Szia!
Nem rád gondolok, az említett hölgy már nem hirdet, legalábbis nem az általam "kifogásolt" képekkel.
Tehát, hogy még véletlenül se hozzalak kellemetlen helyzetbe: egy másik szolgáltatóról volt szó, a Te képeiddel semmi problémám.
Szia!
Nem rád gondolok, az említett hölgy már nem hirdet, legalábbis nem az általam "kifogásolt" képekkel.
Tehát, hogy még véletlenül se hozzalak kellemetlen helyzetbe: egy másik szolgáltatóról volt szó, a Te képeiddel semmi problémám.
Rebeka 36. A fővárosi vendégművészek álltal bérelt ideiglenes kutatóállomáson rendel ha idejön kb hétfőtöl péntekig.A telefonban a debreceninél úgy fifty % al magasabb igényekről számol be. Ebben elmondása szerint a normális szexualitás keretein belúl mozognak a lehetőségeink. Persze ez azért ez nem teljesen egzakt meghatározás de amit én kértem a légyott első felvonásában az bőven belefért. Ha 150kg ra híztál vagy a fél fejed hiányzik akkor a ház elől amikor telefonálsz vigyázz mert be van kamerázva az utca és bentről látnak téged. Majd másfél óra mulva beszéltük meg a talit mert most lépett ki a zuhany alól és még felkell készülnie. És tényleg! Odabent egy gyönyörű érett nő fogad. Abban a pillanatban megértem mire kellett ennyi idő mert van benne munka az biztos. Nagyon ápolt és nagydumásan pörög, fel van dobva hogy alig tudom követni, ha lemaradok , akkor válaszol helyettem és még kacag is saját viccén. Ezek mellett igyekszik ribizlisen és pajzánul vielkedni meg persze közönségesen is ami jól áll neki de ez egy szerep, nem buta a hölgy. Az első felvonásban megbeszélteket kissé felületesen hozza, de kapok hozzá szexuálisan túfűtott szöveget ami valamelyest kompenzálja a közepeske produkciót. Aztán nem tudok várni mert minél hamarabb részese akarok lenni ennek kívánatos húsnak, nehogy az egész csak álom legyen és félbemaradjon. Hátulról kezdek azonban még szűk és nem nedves /kár volt sietni?/ úgy hogy óvatosan maszatolunk az elejên.. és valahogy nem is úgy férek hozzá hogy jó legyen. A várva várt nedvesedés csak megjôn de mire belendülne a dolog már végem van. Ebben a történetben a biztonsági megoldást választottam nem volt nyalakodás meg ilyesmi, lehet ezért volt gyenge az aktus vagy az is lehet tudatosan erre ment ki a dolog, nem tudom. Azt viszont igen, hogy egyszer még bizos visszamegyek mert feltétlen meg kell, hogy rendesen tekerjek egy ilyen versenykerékpárt:-):-).
Rám gondolsz vagy valamelyik szexpartner csajszira? Mert én biztosan nem vagyok azonos, sőt nem is hasonlítok senkire.
üdv,
Lara Masszázs
Üdv! Valaki adjon már nekem tájékoztatást arról hogy a Water Tower street (moderálás kedvéért) a jobbik részén ahol Bogi30-ék ügyködnek, hogy ott kik vannak abban a lakásban még? Régen jártam már arra.
Engem is érdekelll
Kedves Makktársak!
Roxy masszázs felöl érdeklödnék! Ha valakinek van tapasztalata! Jöhet privibe is!
Elöre is köszönöm!
Komment a ma újképeket feltöltő Kitty (35) fotóihoz! Ezek a képek ezen az oldalon 2012 márciusában Tamara27 neve alatt már futottak!
Egy pár beszámoló!
