Csak annyi , hogy megtanúlja milyen mikor valaki belenyúl az életébe.
Nem akarok én itt okoskodni, viszont ha már vállalod a szakmát akkor nincs húrcoltatás.
Részemről téma lezárva!
Mindenkinek Boldog Bálint napot!
Csak annyi , hogy megtanúlja milyen mikor valaki belenyúl az életébe.
Nem akarok én itt okoskodni, viszont ha már vállalod a szakmát akkor nincs húrcoltatás.
Részemről téma lezárva!
Mindenkinek Boldog Bálint napot!
Üdv!
Ne buzdítsátok már szegény Izát erre a feljelentésre mert totál semmi értelme csak mégtöbb kellemetlenséget fog okozni magának.
Hogy miért? Csupán józan ésszel végigondolva mi lenne az alapja? Becsületsértés vagy rágalmazás? Egyik sem áll meg mert aki feltette a képet nem állít valótlant.
De ha mégis sikerülne találni valami jogsértést akkor is elég bonyolult módon vagy sehogy sem lehetne beazonosítani a konkrét személyt. Szóval ha meg is teszi a feljelentést valamilyen alapon ismét meghurcoltatva magát ezzel valószinűleg azonnal le fogják zárni a nyomozást A tettes személye nem felderíthető okkal.
De ha valami isteni szerencsének köszönhetően mégsem akkor meg évekig járhat bíróságra meg fizetheti az ügyvédet. Lássuk be nem sok értelme van...
Amit tehetsz hogy írsz az oldal tulajdonosának egy normális levelet hogy szedje le a postot mert töbkreteszi az életed.
Ha valaki face ra feltölt egy képet, mikor beregisztralt, a felhasznalasi feltetelekben benne van, hogy lemond a kép jogairól, tehat barki leszedheti felhasznalhatja azt csinal vele amit akar.ezt csak onnan tudom, h egy celeb is reklamalt, h az újsag felhasznalja a képeit, és ekkor jött a valasz, h faceről barki képét le lehet szedni és felhasznalni.
Tehat az h le lett szedve es felteve mashova jogilag legalis.Azt hogy érzelmileg mit gondol az ember, az meg teljesen mas.
Konkurencia meg nem foglalkozik régi lannyal, de sztem mar újakkal se annyira, miutan fórumon mar nem tudjak lejaratni őket, igy marad a kamu idöpont foglalas, aztan ennyi, van egy ket merészebb aki rendörseggel fenyegetözik, de talán a kis csajokat ezzel be lehet etetni, idösebbet már nem annyira :D
Remélem megoldódik Izacska a problémad :/
Izácska! Sajnos nagyon sok b...kó ember van. Ezzel akarta megmutatni feksőbbrendüségét, Ő a VENDÉG. Különbnek érzi magát? Lenézi a lányokat? Vagy egyszerűen csak velejéig rosszindulatú? Pedig ez NAGYON A DISZKRÉCIÓRÓL szólna, oda-vissza.
Szerintem ezt én rábíznám a rendőrségre!Én biztosan azt tenném ,hagy tudja meg az ő családja is holy keresi a partereket.Aki ilyet tesz abban csakis rosszindulat van!Perre vinném!
Személyiségi jogok megsértése!
Sziasztok.Régen próbáltam új szolgáltatót.Tegnap viszont utazásom előtt kipróbáltam Nillyt.Előtte Anitabellini próbáltam elérni,de sajnos nem jött össze.A sajnos szó értelmét vesztette,mikor megláttam Nillyt!
Arca aranyos,teste bomba,a bőre feszes,selymes és olyan feneke van...ááá! Igazi nyelves csók,űberelhetetlen barátnő filling!Nagyon csevegős vidám csaj.Azonnal bekerült az amúgyis szűkös kedvenc keretbe,ott viszont az elejébe ;)
Szerintem=Valentinn 51-el. Nézd meg a képeit!
Szia Ízácska! Légyszi megírni kire gondolsz aki ilyen mocskos dologra képes?
Egy perverz, szadista barom, aki mások lelki, érzelmi vagy fizikai szenvedését élvezi.
A paci69 kolléga szavait csak is megerősíteni tudom :)
Szia Izácska!
Mi a probléma?
Privátban légyszi.
Sajnos nagy az isten állatkertje, remélem vele is meg fog történni ugyan ez!
*** moderálva ***
Sziasztok!
Csakis azért írok itt és utoljára hogy tudasam azzal a hirdetővel vagy vendégel. Mert még perpillanat nem tudom ki lehetett az a gátlástalan, gusztustalan ember aki most teljesen tönkretette minden fajta módon az életem. ..Most örülhetsz .sikerült tönkretenni egy embert remélem megérte neked.Nem tudom kinek szúrtam a szemét..De itt mutatkozik meg a diszkréció.Ugyanúgy mi is elvárnánk!Kirakni egy mocskos szenny oldalra egy facebookos képem és alá linkelni a facebookos linket meg a videkit ...Van fogalmad mit tetél? ?
Roll-al. Dolly Roll :) bocs nem tudtam kihagyni :)
Dollyról valakinek tapasztalat??? Kivel kínálja a DUO szolgáltatást nem tudjátok????
Üdv!
Ebben az évben idáig még biztosra mentem és két olyan hölgyet kerestem fel, akikkel már korábban jó tapasztalatom volt.
***moderálva***
Másik felkeresettem pedig Csilla 24 lett, akivel tavaly volt egy igencsak jó kis élményem, ami most sem maradt el, ismét meg voltam elégedve vele, kedves odaadó, és nála is megvolt a barátnő feeling.
Köszönjük Mónika!
Ma voltam egy kedves lánynál, maximális szolgaltatást kaptam, a ápolt igényes lány.A lakás tiszta rendezett hangulatos ma voltam nála először de még menni fogok ( MÓNIKA25)
Kedves Iza! Szerintem felesleges lenne, hisz pont így vagy gyönyörű és nem mindenki a vékony lányokat szereti. Remélem a beszámolómmal nem sértettelek meg. Rég éreztem olyan jól és felszabadultam magam, hölgynél mint nálad.
Köszönöm szépen! Majd még próbálok kicsit fogyni.. 😀