Szia !
Légyszi, kicsit részletesen, mert én is kinéztem !!!
De ha átverős akkor ejteni kell ! Mi volt a gond ?
Szia !
Légyszi, kicsit részletesen, mert én is kinéztem !!!
De ha átverős akkor ejteni kell ! Mi volt a gond ?
Helló!
Tud valaki bármit is Rita 29-ről!
Van olyan, aki találkozott vele!?
Engem ugyanis átvert...
Üdv.
Szia marshall és manxxxx!
Miért nem hívjátok az Editet, mert Ti nem tudtok dönteni. Ami másnak nem jó, vagy jó, az lehet nektek bejönn. Már a bejelentkezésnél egy kellemes hang vár hívj hát.
Edit
Sziasztok !
Editnél (38) még nem járt senki amióta ismét elérhető ?
Kitti 23 egy vidám kis meglepetés,ugyhogy én azt ajánlom, hogy pattanj lóra és nyargalj el hozzá. A lakás messze a legjobb, mint az átlagos kérók többsége,tipp-topp mindenben. Kitti üdvözöl, fogad a kis falatnyi fellépő-ruhájában,amit nemsoká készséggel eltávolit magaról :) Odaadó, készséges,hajlékony,mindent tud, amivel pozitiv hozzáállást ér el a partnertől...legalábbis én paff voltam és rögtön udvariassá váltam,hehe:)
Ő van a képeken,gyönyörű bőr,gyönyörű test, bár a cici valóban pici..de ez a képein is látható, meglepetés nem érhet.
Ez a lelkesedés viszont a ...TÖRÖLVE... magasabb,de igy utólag visszanézve vigan megérte igy is meggyűrni a lepedőt.
Sziasztok! Hadd legyek én az első akiről irhatok véleményt!!!!! Várom a negativ pozitiv véleményeiteket!PUSZI NEKTEK
Hello Mindenki! Kis Sellőről valami infot tud valaki?
Sziasztok
Edit38-ról valakinek infója van?
A képek szépek.
Elgondolkodtató és szerintem tanulságos mindkét oldal számára, hogy a most (2010. 11. 13. 18.00 óra) hirdető 90 lány közül egyik sem járult hozzá a véleményalkotás engedélyezéséhez! Azt hiszem ez a legdurvább dolog, ami az oldallal kapcsolatban megfogalmazható.
Üdv Böki!
Köszi az infót, de pénteken sajnos nem sikerült elérnem, viszont ami késik az a gyorsvonat.
én köszönöm hogy eljöttél hozzám...
Ja még annyi , hogy egy hétig van itt egy hétig meg Pest környékén úgyhogy ne késlekedjetek ! Van egy másik lány is ugyanitt azt hiszem őt LAURA/25/ -nek hívják sajnos nála még nem voltam de ő lesz a következő !!!! Amúgy az egyetemhez közel "rendelnek"
Kedves Kollégák :)))
Aki még nem járt LAURA/30/ -nál annak itt az idő!!!! Én ma voltam nála és csak jót tudok mondani róla . Szerintem szebb mint a képeken és a hozzáállása 5* ! Igazi barátnő feeling , nagyon jól lehet vele beszélgetni , nagyon jól masszíroz és nagyon jól franciázik . Nem lesi az órát nem kényeskedik én még többet is kaptam mint amiért fizettem és ezt most itt köszönöm neked !!!!! Aki nem hiszi az járjon utána.................!!!!!!!!!!!!!
Hello Mindenkinek!
Szandy 26 -ról :Ha volt már olyan érzésetek,amikor belépsz egy ajtón és nem arra számítasz ami fogad,az itt van.
Tegnap voltam,nála és nagyon jól éreztem magam vele.
Most,hiába irom azt le,hogy ez volt meg az -hiába lehet itt szétfényezni a dolgokat-A Hölgy önmagáért beszél.
És olyan lányról ,beszélünk mikor kijötem tőle és beültem a kocsiba azt hitem,nem velem történt ez meg.
Barátnő filing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amugy nagyon sok hírdető bármenyire is ,szét tuningolja a képét szerintem nem az számít,hanem a hozzálás e- remek vendéglátós szakmához.
Amúgy ha olvasod SZANDY ezt a hozzászólást,akkor tud hogy a tegnap esti :Mosolygos szemű küldte ezt a ÍRÁST.
"Tündérke (20)" mitől lett hirtelen "kétes hirdető"?
- Átfestette a haját vörösről szőkére, vagy miért?
Ha jól tudom, elég régóta hirdet már itt, és egy rossz szó nem volt róla soha.
Mi történhetett?
Ki tudja?
Csak úgy érdekel.
Sziasztok!
KB egy éve jártam Dorina és Dóri könyvelő irodájába nincsenek az oldalon jelenleg,hogy mit jelent aki járt ott az tudja és azt is hogy hol van .Nincs már meg a számuk az érdekelne hogy működnek e még.
Ha tud róluk valaki megkösszöném ha válaszolna
kösz.
Sziasztok!
Járt már valaki Kitti (23)-nál?
Még nem olvastam róla semmit a fórumon.
Hali én voltam Gina 18 nál,nagyon finom kics csaj,a képeken ő van kultúrált környezet,...TÖRÖLVE...megfelelő ajállani tudom.
Én már voltam a Szandi 26-nál.....nagyon tudom ajánlani!!!! teste nagyon tuti,arcra nagyon szép....és mindenben profi! Azt hiszem,hogy Ő lesz Debrecen új kis kedvence....
Szandinál még nem de érdekelne, Szabina ...TÖRÖLVE...