Kedves Hóember, vagy Miki. Érdekes, hogy alig 13 perc mulva eszedbejutott, hogy voltál Ritusnál. Hmmm! Aztán ugyan mibe került a légyott? Nem az ...TÖRÖLVE... vagyok kíváncsi, hanem majd ami ezután jön! 16-án du Te találkoztál Vele a Plázánál? Akkor részvétem! Majd jön a "drágám, kitörtem az ablakot, 40 rugó", meg a "ma ki kell fizetnem az albérletet, mert utcára tesznek" , és " a kocsim futóműve 32 pénz" jellegű megkeresések. A "hölgy" egyébbként csak 5 évet tagadott le a korából. De legyen hozzá szerencséd! Biztos elgügyögte, hogy jön a tél és nem akar egyedül lenni. Társra vágyik. NEM! Csak ...TÖRÖLVE.... Kell egy balek, aki eltartja. Majd jusson eszedbe az itt leírt jóslat! És akkor csapd be magadmögött az ajtót és FUSS MIKI, FUUUUSSSSS!!!!!!!!
Szexpartner fórum debrecen
Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
bébyrépa · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. november 18. 23:58
Hóember · Újonc (11 hozzászólás) · 2010. november 18. 21:16
Szűk másfél órával ezelőtt voltam a Hölgynél (Rita 19-ről van szó még mindig!), és egy nagyon
üdítő órát töltöttem el a társaságában!
Kellemesen megmasszírozott, majd nagyon finom technikával kétszer is eljuttatott a csúcsra!
Az órát nem figyelte, TÖKÉLETES hangulatot teremtett!
Mindent megkaptam, amiben otthon hiányérzetem van: kedvesség, törődés, cirógatás és igazi
érzéki szeretkezés!
KÖSZÖNÖM A CSODÁLATOS ESTÉT RITA!
Miki
Hóember · Újonc (11 hozzászólás) · 2010. november 18. 21:03
Szép Estét Mindenkinek!
Egy igazi Hölgy mellett állok ki, aki nem más, mint Rita (29)!
TISZTELETTEL MEGKÉREM MINDEN FÉRFI TÁRSAMAT FEJEZZÉK BE A SZAPULÁSÁT!!!
Én igenis találkoztam Vele, nagyon jót beszélgettünk.
Intelligens, kedves Nőt ismertem meg benne!
Bátran ajánlom Mindenkinek, hogy vegye fel Vele a kapcsolatot!
Tisztelettel,
Miki
Bachmancock · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. november 18. 15:35
Helló! Igen, már voltam nála! Az arca nekem szintén tetszik, de ez ízlés kérdése! :) Szerintem jól szop, és remek élmény volt, amikor az őzikeszemeivel belenézett mélyen a szemeimbe! Egy hiba van, hogy az időt szigorúan nézi!!! Sőt, az óra már a tusolásnál elindul...! Ez nem jó, de érdemes kipróbálni!
Bachmancock · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. november 18. 13:46
Ember! Ha tényleg láttad, akkor durván "nem jó" az ízlésed!!!
Hóember · Újonc (11 hozzászólás) · 2010. november 18. 12:26
Hi, szerintem a Rita29 egy klassz csaj, én taliztam vele! Bár a képeken sztem nem ő van, de nem rossz...
De hova tűnt a hirdetése!?
Bökdöső · Újonc (21 hozzászólás) · 2010. november 18. 11:46
Kedves "CIMBIK" !
Jártam ismét LAURA/30/-nál és most volt minden ! Urak , ő egy igazi nő ! Nem kell egy vödör síkosító ,hogy szexre kész legyen és képzeljétek el élvezi is és nem játsza meg magát ! A múltkor nem írtam a körülményekről , nagyon kultúrált és tiszta minden , jó parkolási lehetőség is van . Megmasszírozott , volt kölcsönös francia ill. szex is ! A franciája nagyon jó és ahogy lovagol , olyan érzésem volt mintha nem is lenne rajtam munkaruha ! Megint egy kicsit többet kaptam és ezt most megint nagyon köszönöm ! Tudom ,hogy ma hazautazik így csak annyit szeretnék még , hogy nagyon vigyázz magadra te "GYÖNGYSZEM"
Bachmancock · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. november 18. 07:55
Én csak annyit mondok, megtalálom azt a szottyadt senkit!