Lia19: Telefonon elmondott a részletekről mindent És egy jó óra mulva tudott is fogadni.A lakás a célnak megfelelő ,mondjuk az ágyról ezt nem mondhatom el mert nagyon kényelmetlen.A lányról: arcra kifejezetten aranyos ,beszédes de talán a pozitívomukat itt be is fejezném. Hirdetésében írja hogy odaadó hát ebből én semmit nem vettem észre .A képei nagyon jók de a valóságban mintha jópár kilóval és hurkával többnek tünne.A mellei is jobban néznek ki a melltartóban mint nélküle. Szóval lényeg ami lényeg az *r érték nem igazán érte meg a dolgot. Jobban tettem volna ha nem kalandozok hanem a régi bevált lányhoz mentem volna .Részemről nem ajánlott ,én többet nem megyek biztos.
Rátérve a jól bevált lányra.
Lara24: Ő egy igazi tündér ,nálla a barátnőfeeling garantált .Bármikor voltam nálla mindig jól éreztem magyam vele minden tekintetben .Nagyon jó teste van és tényleg élvezi a szexet .Az előző kitérésemet csak sajnálni tudom jobb lett volna ha akor is hozzá megyek és akkor nem ér csalódás ,dehát az ember kiváncsi új dolgokra is ugyebár.De Larát csak ajállani tudom mindenkinek és vigyázni rá :)
Én is szeretnék egy pár lányról infót akár privátban is :
Helena28 Ő más városokból szokott nálunk rendelni nagyon jó teste van a képeken ,ha valaki tud infóval szolgálni megköszönném.
Melinda28 Ő is nagyon tetszik kép alapján aki tud irjon már róla.
Candy26 és Vivien 28 is érdekelne aki tud róluk kérem írjon ,köszönöm :)
Jó vadászatot mindenkinek .
Vagy Andrienn 35 is ígéretesnek tűnik a képek és telefon alapján, de nála sincs még csak fényképgari sem.
Andika 35:
A képek teljes mértékben fedik a valóságot.
Dekoratív,magas hölgy
Finom illatos bőr,kellő terjedelmű keblekben sincs hiány...
-normál prize
-böszörményi út füredi környéke,egyeseknek esetleg már ismerős helyszín,a színvonal az ott megszokott,kellő diszkrécióval.
Finom és lelkes francia kellő odafigyeléssel,az action is igazán élvezetes,zökkenőmentes.
minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Csak ajánlani tudom a "sorstársaknak"!
Miért ment olyan messze nem tudtam elmenni hozzá még :S
Én nem tapasztaltam ilyen gondot, pedig van némi tapasztalatom mindkét hölgynél. Másrészt korrekt módon tartják az időpontot és a minőség maximálisan megéri a várakozást akár másik napra is.
Lizi(42) visszajött!
Kétszer voltam Ninettkénél, mindkét alkalommal a telefonhívás után legfeljebb 30 perccel nála voltam. Hozzá kell tenni, hogy ezek délelőtti időpontok voltak.
Csak épp bejutni hozzájuk egy nem egyszerű dolog !
Mira(19)-ről valaki tud írni véleményt/tapasztalatot?
Az***moderálva***(26) és a Ninettke(29) bizony a város legkedvesebb és legjobb szolgáltatói közé tartoznak.
Nem is az volt a cél, hogy elvegye a kedvünket.
Ez nem siker kérdése, csupán egy vélemény volt beszúrva.
A piac pörög rendesen, nincs is ezzel baj.
Ez egy ősipar, ami mindig jól működik szerencsére.
A tesztelés folytatódik, a felhozatal és a jelenkező végtelen! :)
Rékát én is hívtam pár napja. Intelligensen bemutatkoztam és megkérdeztem nem e zavarom, erre valamit makogott és rámnyomta. :D
Nevetséges, hogy moderálásra lett küldve máris.
A Ninettkéről írtakkal mélységesen egyetértek, immáron elmondhatom, hogy visszatérő vendége vagyok. Abszolút kiemelkedő - pedig pici - a hölgy, a pesti mezőnyben is benne lenne a top3-ban, ezt bátran állítom.