Bökdöső· Újonc (21 hozzászólás)· 2010. november 06. 11:34
Böbike ?????????????????
Én voltam nála és soha többet nem megyek , hogy miért ?!?!?!?!? Minden szépen indult jó volt a francia is de kölcsönösen nem szerette , akkor nem sejtettem , hogy miért !!!! Utána hanyatt feküdt és úgy csináltam de mondta , hogy mindig őt nézzem és nem értettem miért ! A csattanó az , hogy "menstruált " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak ennyit kérdezett mielőtt elélveztem , hogy finnyás vagyok-e mert testreélvezést kértem és amikor lehúztam volna a munkaruhát akkor szembesültem a tényekkel ! Gonjdolhatjátok mit éreztem , el sem tudtam "menni" csak azon voltam , hogy minél hamarabb eltünhessek onnan ! Ezek után gondolhatjátok , hogy nekem melyik kategóriámba van , Ajánlom v. nem !!!!!!!!!!!!!!!!!
magamura· Újonc (2 hozzászólás)· 2010. november 05. 22:04
Köszi szob! Ennek megfelelően alakítom a görbe útjaimat. Nem mondom, hogy teljesen lebeszéltél. Ha más nem ér rá, megeshet még, hogy mégis leellenőrzöm. :) Csak hogy megvédjem: az ő helyében én sem tudnék állandóan mindenkire mosolyogni. Ezzel nem téged bántalak. Mindenkinek lehet rossz napja.
Még 1x Thanx
marshall· Újonc (47 hozzászólás)· 2010. november 05. 09:36
Sziasztok !
Böbike(32) alias "Dundika" : még mindig olyan flegma hozzáállása van ?
Több fórumozó is azt írta, hogy nem érdemes meglátogatni, pedig olyan ígéretes méretei vannak és még a spárgát is megtudja csinálni:-)))
Szívesen meglátogatnám de azért hogy pofára essek nem áldozok !
Várnék egy friss beszámolót, persze ha van ilyen !
Üdv
szob· Újonc (24 hozzászólás)· 2010. november 05. 08:40
Sziasztok újra.
Én is kérdeznék valamit. Lara 27 -nél járt már valaki ?
Előre is köszi...
szob· Újonc (24 hozzászólás)· 2010. november 05. 08:38
Szia.
Jártam már nála, mit mondjak,nem leszek visszajáró.
Külalakja tulajdonképpen megfelel a képeknek, de a hozzáállása nagyon gyenge,
vagy nem voltam szimpatikus neki.
Az egész történet olyan kedvetlen enervált volt.Ennyi.
magamura· Újonc (2 hozzászólás)· 2010. november 05. 00:54
Barbara 25-nél járt valaki? Egy kis beszámolóval megörvendezthetne bennünket...
Erwin Rommel· Újonc (9 hozzászólás)· 2010. november 04. 17:59
Cleo20:
Valóban ő van a képeken és valóban ügyesen fotózták:) cicik nagyon jók, a többi feledhető...amugy a kéró nagyon tip-top, rendben van. A hölgyike az ajtóból el sem lépve kéri a ...TÖRÖLVE..., majd elküld tusolni. Utána rád nyom egy adag sikositót, ugy hogy még a füleden is az lesz,hehe, utána gyorsakat mozogva hamar kivégez. Közben flegmázik picit : ezt nem szeretem,azt nem szeretem,ez igy jó,az ugy jó...ugyhogy eléggé lelomboz a végére,majd gyorsan eltávolit,ugyebár jön a következő pór, mert a mennyiség a lényeg,nem a minőség... summa: valszeg egy látogatás lesz belőle,utána egyből okosabb leszel és máshoz caplatsz el unalmadban:) de lehet,hogy bejön a stilusa,amitől még egy gyakorlott pszichiáter is maga alá piszkitana a gyönyörtől és törzsvendége leszel:)
obsitos· Újonc (7 hozzászólás)· 2010. november 04. 14:32
Helló Fórumozók! Mivel még új vagyok a témában segítségeteket kérem, keresek : vékony, csinos, kis mellű fiatal lányokat. A javaslatokat köszi!
