Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
ironcorc · Lelkes újonc (163 hozzászólás) · 2022. november 24. 20:59

Hm! Érdekes diszkurzus alakult ki a legősibb női foglalkozás nevezéktanáról. Amikor még voltak un. piros lámpás házak, amiket az egyszerűség kedvéért kuplerájoknak hívtak/hívnak (számos országban most is van...ahol szép szép számmal aktívkodnak magyar hölgyek is) az ott dolgozó lányokat minden sértés nélkül kv@knak hívták, sőt a "bárcás kva" még bizonyos értelemben pozitív megkülönböztetést is jelentett, hiszen a "bárca" orvosi papír is volt egyben, ami egyfajta egészségügyi garanciát is jelentett, és feltétele is volt komolyabb helyeken a szakma gyakorlásának.  És most is van alkalmanként hirdető, aki orvosi papírt tölt fel a képei között.

Az persze izgalmas kérdés, hogy a hölgyek milyen hatásra választják ezt a foglalkozást. A legtöbb esetben az a válasz, hogy a megélhetési problémák miatt tértek erre az útra. Az egy állatira szerencsés eset, ha azért csinálják, mert élvezik! Persze a kettő nem zárja ki egymást. És ez átvezet egy másik izgalmas témához, nevezetesen, mi az ami a normális szex kereteibe tartozik?? Nekem fenntartásaim vannak az olyan hirdetőkkel szemben, akik lassan már azt is extra szolgáltatásként kezelik, ha belép a kuntschaft az ajtón! Egyáltalán nem szeretem, ha valaki teletűzdeli a vállalásait "extrákkal". Ilyenkor többnyire megjelenik egy piros csengő valahol belül, ami a pénzlenyúlásra figyelmeztet, különösen, ha az alap-rózsacsokrot is alig lehet átkarolni. Mert ha a lány olyan jól teljesít, hogy a vendég nagyon elégedett, és ezért jutalmat ad (önként), mint bárhol máshol, ahol szolgáltatásokkal van dolgunk, az rendben van. Úgy vagyok vele, hogy aki nem szereti a szex alap aktivitásait, az ne legyen örömlány. Fadarabból otthon is lehet elég! A fentiektől függetlenül a kölcsönös tisztelet, a normális közeledés alap kell, hogy legyen. Akik sok évvel ezelőtt udvarlással (és nem p.nzért) szereztek barátnőt/partnert maguknak biztosan értik mire gondolok. 

Iiii · Újonc (9 hozzászólás) · 2022. november 24. 19:28

Debrecen valaki ❤️😘

Törölt felhasználó · 2022. november 23. 21:17

Zita (28)

Aránylag hamar elértem és le is beszéltünk gyorsan egy randit. Helyszin a Cutlerről nem messze. Parkolás ingyenes. Zita pont olyan szép mint a képein!

A franciája érzéki és lassú , nekem nagyon bejött! Az ágyban is szuper, főleg mikor lovaglol rajtad. Hátúlról isteni érzés markolni a kerek, feszes fenekét és dugni.

Csak ajánlani tudom mindenkinek , szuper csaj!

Vandorbot25 · Újonc (5 hozzászólás) · 2022. november 23. 12:05

Sziasztok! 

Hármas szexre keresek magam mellé még egy pasit , akivel lányokat meglátogathatnánk. Csak hetero alapon. 

Zita25 · Újonc (78 hozzászólás) · 2022. november 23. 10:57

Kedves Ironcorc!

Kívánok Neked szép Napot!

Örömlány !!!!!

Úgy érzem részemről legalább is hogy megalázó kifejezés ez a prosti szócska!

Ez nekem nem jön be !!! Nem vagyok az a kategória mint ahogy sok más szolgáltató sem !

Tisztelet!!!!Igazából kinek mi !

Tisztelet tisztelet tisztelet!

Ennél jobban nem szeretnék belemenni 

ironcorc · Lelkes újonc (163 hozzászólás) · 2022. november 23. 10:40

Kedves Zita!

Nekem alaptermészetem, hogy nagyon tisztelem a NŐKET, mindegyiket! A képeid alapján Te meg egyébként is a szívem csücske vagy, de mind ettől függetlenül, az embereket szokás a foglalkozásuk szerint is nevesíteni. Így vannak eladók, ápolók, óvónők, pedagógusok, varrónők, stb. Érdekelne a véleményed, hogy Te miként nevezed az általatok gyakorolt tevékenységet? Szex-munkás? Örömlány? És persze vannak még a kevésbé finomkodó megnevezések is. Sajnos a hirdetők jelentős része is olyan, hogy pár mondatban is össze tudnak hozni egy zsáknyi helyesírási hibát. Amire persze ugyancsak vannak minősítő kifejezések. Úgy gondolom, hogy a Ti munkátokban (függetlenül attól, hogy miként hívjuk) a lényeg, hogy profin teljesítsetek, mert valami olyasmit keres bennetek a látogató, amit a közvetlen környezetében nem kap meg. 

