Kedves Chuk köszönöm jol vagyok remélem te is:)
Kedves Chuk köszönöm jol vagyok remélem te is:)
(: Szép jó estét :)
Kedves gróf sajnos ebbe a mai világban már minden megtörténhet :( de nézzük a dolgok pozitiv oldalát nagyon sok csaj van a világon.D
Szia!
Szép napot neked is, remélem, jól vagy.
"...nem nézném ki belöle ,hogy strigo..."
- Nem is gondoltam, hogy az lenne. Egyszerűen csak leírtam, miket szoktak páran kapásból ráírni arra, aki itt, ezen a fórumon feltűnően dícsér egy csajt. Függetlenül a dolog valóságtartalmától.
"...nekem is volt már ilyenre példa hogy ennyire kedves legyek valakivel de ez nagyon ember függö..."
- Persze, de azt azért látni kell, hogy ha ennyire kedves tudsz lenni valakihez, ott azért lelkileg is egymásra találtok, elég rendesen. Függetlenül attól, hogy eredetileg miért is megy hozzád.
Más körülmények között egy ilyenből akár jó párkapcsolat is lehetne.
Szerintem Nagykandur nem hazudik mert én nem nézném ki belöle ,hogy strigo vagy valami nálam is járt sajnos rólam nem ilyen véleményt írt. De viszont ilyen lányok tényleg vannak nekem is volt már ilyenre példa hogy ennyire kedves legyek valakivel de ez nagyon ember függö. Ki mit vált ki az emberekböl :)
Szép napot kedves forumozok :)
Tisztelt nagykandur_75: lécci írd meg Erika 23 elérhetőségét,mert sehol nem találom.Email címem hotak@gmail.hu, előre is köszi.
Tisztelt nagykandur_75: lécci írd meg Erika 23 elérhetőségét,mert sehol nem találom.Email címem hotak@gmai.hu, előre is köszi.
"...ha gyakran jársz "kezelésre" más a megítélésed, mint X idő kihagyása után..."
- Igaz lehet... egyes esetekben, de nyilván ez is személyfüggő.
Mondjuk, nálam, ha gyakran tudok együtt lenni egy jó csajjal, legyen az a partnerem, Kedvesem, stb, mindig ugyanolyan lelkes vagyok, mindig ugyanúgy jönnek a jó ötletek, megy a vadulás... :)
Szóval, az "extra" nálam mindig "extra" marad.
És természetesen igaz: írjon mindenki minnél többet, erre való a fórum, ugye.
Ha pedig valaki hazudik az általa leírt csajjal kapcsolatban, úgyis kiderül - az első látogatással.
Sziasztok,
nem mondom, hogy nem túl idealisztikus Nagykandúr beszámolója, de most őszintén, egy nagy cumi után nem látjátok kissé rózsaszínűbbnek Ti is a világot?! És a csaj ha tényleg nagyon bejött neki, én elhiszem, hogy oda van érte, és külön köszönet, hogy "elméleti" értékelést is adott és nem csak a ki-be-részét ecsetelte a dolognak, azt úgyis mindenki tudja. Megjegyzem tényleg előfordul, hogy nagyon különböző véleményeket lehet olvasni a lányokról, de nem tartom meglepőnek: egyrészt nyilván tök szubjektív, hogy kinek ki tetszik, másrészt én a lányokat is megértem, hogy nem mindenkivel tudnak egyformán kedvesek lenni.
És még valami: ha gyakran jársz "kezelésre" más a megítélésed, mint X idő kihagyása után. Chuck, G.K. próbáltátok már? Én legalábbis egy hosszabb út utáni első talin teljesen odavagyok a csajért, viszont egy sorozat vége felé, már nem annyira extra minden. De a lényeget abban látom, hogy bátorítsuk a kollégákat a véleményírásra, mert sok infóbol tudunk válogatni, de a kevésből kevésre jutunk.
Szóval hajrá, írjatok sokat, legyen min csámcsogni! (ezt kívánom mára a lányoknak is :)
Egyébként is:
- Én mindig azt írtam/ mondtam, hogy aki nem hiszi, amit mások leírnak, pofajártatás helyett járjon utánna, ha tényleg érdekli.
Ha pedig nem tetszik az illetőnek, amit lát, vagy kamunak véli az egészet, akklor úgyis kifordul még az ajtóban, és megy a fenébe.
Nnnna.
nagykandur_75:
- Nézd, ez a következőképp működik többnyire itt.
Írsz egy jó véleményt, ha esetleg még részletezed is, a lelkesedés miatt, akkor sokan kapásból vagy irigységből, vagy hülyeségből óbégatni kezdenek, hogy "az nem is úgy van, mert ők már jártak a csajnál, és nem is úgy van". Vagy, egyszerűen rád sütik, hogy strigó vagy, ezért futtatod a csajt itten.
Tudod, itt sokan már "mindenkinél" jártak, és mindenkinél jobban tudnak mindent. Még azt is tudják, amit nem tudnak. :(((((
A másik lehetőség:
- Írsz egy rossz véleményt, akkor meg neked mennek, hogy te biztos a konkurencia vagy, ezért írsz mindenféle csúnyaságot.
És van, hogy tényleg strigók, vagy konkurens hirdetők írnak baromságokat, ez is igaz.
Na, erre varrj gombot!
:(
Nem tudom, mi a bajotok a beszámolómmal. Semmi más célom nem volt vele, mint leírni azt, ami tényleg megtörtént. Nem tettem hozzá semmit, nem hallgattam el semmit.Miért baj az, ha leírom az igazságot? Ennek a fórumnak nem az a lényege, hogy amit megtapasztal az ember, azt megosztja a többi ribizlizős makktársával? Én szívesen olvasom a ti beszámolóitokat,mert ha többen rosszat írnak egy lányról, akkor oda én nem biztos, hogy elmegyek. Természetesen minden beszámoló szubjektív, ahogy az enyém is. Ami nekem tetszik, az lehet, hogy másnak nem. Különbözőek vagyunk, más az ízlésünk.
