Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Zolibácsi · Újonc (24 hozzászólás) · 2016. július 16. 20:42

Boni20  és névváltozatainál  jártam  többször is.  A telefonban elváltoztatja a hangját. Vékony tini hangot próbál kipréselni. A kora 35-40, 20 helyett. Az ajtón belül sőtét van és nem veszed észre azonnal az átverést. Az arca erősen sminkelt. A teste a korának megfelelő és lestrapált. Az akció és a körölmények gyenge közepes. Tipikus környék a FU. Nem ajánlott!

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2016. július 16. 19:48

Na akkor megválaszolom a saját kérdésemet.

Nórika(22) és barinője:

Lássuk. Telefonos egyeztetés: "VAN MINDEN" NF, NFVSZ, KF, Kényszer Francia, Popsi...stb. Normal prize, Trade street. Gyors bejutás, nincs ügynökösdi. Kijön a lány elém, és az izlésemnek megfelelőnek találtam (bár cigivel a szájában jött értem, de én is dohányzom) így bekísért. Ekkor megkérdezte, hogy maradok-e? Na itt rontottam el a dolgot, mert igent mondtam. Ekkor jöttek a meglepetések sorba:

Az a lány aki engem fogadott fekete-vörös hajú, fehér bőrű, csinosnak mondható lány. A kéró 10/1, vastagon állt a kosz, és mindefele ruhák, szemét, erotikai kellékek. De ekkor már a rózsák a vázában voltak....

Fürdőszoba detto 10/1. Ekkor átment a fürdőszobán egy szőke csaj - akivel amúgy szerintem beszéltem előtte a telefonba - rámköszön, mondja, hogy szia DÓRI vagyok, majd a cigivel a szájában lazán megy tovább az előtérbe. A résnyire nyitott ajtón látom, hogy egy pucér pasi ül a szobában, és nyomogja a telefonját. Mondom magamnak: "fele akkora mint én, ha managger nem lesz gond..." De ilyenbe még nem kerültem soha, és remélem nem a Gróf Úr pocoskodott bent! :)      

Na visszamegyek a disznóólba, és rátérünk az action-ra , ami szintén 10/1 a változatosság kedvéért. Nincs semmi ami a telefonba be volt ígérve, amire az volt a magyarázat, hogy azt a barinő vállaja. Gondolom a szőke, és nem a pucér pasi. Franciázni elmondása szerint nem szeret, és nem is tud. Na oké. Akkor mi van még? Hát csak misszonárius póz van, mert más nem igen. A fadarab effektus hízelgő lenne a lányra nézve. Ekkor jön az újabb meglepi. F1zessek be a barinőre is, mert ő megcsinálja azt a mit a telefonban kaptam ígéretnek. De a pucér pasi? Az egy vendég, ne foglalkozzak vele. Na ekkor dolgom végezetlenül elkezdtem öltözni, és alíg vártam, hogy kijussak eme csapdából.

Sajnos megint nem hallgattam a megérzéseimre. Összegezve: Diszkréció, higiénia, action, francia 10/1. Az 1 azért, mert a lány - akivel találkoztam - nem lenne rossz. Amúgy a képeik retusáltak. Van tetkó, és a szőkén szülés utáni műtéti heg.    

Akkor jöhet beszámoló mástól is. ;)

Micus · Kvázi-tag (23 hozzászólás) · 2016. július 16. 16:29

Remélem a Szerkeztőség olvasta az elöző hozzászólást és intézkedik,hogy a kedves hölgy egy néven fusson.:)

B.PISTI 21053 · Lelkes újonc (108 hozzászólás) · 2016. július 16. 15:31

Sziasztok.Zoé20,Molly21,Boni20,Egy és ugyan az a lány.Tehát Zoé20 nak ezeken a neveken is hirdetti magát.Hogy honnan tudom.Tegnap de a Hajo utcában jártam mert látogatásom lett volna egy Izabella nevű hőlgyhőz.Telos egyeztetés minden oké cim majdnem pontos egy lépcsöházzal odébb álltam meg Hajo utca ***moderálva*** ezt mondta.***moderálva***szám elött felhivtam válasz gyere a ***moderálva***számhoz.Ajto nyitáskor még nem nagyon figyeltem rá csak már benn a szobába vettem észre hogy ez a lány Zoé20.Ősszességében nem bántam meg mert már voltunk egyűtt.Viszont amit tegnap de nyujtott az maga a menyország volt alapossan leápolt a kis csajszi.Az ágyrol nehezzen sikerűlt ősszeszedni magamat mert akkorát élveztem amit neki kőszőnhettem.Pálma21 is gyanus nekem szerintem Virág21

Gyula123 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. július 15. 23:18

Sziasztok!

Pár hete jártam Nina19-nél, nekem a lány bejött nagyon, csak a szoba nem, meg elég forgalmas volt akkor a hely.

Jártam mostanában szilvike24 -nél, tisztálkodás hiány miatt nem jött be.

***moderálva***

Micus36-nál jártam kb. 2 hónapja, a telefonban elég fura a beszéde és hangja, kicsit tartottam, hogy ajtó nyitás után mi lesz? Nekem kellemes csalódás volt, nem az ajtó nyitás miatt, hanem kompletten nézve.

