Na akkor megválaszolom a saját kérdésemet.
Nórika(22) és barinője:
Lássuk. Telefonos egyeztetés: "VAN MINDEN" NF, NFVSZ, KF, Kényszer Francia, Popsi...stb. Normal prize, Trade street. Gyors bejutás, nincs ügynökösdi. Kijön a lány elém, és az izlésemnek megfelelőnek találtam (bár cigivel a szájában jött értem, de én is dohányzom) így bekísért. Ekkor megkérdezte, hogy maradok-e? Na itt rontottam el a dolgot, mert igent mondtam. Ekkor jöttek a meglepetések sorba:
Az a lány aki engem fogadott fekete-vörös hajú, fehér bőrű, csinosnak mondható lány. A kéró 10/1, vastagon állt a kosz, és mindefele ruhák, szemét, erotikai kellékek. De ekkor már a rózsák a vázában voltak....
Fürdőszoba detto 10/1. Ekkor átment a fürdőszobán egy szőke csaj - akivel amúgy szerintem beszéltem előtte a telefonba - rámköszön, mondja, hogy szia DÓRI vagyok, majd a cigivel a szájában lazán megy tovább az előtérbe. A résnyire nyitott ajtón látom, hogy egy pucér pasi ül a szobában, és nyomogja a telefonját. Mondom magamnak: "fele akkora mint én, ha managger nem lesz gond..." De ilyenbe még nem kerültem soha, és remélem nem a Gróf Úr pocoskodott bent! :)
Na visszamegyek a disznóólba, és rátérünk az action-ra , ami szintén 10/1 a változatosság kedvéért. Nincs semmi ami a telefonba be volt ígérve, amire az volt a magyarázat, hogy azt a barinő vállaja. Gondolom a szőke, és nem a pucér pasi. Franciázni elmondása szerint nem szeret, és nem is tud. Na oké. Akkor mi van még? Hát csak misszonárius póz van, mert más nem igen. A fadarab effektus hízelgő lenne a lányra nézve. Ekkor jön az újabb meglepi. F1zessek be a barinőre is, mert ő megcsinálja azt a mit a telefonban kaptam ígéretnek. De a pucér pasi? Az egy vendég, ne foglalkozzak vele. Na ekkor dolgom végezetlenül elkezdtem öltözni, és alíg vártam, hogy kijussak eme csapdából.
Sajnos megint nem hallgattam a megérzéseimre. Összegezve: Diszkréció, higiénia, action, francia 10/1. Az 1 azért, mert a lány - akivel találkoztam - nem lenne rossz. Amúgy a képeik retusáltak. Van tetkó, és a szőkén szülés utáni műtéti heg.
Akkor jöhet beszámoló mástól is. ;)