Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
bodnaragoston · Újonc (6 hozzászólás) · 2023. május 11. 18:08

Köszönöm szépen a valaszod.

Esetleg valaki a Nagyerdei övezetben ajánlana olyan hölgyet, aki korrekt és tud masszírozni? 😊🙏

bodnaragoston · Újonc (6 hozzászólás) · 2023. május 10. 10:58

Sziasztok,

Valaki tudna adni infót Vivienről?

https://videkilany.hu/szexpartner/debrecen/emili/yR7

Előre is köszönöm.

Nándi · Őstag (762 hozzászólás) · 2023. május 09. 23:52

A telefonszám már itt csörög!! Tuti van magyarázat!! :D

https://videkilany.hu/szexpartner/gyor/vivien/0NZ

staffi · Őstag (1082 hozzászólás) · 2023. május 08. 19:03

Nem kell nagy jósnak lennem ,hogy azt mondjam a Réka24 hamarosan a Debreceni hirdetők között az elit kategóriába fog tartozni ebben biztos vagyok. Remélem azert Nyiregyet nem felejti el és néha vissza fog térni pár napra szabolcsba is...😉🙏☝️🙂

Alexan · Újonc (177 hozzászólás) · 2023. május 07. 16:16

Én már egy ideje nézegetem a hölgy tevékenységeit,de már belefáradtam.Napi 3x is várost tud váltani,az egy kicsit abszurdum.Kolléga világosított fel,hogy bizony kamerás lehetőséget ajánl csak.Bár ez az adatlapján nincs feltüntetve.Pedig ideje lenne konkrétumokat is kiírnia.

Na de minden szabad ami nem tilos! :)

rozsdasrakollo · Újonc (5 hozzászólás) · 2023. május 07. 13:33

Bettina 22 hogy csinálja, hogy egyszerre van Debrecenben és Győrben is? Kamera? Teleport? Egyéb...?

Alexan · Újonc (177 hozzászólás) · 2023. május 06. 14:19

Szeretettel várlak/várunk drága Réka. :*🌹

Keleti · Újonc (6 hozzászólás) · 2023. május 05. 16:41

Vasútállomás közelében található a lakás rendezett a szoba kicsi. A lány sem olyan már mint a képeken, de még ez is elmenne. Kedvesen fogad, de a műsorra ez eltűnik és átvált egy ezt nem lehet, így sem lehet kellemetlen stílusra. A telefonban ígért dolgok a helyszínen már más értelmet nyernek. Garantált mellényúlás.

Lacibetyár · Újonc (114 hozzászólás) · 2023. május 05. 16:00

osztom a véleményt, már telefonban sem volt szimpi..

Navigátor · Kvázi-tag (187 hozzászólás) · 2023. május 05. 09:38

Liza (29)

Liza egy megfelelően csinos lány, előtte és miután túl van rajta még kedves is. A teljesítménye viszont meglehetősen gyenge, leginkább minden területen. Nem neki való ez a pálya. A tizenöt szál rózsát így gyakorlatilag az ablakon dobtam ki. Legalább ti okuljatok. N.

Dodgezoli · Újonc (52 hozzászólás) · 2023. május 05. 07:36

Egyetérek!

MeatVendor · Újonc (35 hozzászólás) · 2023. május 04. 14:27

Hónapok óta terveznék elmenni Vanetta (33)-hoz, de mivel kockáztatni nem akarok, így havonta (mikor megjelenik) menetrendszerűen felteszem a kérdést, hogy valaki mondjon már róla valamit! Nem igaz, hogy még senki nem volt nála! :(

kutya1 · Újonc (151 hozzászólás) · 2023. május 01. 08:51

Grétinek teljesen igaza van. Ez már zaklatás!

De, az is igaz, hogy a szívnek nem lehet parancsolni. Az, hogy szerelmes leszel valakibe, nem úgy van, hogy akarom vagy nem akarom. Tőled függetlenül megtörténik, és azt veszed észre, hogy már benne vagy...

Azt kell elég erősnek és tudatosnak lenni, hogy megértsd, ha a másik nem akarja, és nincs viszonzás. Kontrollálni kell magad, hogy tudd békén hagyni, valahogy tudj tovább lépni.

Mindenképpen megelőzhető, ha már megérzed, megsejted, hogy valami megmozdul benned az irányába, nem keresed többet a társaságát.

Mert ugye Ő nem éppen a legalkalmasabb partner erre! Gondolj bele nyersen és objektíven, minden "szakmai" tényezőt figyelembe véve. Már lohad is a Benned a nagy felindulás!

Jobb, ha a civil életben kutakodsz kisBarátom!😊

törpapa · Lelkes újonc (236 hozzászólás) · 2023. április 30. 19:03

Pedig liliomot küldtem a hercegnők virágat.....

törpapa · Lelkes újonc (236 hozzászólás) · 2023. április 30. 18:55

(virágot)

törpapa · Lelkes újonc (236 hozzászólás) · 2023. április 30. 18:54

Hátha még egyszer utoljára szerembe esek..... igaz már küldtem neki virt de nem reagált rá.....

törpapa · Lelkes újonc (236 hozzászólás) · 2023. április 30. 18:49

Hát ezt a Grétit még kell hogy nézzem.... csak az a baj hogy ötven plusszos vagyok..... lehet kérek tőle rendkívüli felmentést a korhatár alól......

brenci · Újonc (3 hozzászólás) · 2023. április 30. 16:20

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni hogy Lizi (25) vagy Hanna (27) a jobb választás?? Lehetőleg olyan írjon aki már volt náluk és van tapasztalata. Üzenetek jöhetnek privátba is. Szép napot kívánok mindenkinek

Cromartie91 · Újonc (3 hozzászólás) · 2023. április 30. 15:00

Nem azért tiltotta mert túl sokat járt, hanem mert már kórosan kezdett viselkedni vele. Ahogy írta is, a rögeszméjévé vált és egyre több mindent akart...

mekkelek76 · Újonc (5 hozzászólás) · 2023. április 30. 13:45

Fura valakit azért tiltani, mert túl sokat járt, rendszeresen, de a szolgálatató döntésén múlik a dolog.

Téma indítva: 2010.02.25., 20965 hozzászólás összesen