Sziasztok!
Ezt aranyos közjáték volt:) Korrekt pengeváltás anélkül , hogy bárki lement volna kutyába!Ritkaság!
Titkos!
Van olyan eset amikor valakinek ellenszenvesek vagyunk, holott magunkat kifejezetten szimpatikusnak tartjuk , megnyerőnek,intelligensnek,charme-osnak,Józsinak meg feláll a szőr a hátán ha megjelenünk valahol.
Lehet, hogy te is így jártál Anikóval.Nem voltál bunkó,nem késtél,strigó sem vagy, csak egyszerűen egyszer elég voltál.Ilyenkor nincs más,új hölgy után kell nézni.
Ha úgy választasz szolgáltatót ahogy én annak idején középiskolát akkor a legközelebbihez mész! Ez nem volna okos dolog:)
Elsődleges szűrő értelemszerűen a telefon! (Mindkét részről! Itt reagálnék Anikó egy korábbi megjegyzésére miszerint rengeteg kőszáli televény hívja ,akik a köszönés mibenlétével sincsenek tisztában.Szerintem ennek inkább örülni kellene mint felháborodni rajta! Mármint nem annak,hogy vannak ilyen emberek hanem annak,hogy énjüket már a telefonban felfedik!Rögtön egyértelművé válik,hogy kik azok akiket nem kell fogadni..jelentősen lecsökken a zsákbamacskák száma.(gondolom én,nem vagyok szolgáltató)
Az is simán kiderül,hogy melyik az a szolgáltató aki nem hogy semleges tárgyként kezeli a vendéget hanem kifejezetten ellenségként értelmezi, mintegy rá vetítve elmeállapotát,pillanatnyi hangulatát:)
Ha meg van a kiszemelt kedves hangú,szimpatikus hölgy akkor nem árt tudatosítanunk magunkban- ha alapjáraton bunkók vagyunk-hogy ő nem egy kerti csap ,nem is egy rámpa amin majd felmászunk a csúcsra ,hanem egy nő aki épp dolgozik,hogy nekünk jó legyen!
Amennyiben viszont szentimentális természettel áldott meg minket a természet/Isten/gének,abban az esetben arra kell magunkat trenírozni a találka előtt,hogy kerüljük a túlzott bizalmaskodást ne adj isten szerelmi vallomást:)
Meg kell találni a középutat a között,hogy emberként tekintünk rá és a között,hogy őt okoljuk elcseszett életünk minden hibás döntéséért valamint szafaládé testünkért.
Nem könnyű de elég sok embernek sikerült már,úgyhogy az ügy nem teljesen reménytelen!
Ja, és soha ne fenyegetőzz még csak ne is utalj rá,különben úgy néznek rád mint egy köpőcsészére Teréz anya koleratelepén!
Szép napot!
Mindenkinek ideális szolgáltatót/vendéget!