Ninettkéről sok jót olvastam és jók a képei is, ezért meglátogattam. Nagyon szép és csinos, de nekem összességében nem jött be. Egy órára akartam menni, de a helyszínen kiderült, hogy fél órája van csak. Maradtam, mert kívánatos volt, de fél óra hamar eltelik, mindig egy órára szeretek menni. kicsit feszélyezett a fél órás helyzet, valószínüleg én sem tudtam szimpatikus lenni neki. Ettől függetlenül ajánlom, az utcán is utánna fordulnék. izgató csaj.

Nily20: elfogadnám barátnőmnek is.

Nelly18-ról, Rita20-ról, Laura20-ról (miért kell neki két hírdetés?), Kitti20-ról valami info? Előre is köszönöm a válaszokat!

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2016. július 15. 21:31

Ritkán szoktam kérni, de rájuk én is kíváncsi lennék, mert még csak az "étlapig" jutottam el, ami mit ne mondjak igen "választékos"...

Patrik7 · Tag (209 hozzászólás) · 2016. július 15. 16:10

Nem soha! Mindig friss,nagyméretű törölközőt kapok!

Patrik7 · Tag (209 hozzászólás) · 2016. július 15. 16:07

Üdv!

Így igaz,Nily egy tündér,végtelenül kedves! Nekem is sok szép élményben volt már részem vele.

De amúgy ez így is van rendjén,hogy a hölgyeknek se lehet minden egyes vendég szimpatikus!

Törölt felhasználó · 2016. július 15. 16:02

Bocsánat, írtam hogy rég voltam, de akkor elnézést! A törölközővel kapcsolatban mi a helyzet? Te nem tapasztalsz problémát?

Patrik7 · Tag (209 hozzászólás) · 2016. július 15. 15:56

Most már nincs túlterheltség a lakásban. Ketten vannak és nagyon odafigyelnek a diszkrécióra!

Austin · Újonc (105 hozzászólás) · 2016. július 15. 13:42

Tegnap volt hozzá szerencsém. Kicsit túl van színezve a szöveg sajnos. Privátban megírom ha érdekel. 

Orfeusz · Újonc (41 hozzászólás) · 2016. július 15. 09:56

Üdv !

Angel (20) valaki volt-e már látogatóban nála ?

Szereintem nem csak szép hanem okos is :)) Nagyon tetszik a bemutatkozó szövege.

Törölt felhasználó · 2016. július 15. 08:56

Teljesen igazad van, kell a szimpátia! Én régebben voltam nála és vele nem volt gond, kedves volt, de a  lakásban túlterheltség van és ezért nem mentem azóta. Nem is fogok, de ez nem Nily hibája.

Gyula123 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. július 14. 23:40

Sziasztok!

A lányoknak is lehet szimpatikus vagy nem szimpatikus egy férfi mint, ahogy nekünk is lehet szimpatikus a lány vagy sem. Nekem Nily20 olyan kellemes élmény volt kb.1 hónapja , hogy két nap múlva ismét elmentem hozzá, pedig nem szoktam többször járni senkihez...

feco55 · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. július 13. 23:25

igen!

rigooo · Újonc (32 hozzászólás) · 2016. július 13. 23:17

Ja Odett 24 aki most Kitii 24...

feco55 · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. július 13. 16:55

Hali!

le írnám rövid de lényegre törő kis beszámolom! mivel Lara(24)-nél voltam eddig így gondoltam másfele is kacsintok! Így meglátogattam Petra(29)-et, és Odett(24)-et mind a két hölgy kedves aranyos beszédes, a kecó rendezett, tiszta, fürdő rendben, a rózsa szálak is jók! a tettek mezején mind a ketten ott vannak...nagyon tudják mi kell a férfinak! ;-) 

csak ajánlani tudom őket!

Sinclair · Tag (256 hozzászólás) · 2016. július 13. 13:06

Tegnap viszont meglatogattam Henit,nem bantam meg,tiszta ,korrekt csaj volt,sztem elvezte is az akciot,minden terv szerint alakult,bejutas pik pak ment,konnyen elerheto helyen talalhato,tiszta rendezett lakas,perverz tukor a szobaban a falon,furdo tiszta,szepen katonasorba allitott torulkozok,persze tisztak,nem dohosak.megbeszeltuk a felidot es csapjunk bele,szemezos francia,meses volt,gumihuzas,dur bele bum,leizzasztottuk egymast rendesen,vege fele en mondtam hogy gyere draga mert megyek,egyszer nem hallottam tole hogy sok van meg hatra? lassan lejar az ido,vagy van meg 5 perc hatra ...korrekt csaj nagyon,hideg nesteavel kinalt,amint lesz megra lehetosegem,fogom meg latogatni,ritka jo hirdeto,egyik makkcimbora ajanlotta ,koszonom!

Sinclair · Tag (256 hozzászólás) · 2016. július 13. 13:00

en is ugyanezt mondhatom el rola,egy nagy nulla,telefonban egyet iger,odaersz mar felejtheted is el

Törölt felhasználó · 2016. július 13. 10:29

Természetesen a kevés hozzászólásom ellenére én is tözsvendége vagyok Ninettkének, nem kevés jó tapasztalatom van vele kapcsolatban. Előre tájékoztat mindenről, senkit nem ér meglepetés.

Téma indítva: 2010.02.25., 21383 hozzászólás összesen