Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2016. május 03. 04:59

szia, Sissi 32: keres rá olyan város fórumán, ahol szokott lenni. Pl. Nyíregyháza, Kaposvár. Elöljáróban: érdemes meglátogatni. Üdv és derűs napokat

nivod85 · Újonc (21 hozzászólás) · 2016. május 03. 04:10

Hali egy kis beszamolo legutobi kalandokrol:

Ancsa vagy Ancsika35:nem tudom pontosan most pilanatnyilag nem latam h hirdet.Autos Meki kornyeken rendel telos egyestete ,a lakas a celnak meg felel ,a kepeken o van.Egy fel orara mentem a szolgaltatas jo volt csak kar h a NFVSZ az  extranak szamit.

Alexa 29:a rendelo a Furedi u van,konyen meg talalhato,a lakasban toben vanak de ez engem ne zavart.A holgy hogy nem 29 az tuti de a 20evesek is meg irigyelhetnek a testet az tuti,a mele silikon a testalkata vekony nekem be jot leszamitva a fejet ahol lacik mar a kor rendesen.A szolgaltatas nekem nagyon be jot minden ugy volt ahogy meg beszetuk profin csinaja a franciat  en csak ajalani tudom. 

Tekla · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. május 02. 22:15

Kedves Roller!

Megkérlek, légyszíves, győződj meg arról a dologról, amiről véleményt alkotsz! Köszönöm! Tekla vagyok, s a megemlített lányokat nem ismerem, semmilyen klónozásban nem vettem részt, s erről Te személyesen is meggyőződhetsz, ha veszed a fáradtságot! Légyszí, nézd meg jobban a fotókat, netán nagyítsd ki! Köszönöm! További szép estét! A legjobbakat Neked és a fórumozóknak! Tekla 

spring · Újonc (6 hozzászólás) · 2016. május 02. 14:02

Sziasztok.Tud valaki Debrecenbe olyan 40 év alatti hölgyet,aki nem borotvált? köszi.

humm · Kvázi-tag (125 hozzászólás) · 2016. május 01. 20:48

Az nem szoftver, hanem hardver.

pöcörő · Kvázi-tag (156 hozzászólás) · 2016. május 01. 15:43

Ird be a keresőbe, hogy IZACSKA és találsz róla jó sok infót...ez ugyanis a ***moderálva*** neve.

misterX · Kvázi-tag (100 hozzászólás) · 2016. május 01. 15:07

Hanem rá adki nem emlékszik arra kinél volt és kinél nem? :)

futar · Újonc (44 hozzászólás) · 2016. május 01. 12:34

OK. Köszi a választ, Alexa33 is érdekelne....

Lánykereső Szerkesztőség · 2016. május 01. 12:06

Tisztelt Látogatók!

Kérjük a marakodást szíveskedjenek abba hagyni, vagy a dühöngőben folytassák!

futar · Újonc (44 hozzászólás) · 2016. május 01. 09:45

Hali. Egy negativ élményel gazdagottam....a vizto...utca kélybarlang .Aliz18 kapcsolatba, képek jolvannak meg csinálva az biszti...a valóság mást mutat sokal akora sőr-hasa van huuu, a melei ok és kb enyi...szegényes frania , semi oda adás.....de a pénz az kel....NAGYON NEM AJÁLOM....Azok akik tényleg válalják amit igérnek és jol Csilla, Eszter, Lili18 mondjuk Ő telteb de nagyon jo ugy őszbe és olyan fraciat ad...huhu..,Bogi. Érdekelne egy két nagy mellü csajrol vélemény ha van ...pl Hanna , Kitty, Alexa, .....

Lánykereső Szerkesztőség · 2016. május 01. 08:07

Tisztelt misterX és Gróf Kurátor!

Kérjük ezt a beszélgetést ne itt folytassák!

Köszönettel, VL Szerkesztőség

megosztás · Újonc (12 hozzászólás) · 2016. május 01. 07:01

Bocsánat, összekevertem ninettkével óóóóóóóóóó

Micus · Kvázi-tag (23 hozzászólás) · 2016. április 30. 21:30

Bocsi én nyomtam rád a telefont mert nem fogtad fel ,hogy ebélelek.Normálisan mondtam ne túlozzál.Szép estét.:)

misterX · Kvázi-tag (100 hozzászólás) · 2016. április 30. 21:15

Szia Hazudozó! :)

Biztos voltál a Micusnál? Most jól emlékszel? 100%? Ezt nem csak álmodtad vagy kitaláltad mint amibe belebuktál?

