másodjára elég passzív volt. Egyszóval benne van a pakliban, hogy cselesek a lányok, szeretnek az idővel trükközni. Így én rendszerint csak félórára megyek, aztán ha megkaptam, amit akartam, és továbbra is motivált a csaj (+ nem áll az ajtóban a következő páciens), akkor esetleg repetázom is. Egyelőre nem tudom, a győriek között vajon ritkább vagy gyakoribb-e az ilyen időhúzó, vendéglankasztó taktika. Majd kiderítem! :-)

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. május 01. 23:36

Sziasztok!  A negatív hozzászólálásokat itt is lehet írni ugyan, csak gondolom ez egy országos fórum, így mindenki jobban jár ha a saját városához ír?? 

Üdv!

Törölt felhasználó · 2012. április 24. 21:19

Illetve sejtem, ki vagy. Egy mondattal árultad el magad. :)

Törölt felhasználó · 2012. április 24. 19:44

Figyelj, szakadj már le rólam! Annyira nem vagyok normális, hogy jegyzőkönyv készült róla.

Ott, és amiért mentem komolyan vettek, nem kicsit. :) Ez van. Azt meg tényleg nem tudom, ki a fene vagy,

meg miért pont én bököm a szemed, de ne is piszkálj bottal! Jó tanács. Fogadd meg, és magaddal foglalkozz!

Vagy azzal, aki neked...

Törölt felhasználó · 2012. április 23. 09:58

Én neked negatív tapasztalat vagyok??

Szégyelld el magad(ot:))!

Törölt felhasználó · 2012. április 20. 20:17

Nem, és nem is leszek. :)

rico · Tag (155 hozzászólás) · 2012. április 11. 15:39

Hexe te Nyiregyházi hirdetö vagy?

rico · Tag (155 hozzászólás) · 2012. április 11. 15:36

Gyerekek olvasgatom a forumot tuti masszáz tuti felcsillant a szemem megnéztem..................16hónapra születtet:)

Törölt felhasználó · 2012. április 10. 20:51

Debrecenben :D

Törölt felhasználó · 2012. április 07. 11:47

Tuti Masszázs
(30) ***moderálva***szemben van. Parkolás itt is max ok. A hölgyet egyébként Timi-nek hívják. Kaptam egy kis masszírozást és egy levezetést. Nagyon elégedetten távoztam. Pont amit szeretek. Masszázs közben jót beszélgettünk, a hozzáálálsában meg hiba nem volt. Végig ott volt. Rám figyelt. Egy percre nem kalandozott el. Jó példa arra, hogy a hozzáállás, a vendéggel való foglalkozás mit dobhat a dolgon. Az ő esetében pl. a kisebb ciciket max-ra feledtette a kedvesség és a figyelem.

Téma indítva: 2010.02.25., 764 hozzászólás összesen