Több lányról írtam már beszámolót, ugyanúgy leírom a rosszat is, mint a jót. Sajnos több a rossz élményem, mint a jó.
A porcukros csörögefánk pedig igaz, bármennyire hihetetlennek hangzik is a számotokra. Higyétek el, én is meglepődtem rajta.
Mielőtt belémköttök, a többi beszámolómat nagykandur75 néven írtam, csak elfelejtettem a jelszavamat, ezért újat kellet regisztrálnom.
Mint a mesékben minden mese szép. Hagyál már frissen sütött porcukros tököm meg a többi...
Üdv mindenkinek!
Találtam két gyöngyszemet, megosztom veletek az élményeimet.
Az első hölgyet a MILF-rajongók figyelmébe ajánlom. Erika, 43 éves, Hajdúszoboszlón. Aranyos, beszédes, jó humorú, a teste úgy néz ki, mint amit egy 40 feletti nőtől el lehet várni. Már nem az a friss roppanós pipihusi, de hát van aki ezt szereti. ...TÖRÖLVE...
Egy családi ház melléképülete van kialakíva baszobának.
Közösen letusoltunk, kellemes és kölcsönös simogatásokkal már a tus alatt kellően felizgultam.
A szobában a francia-tudásából tartott egy bemutatót, ami kellő képpen meggyőzött. Úgy leápolta a farkamat, hogy csak fogtam a fejem. Letérdelt elém a földre, én feléálltam, és nyalta-falta nemcsak a dákóm, hanem, a zacsit és a gátrészt is megfelelő kényeztetésben részesítette. A mélytorok technikája is igen lenyűgöző, a cirkuszi kardnyelő is megirigyelheti a tudását.
Ezután felhúztam a munkaruhát, és hátulról alaposan megdöngettem.
Többször voltam már nála, tudom ajánlani.
A második hölgy Elíz, 23 éves. Hát testvéreim az Úrban, megtaláltam a tökéletes NŐt.
Gyönyörű, szolibarna bőrű, hosszú sötéthajú ez az álomtündérpacsirta.
Szép nagy mellei nem fértek a markomba, mézédes bőrével nem lehet betelni, egész nap simogatnám kerek fenekét.
Egy gyors tusolás után kényelmesen elhelyezkedtem az ágy közepén, és Elíz egy nagyon kellemes és gyengéd kényeztetésben részesítette legnemesebb szervemet, miközben én bársonyos sima bőrét és feszes fenekét simogattam.
Esőköpeny felhúzása után hátulról belehatoltam, és kívánatosan gömbölyödő hátsóját markolászva, alaposan megraktam.
A kellemes szeretkezés után pihegve ültem az ágyon, és kellemesen elbeszélgettünk. Ekkor jött a döbbenet. A csaj szakács végzetségű, és jól kibeszéltük a kedvenc kajáit. Kielemeztük a töltött káposzta-készítés fortélyait, és hát kellemesen megéheztem. Erre ő felpattant, és behozott egy nagy tál csőröge-fánkot. Frissen , porcukrosan, pont olyan volt, mint ahogy nagymamám szokta sütni. Csodásan finom volt. Közölte, hogy másnap zserbót süt. Készen voltam.
Itt egy gyönyörű, csinos, fiatal lány, aki tud sütni-főzni, és szeret is enni. Hát ez valami csoda.
Becsüljétek meg ezt a lányt, mert ritka kincs.
Hali (:
A képgaranciárol csak annyit ,hogy nekem nem fogadják el pedig szerintem tisztán látszik minden képemen ,hogy én vagyok rajta már 3 szor probáltam pedig az összes kép valós.
szép napot mindenkinek (:
Szia
Igen egyedül ...TÖRÖLVE... :D
szép napot
Üdv mindenkinen!
Mintha az utóbbi időben nem látnám Sziszi (27) hirdetését, ki tudna valaki segíteni némi infóval? Ha valakinek megvan a száma, esetleg tud valamit róla, azért hálás lennék!
Köszönet és további szép napot mindenkinek!
FT
ezt gina neked irtam
Hali azt szeretném kérdezni,te egyedül vagy vagy vagytok többen is,ugyanis má voltam olyan helyzetben összefutottam egy him emberkével akcio után
Szia Bia,
köszi, kb. ilyesmire gondoltam, tényleg egyszerű, eccer kell megcsinálni, ingyér van, sz'al akinek nincs képgaranciája az vagy gyanús, vagy mindegy neki, mert sokan ismerik és járnak hozzá, és eccerűen minek vele foglalkoznia? Azér mégis úgy látom a lényeg csak az, hogy JÓ HA VAN, és sok haverommal elsősorban a képgaranciás hirdetésekre bukunk, ugyanis annyi a reklamálás, hogy inkább elkerüljük a pofáraesést. Így aztán bíztatnék minden hirdetőt, hogy 1 fényképen ne múljon, csinájja meg.. léci...léci...
Szia!
A képgarancia nem nagy ügy..Szerintem. Ahová a képeket töltjük fel, van rá lehetőség külön tallózásba betenni egy olyan képet amin fel van tüntetve az azonosító szám,(egy A4-es lapra szoktam ráírní,és magam elé tartva készítek képet) azért egyezzen a fehérnemű,háttér,ékszerek..stb. Mert ugye ezek alapján tudja a Szerkesztőség eldönteni hogy tényleg a hirdető lányról készülnek a képek.