sentinel2· Újonc (29 hozzászólás)· 2010. november 04. 14:26
Meglátogattam a Niky és Amarilla párost a lakás tiszta, kúlturált. A két lány meg fantasztikus, és ha olvassátok lányok ezúton szeretném megköszönni a csodálatos élményt.
zandras· Tag (180 hozzászólás)· 2010. november 04. 13:24
Cleo.......iigen ö van a fotókon, ügyesen fotózták a számomra rettenetes tetoválásai nem látszanak. Sok szerencsét a hölgyhöz.
Bökdöső· Újonc (21 hozzászólás)· 2010. november 04. 08:45
Kedves Bush !!!
Teljesen egyetértek veled de én úgy gondolom ha vár a hölgy előtte "rendbe" teszi magát és nem akkor szembesülsz a tényekkel amikor föléd mered egy "DÖGLÖTT SÜN" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2010. november 02. 14:28
Figyu Bökdöső. a közös zuhany nem segít a higiénés problémákon?
Bökdöső· Újonc (21 hozzászólás)· 2010. november 02. 13:14
Melinda (27) v. Kinga (21) valaki valami infót !?!?!?! Köszi
Bökdöső· Újonc (21 hozzászólás)· 2010. november 02. 13:10
Kedves Szimpi !
Én már írtam a fórumon Zsófikáról és NAGYON NEM AJÁNLOM !!!!!
Túrista· Kvázi-tag (103 hozzászólás)· 2010. november 02. 09:59
Tud valaki valamit Mandy-ről? Mostanában nem elérhető.
falatozo· Újonc (1 hozzászólás)· 2010. október 31. 10:50
vanda 28-at tudom ajánlani mindenkinek aki szereti a nőiesen telt nagy cicis lányok. ...TÖRÖLVE... korrektek, lakás igényes és a lány is csúcs!próbáljátok ki!
Bökdöső· Újonc (21 hozzászólás)· 2010. október 30. 08:05
Egy nagyon fontos dolgot szeretnék célozni a lányok felé (kinek nem inge.....) Ti elvárjátok tőlünk a max ápoltságot amivel teljesen egyetértek ! Jó lenne ezt viszonozni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már a harmadik olyan lánynál voltam akinek igencsak hagyott kivánnivalót a higéniája (neveket most direkt nem írok) Én úgy érzem , hogy ugyanúgy elvárhatjuk mi is , sőt !!!!!!!!!!! Nálatok többen megfordulnak naponta nekünk meg csak kilengéseink vannak , általában mindenkinek van állandó partnere(nekem van !!!) Bocs a többi lánytól !!!!!!!!!!!!
Vasmen· Újonc (1 hozzászólás)· 2010. október 29. 23:26
rendbe van ez
Törölt felhasználó· 2010. október 29. 21:23
Mingyá Téged is modira küld, akinek ez a hobbyja :)
imike· Újonc (1 hozzászólás)· 2010. október 29. 17:47
Egy kis beszámoló a hétről: Jártam a Lolánál... hmm... egy édes kis tünemény, a mélytorkosa nagyon jó, nem dicsérem tovább csak ajánlani tudom!! Ő volt a hét elején, hétközepén jártam Ilcsinél na az tuti nem az idén barnult, flegma, unott, semmitmondó volt a félóra vele számomra! Újra meglátogattam a Szendyt, hát drágám jó lenne már a képeidet újakra cserélni, mert kicsit levagy már lakva! A ház ahol voltam eléggé lepukkant, régimódi, és még a testőr is ott ül, elég kiábrándító! Voltam már nálad régebben, de ez a mostani félóra veled nem hozott újra tűzbe! Neked is elmúlt már a varázsod!
Téma indítva: 2010.02.25., 20957 hozzászólás összesen