Szép estét!
Régen írtam beszámolót, volt egy kis szünet, most kicsit megtöröm:
Black Domina (22): Időnként feltűnik városunkban, nevével ellentétben nem a domina a fő profilja. (Meg sajnos a virággyűjtésen kívül semmi sem az igazán)
A kor valósnak tűnik, így elsőre egy csinos, barátságos lány. A rózsák száma alapból nem vészes, de a sok a +, azért húzós is lehet. Eddig volt a jó rész, aztán a csalódás.
Igazából olyan az egész, mint egy futószalagos látványpékség. Az ajándékozás után indul a szalag, gyors zuhany, meg mindenből egy kis ízelítő, alapból egyébként nem rossz, ügyes, de érződik rajta a gyors letudás vágya, csak menj el gyorsan, számára ideális szolgáltatás az lenne ha otthon magadnak megoldanád miközben rá gondolsz, a csokrot meg elküldöd. Ha a hozzáállásán változtatna ajánlható lenne, de igy tényleg csak végső esetben, csak ha senki más nem ér rá és gyorsan le akarja tudni az ember, mert ez az ő célja is. Biztos hogy vannak tőle nagyobb norvég varázslólányok is itt, de amit nyújt az a korrekt, empatikus szolgáltatástól is messze van, így részemről az alsó polcra kerül.
Volt még egy szőke hölgy erre, talán pesti, de a rózsákon nagyon nem vettem észre, 30-nak hirdette magát, olyan 40-es volt, talán ez az egyetlen ami pontot von le tőle, egyébként csinos, jó alakú milf, a Malomparkhoz közel. A nevét sajnos elfelejtettem, ha jön még erre megírom, mert ő viszont már megütötte a lécet. Jó francia, az actionba is odateszi magát, nem alibizik, többszöri pózváltás után (ami első szóra, szájhúzás nélkül, tényleg készségesen ment, pedig volt sok :)) végül úgy lett végem hogy fordítva rápattant a velem egykorúra és az isteni feneke fel-le mozgott rajta, és utána sem egyből lepattant, hanem kis levezetés, megnyugvás, majd után ovatosan lecsusszant. Még kis beszélgetés, itt az óra az előző esettel ellentétben teljesen ki lett használva. Ha látom még a hirdetését leírom a nevét és maximálisan ajánlom.