Barom voltam...! A hét lúzere én vagyok! :)
Senki ne keresse, sőt kérem, hogy tiltsák le, ha lehetséges!
Mi ennek a módja!?
Előre is köszönöm!
Bökdöső · Újonc (21 hozzászólás) · 2010. november 17. 12:40
Szerintem is átverős RITA 29 !!!! Én csak telefonon beszéltem vele de egyik szavával meghazudtolta a másikat . Egyszerűen lerázhatatlan , visszahívott és azt mondta , hogy ő nem olyan k..va mint a többi lány itt a hirdetésekben , ő nem akar mindenkivel csak egy de nagyon gazdag ...TÖRÖLVE... keres egy "DEÁK" / alkalom ,utána meg elkezdte sorolni ,hogy milyen menő debreceni vállalkozók járnak hozzá akik pezsgőt meg kaviárt visznek neki ! Hazudik össze-vissza !!! Meg , hogy képzelem azt , hogy mindenféle retkes kurvát kinyalok !!! Kédem én te mi vagy !!! Amúgymeg kikérem a többi lány nevében mert igaz beleszaladtam már én is egy-két lányba akinek hagy kivánnivalót a higiéniája de oda többet nem megyek és ennyi !!! Én még arra is gondoltam , hogy a találkán vár még egy-két kandúr és akkor megy a lehúzósdi !
Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2010. november 17. 11:36
Gratulálok! Remélem csak az első lépés volt nehéz és a többiek is csatlakoznak!
dblpi · Újonc (21 hozzászólás) · 2010. november 17. 11:34
Szia !
Légyszi, kicsit részletesen, mert én is kinéztem !!!
De ha átverős akkor ejteni kell ! Mi volt a gond ?
Bachmancock · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. november 17. 10:03
Helló!
Tud valaki bármit is Rita 29-ről!
Van olyan, aki találkozott vele!?
Engem ugyanis átvert...
Üdv.
zita · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. november 16. 22:09
Szia marshall és manxxxx!
Miért nem hívjátok az Editet, mert Ti nem tudtok dönteni. Ami másnak nem jó, vagy jó, az lehet nektek bejönn. Már a bejelentkezésnél egy kellemes hang vár hívj hát.
Edit
marshall · Újonc (47 hozzászólás) · 2010. november 15. 18:15
Sziasztok !
Editnél (38) még nem járt senki amióta ismét elérhető ?
Erwin Rommel · Újonc (9 hozzászólás) · 2010. november 15. 17:12
Kitti 23 egy vidám kis meglepetés,ugyhogy én azt ajánlom, hogy pattanj lóra és nyargalj el hozzá. A lakás messze a legjobb, mint az átlagos kérók többsége,tipp-topp mindenben. Kitti üdvözöl, fogad a kis falatnyi fellépő-ruhájában,amit nemsoká készséggel eltávolit magaról :) Odaadó, készséges,hajlékony,mindent tud, amivel pozitiv hozzáállást ér el a partnertől...legalábbis én paff voltam és rögtön udvariassá váltam,hehe:)
Ő van a képeken,gyönyörű bőr,gyönyörű test, bár a cici valóban pici..de ez a képein is látható, meglepetés nem érhet.
Ez a lelkesedés viszont a ...TÖRÖLVE... magasabb,de igy utólag visszanézve vigan megérte igy is meggyűrni a lepedőt.
kissello · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. november 14. 19:55
Sziasztok! Hadd legyek én az első akiről irhatok véleményt!!!!! Várom a negativ pozitiv véleményeiteket!PUSZI NEKTEK
obsitos · Újonc (7 hozzászólás) · 2010. november 14. 19:40
Hello Mindenki! Kis Sellőről valami infot tud valaki?
manxxx · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. november 14. 14:07
Sziasztok
Edit38-ról valakinek infója van?
A képek szépek.
Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2010. november 13. 18:02
Elgondolkodtató és szerintem tanulságos mindkét oldal számára, hogy a most (2010. 11. 13. 18.00 óra) hirdető 90 lány közül egyik sem járult hozzá a véleményalkotás engedélyezéséhez! Azt hiszem ez a legdurvább dolog, ami az oldallal kapcsolatban megfogalmazható.
Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2010. november 13. 17:50
Üdv Böki!
Köszi az infót, de pénteken sajnos nem sikerült elérnem, viszont ami késik az a gyorsvonat.