Abban viszont teljesen igazad van, hogy telefonban, de egyébként is, illő kerülni a bunkó kifejezést. Persze ha valaki ilyen "szinten" van, azzal tényleg nincs mit tenni!

Zita25 · Újonc (78 hozzászólás) · 2022. november 23. 10:37

jogos 😊😃

spray · Újonc (213 hozzászólás) · 2022. november 23. 09:52

Újabb hatalmas didaktikai problémám támadt.... :-)))

Sok hirdetésben olvasható, soxor a vezércikkben, hogy "privát számot nem fogadok/nem veszek fel"  vagy "ismeretlen számot nem fogadok".... 

Akkor ezek szerint tök újként , először próbálkozóként senkinek nem veszik fel a telót, hiszen saját mobilszámról próbáljuk elérni a kedves szolgáltatót, márpedig az a mi privát számunk. Ráadásul ha először próbálunk kontaktolni, akkor a hívott hölgy számára a privát számunk az ő számára ismeretlen is lesz, hiszen eddig még nem hívtuk, nem beszéltünk soha az életbe'....:-P

Gondolom a kedves és igen tisztelt érintett hirdető hölgyek a "hívószámkijelzés"-re gondolnak......;-)

by Grétsy László....:-)))

üdv:

spray

Pali60 · Újonc (28 hozzászólás) · 2022. november 23. 05:36

Hali,

Voltam a napokban Emily (23) nevű lánynál. A képek megfelelnek a valóságnak, a helyszín a Fórumtól nem messze egy tízemeletes panel. Szoba megfelelő. Egy extrára mentem, amit csak egy *** moderálva *** hirdet. Bár a termete kicsi, simán bevállalta. A ráhangolódás elég nehezen indult, jó lett volna egy kis síkosító vagy olaj, de végül sikerült. Sajnos a lány elég visszafogott volt végig, nem érződik nála hogy ez egy szexuális történés, de végig csinálta. Nem igazán volt felemelő érzés. Sajnos a legtöbb dolog extra nála, így a csók és a NF is. A fél óra három Széchenyibe került. A megbízhatósága miatt ajánlanám, de akinek szüksége van a hangulatra is, annak inkább nem.

Üdv: Pali60

Zita25 · Újonc (78 hozzászólás) · 2022. november 22. 11:02

Kedves Deak!

Ne haragudj de muszáj vagyok reagálni a kiírásodra!

Undorító megszólítás "prosti"

Talán ezért nem kaptál címet mert telefonba is ilyen stilled volt!

Másrészről pedig sok a címre kíváncsi "ember"

Ezért nem kapsz rögtön címet

bár városrészt szerintem kapsz !

Ne haragudj nem akarlak megsérteni,de ezt a megnevezést nem hagyhatom szó nélkül

Szép Napot Kívánok Mindenkinek!

Árvafiú2 · Újonc (10 hozzászólás) · 2022. november 22. 05:55

Sziasztok nagyon becsüljétek meg a Grétit mert egy igazi gyöngyszem egy földre szált angyal vigyázatok rá ritka kincs☺️☺️😘😘

B.PISTI 21053 · Lelkes újonc (108 hozzászólás) · 2022. november 20. 15:32

Az ÖREG P........I VADÁSZOK EZT JÓL TUDJÁK.Csak a kezdők nem.

Törölt felhasználó · 2022. november 19. 17:44

Úgy látom 4.valaki rossznak találta a beírásomat. Vajon miért??

Pabbe · Újonc (6 hozzászólás) · 2022. november 19. 15:03

Sziasztok!

Aniko (35)-rol szeretnek erdeklodni. Voltam mar nala parszor es amit csinal zsenialis, viszont mindig csak maximum 1 orat enged lenni. Valaki volt mar esetleg nala 1 oranal tobbet?

Törölt felhasználó · 2022. november 18. 19:18

Hello! Tudtok ajánlani dedreceni masszözt 25 es 40.között, akinek széles a repertoárja, továbbá egy kedves lányt, aki kedves és bevállalós? Előre is köszönöm!

orgazmo · Újonc (18 hozzászólás) · 2022. november 18. 08:19

...fél nappal a HSz-em után nyoma sincs annak, amit írtam. Maradok az olvasásnál.

Ben246 · Újonc (3 hozzászólás) · 2022. november 17. 19:42

Heló!

Privátban keressen aki eljönne velem Panna 57 hez hetero alapon.

Kis csávó · Lelkes újonc (220 hozzászólás) · 2022. november 17. 08:50

Sziasztok. A Brigi 51 nél volt már valaki? Tényleg spriccelve élvez? Vagy van valaki Debrecenben aki így tud élvezni? Ilyen hölgyet keresnék. Köszönöm. 

deak · Újonc (7 hozzászólás) · 2022. november 16. 20:05

Köszönöm a véleményét Nándor úr.

deak · Újonc (7 hozzászólás) · 2022. november 16. 20:03

Nem mondtam semmi olyat, de mindegy.

Téma indítva: 2010.02.25., 21050 hozzászólás összesen