Ritkán írok beszámolót ha igen akkor is több hetes vagy több hónapos késéssel aminek hátránya hogy az érintett szolgáltató már nem érhető el. Tapasztalatom egy helyszínről és három érintett lányról szól.
Lina(18 ) 2016.02.16.11:18. kor regisztrált, (már nincs fenn) regisztrálásakor arccal vállat fotókat tett fel amit pár nap múlva lecserélt ami már kevésbé állt a valósághoz. Mivel a fotója alapján vonzónak találtam felhívtam és érdeklődtem a szolgáltatás részleteiről és elérhetőségéről. Telefonba hangja kedves volt, ajánlata kedvező, elérhetőségként Bet.len ú adta meg. Párnap múlva meglátogattam, kértem pontos címét, akkor közöle nem Bet.len út hanem a közelbe lévő (vízi jármű de nem csónak) utcát adta meg házszámmal. Odaérve hívom, válasz gyere vissza a mellette lévő lécsőház, legfelső emelet balra a lifttől. Lakás tiszta,formás fiatal lány, de nem hasonlít a fotókra kora minimum öt év fázis csuszás. Csókot is bevállalta de mielőbb átakart térni a cumis üzemmódra. Szobába egy páros ágy van, semmi más a padlóra kell a ruhát tenni. Szótlan robot bébi bár csinált mindent fadarab nem nedvesedik, látszik rajta hogy kényszerből csinálja. Rózsacsokor átlag előre amit ki visz a stricinek. Másik szobába szintén akció, kimenetelnél várni kellet, hogy ne találkozzanak.
Következő versenyző ugyan ezen címen Polly(21) Kellemes hang, korrekt részletes tájékoztatás. megközelítés a feni trükközéssel.
Lakás tiszta, törölköző nagy, több tusfürdő közül lehet válogatni, sajna a szoba ugyan az mint az előzőnél volt, ruha a földre. Leányzó gyönyörű, kedves, robot bébi, csók visszafogott rózsacsokor átlagos, időt nézi. Szép arc formás keményhúsú test, franciát gyengén lágyan csinálja, inkább csak nyalogatja, cikói kemények gyönyörűek, jól lehet rajta dolgozni kézzel szájjal, punci szép formás nem leveles. Élvezést gyengén imitálja. Ajánlott.
Következő versenyző ugyan ezen címen Izabella(21) Kellemes hang, korrekt részletes tájékoztatás, megközelítés a feni trükközéssel, ami arra jó hogy rálátni az ablakból ki keresi. Lakás fürdőszoba nagyon tiszta. Törölköző nagy, több tusfürdő, sajna a szoba ugyan az mint az előzőnél volt, nincs mire lepakolni a ruhát csak az ágyra. Csókot be vállalta, átlagos, de rögtön a dákóra akart cuppani. Fotó nincs összhangba a valósággal, cici méret jó ha van 75 az adatlapja szerinti 95-el, kor legalább 10-év fáziseltolás. Punci átlag robot bébi, nem nyafog és nem óra nézős. Egy próbát megér.