Már korábban is kértem hogy támaszd már alá valami ténnyel a kitalációidat miszerint én vagyok Erzsike, Gulya, juci, Ferenc pápa mert az üres rágalmazásod már unalmas.

MARKOKO · Újonc (41 hozzászólás) · 2016. április 30. 19:43

Sziasztok!

Csak nekem tűnt fel, hogy Csenge (kék hátterű kép a profilkép) Ancsára változtatta a nevét. Most akkor jobb lesz a szitu, hogy Csenge és Ancsa néven is kínálja ugyanazt a "szíínvonalat". Félelmetes.. :)

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2016. április 30. 16:48

A heti termés:

5-6 hangposta. 1-2 "A hívott szám jelenleg nem elérhető". Ez mind rendelési időben.

Hívom Sárit, de ismét a barinője veszi fel, és közli, hogy Sári még mindíg nem rendel, így vagy őt (Bianka), vagy Alízt választhatom. Nem kösz. Így ha valaki volt már a hírdetésben lefotózott Sárinál az ossza már meg, mert szerintem ő csak a modell volt a lehúzáshoz.

Réka(18): Az ajtóban a Viki(21) fogadott, nem kis megrökönyödésemre. Aztán megnyugtat, hogy nem ő  a célszemély. Beinvitál az oroszlánbarlangba, ahol egy jól megtermett IQ betyár roma'ntikus jány áll. Majd közli a minimadame, hogy így, meg úgy több rózsa lesz. Szinte remegett az öklöm a dühtől. Természetesen itt se az a lány van aki a hírdetésben modell-t állt! Aztán nem kevés jókívánsággal a hátam mögött távoztam.

Micus(35): Felhívom párszor. Majd felveszi, és szinte hisztérikusan közli velem, hogy ő most ebédel ne zavarjam! De ezt mondom, ordenálé módon közli. Ismét köpni nyelni nem tudtam. Majd rámnyomja....

Fanni(19): Mondom, Szia. Erre darálja az étlapot levegő nélkül. Köszönés nuku. Aztán megüti a fülemet valami. Egy kis extra, aztán mehet gumi nélkül. Mondom tessék?  Asszongya jól hallottad! Mondom még az alap is csillagászati, meg ez "kis" extra!? "Hát mi folyik itt Gyöngyösön?"

Leszűrve a heti termést:

T. szerk! Felütötte fejét az a tendencia, hogy regisztrál egy konzervatív hírdető fotóval (valós személy), majd nem ő áll munkába, ő csak a csali. Max a hajszín egyezik. Természetesen az ilyen hírdetések mögött egytől-egyig romasztikusok állnak.  

Ahogy legutóbb írtam. Ez a debreceni "kínálat" is megérett a pusztulásra, vagy a változásra!?

pöcörő · Kvázi-tag (156 hozzászólás) · 2016. április 30. 09:46

:-)

Szánalmas próbálkozás volt kedves hírdető....

Nettinek egyetlen képe van fent, de az sem photoshopoltm hanem egy gyenge minőségű (lopott) mobiltelefonos selfie.

megosztás · Újonc (12 hozzászólás) · 2016. április 30. 09:04

Uh, de jó hogy írtad, pedig pont most hétvégén szerettem volna meglátogatni.. mondjuk a képei is gyanúsak mindegyik photoshoppolt...

német villszer · Újonc (45 hozzászólás) · 2016. április 29. 20:28

Nettike képe köszönö viszonyba sincs a valóság és foton látott hölgynél.A nyelv tudása nulla ,az alteste szagos. Rózsa szálak száma  az elöadáshoz képest  egy fillért sem ér.

LaraMasszázs · Lelkes újonc (2 hozzászólás) · 2016. április 29. 19:45

Köszönöm.

Téma indítva: 2010.02.25., 21384 hozzászólás összesen