Mivel már üzenetben is volt kérve a véleményem Abigélről (26) masszőzről, leírom ide is a tapasztalatomat.
Első alkalommal voltam masszőznél ezért nem igazán tudtam hogy mire számítsak, de már a telefonban is nagyon kedves hangja volt a hölgynek. Elsőre nem vette fel mikor hívtam, de 1-2 perc múlva visszahívott.
A képek eléggé előnytelen szögből készültek, mert a valóságban jobban néz ki, szerintem :D
1 órára mentem hozzá, kaptam egy kellemes masszázst, ami nem volt sem túl erős se gyenge, olyan pont jó, utána rátértünk a lényegre.
Nem tudom mennyi ideig tarthatott a masszázs és meddig a francia, mert volt elég sok közös témánk amiről beszélgettünk a masszázs alatt, ezért gyorsan telt az idő.
Kértem tőle KF et ami ellen nem tiltakozott, úgy folytattuk egy ideig, de aztán visszatértünk arra hogy csak ő kényeztet, a végén a szájába finishhel amit lenyelt.
Kicsit sok volt a rózsaszál a legutolsó hasonló látogatásomhoz képest más szolgáltatónál, de abszolút megérte úgy gondolom, viszont azóta már látom hogy sajnos jelentősen megváltoztatta a ráérését heti 3 napra, előtte szerintem kb minden nap volt.
Bocs ha túl hosszú lett a HSZ és zavaros, még soha nem írtam erre a fórumra :D