Egy pár újabb tapasztalat:
Izácska (30): Helyszín: New Garden. Lakás otthonos :) (aki volt nála tudja miért) A hölgy nagyon aranyos, nagyon kedves, nagyon beszédes és összességében jó volt vele. Mintha valami régi barátnőmnél lettem volna. Ajánlom azoknak akik a kicsit testesebb, mellesebb hölgyeket szeretik. Tp abszolúlt nincs. Ha véknyabb lenne törzsvendég lennék, de valószínűleg így is visszamegyek.
Luca (41): Hős vezér terünkön található a lakása a LED felett és a célnak megfelel. A hölgy csinos főleg a korához képest, kedves, aranyos, arcra kicsit megviselt, de mégse jött be, valahogy a közös nevezőt nem találtuk, talán a korkülönbség miatt, nem tudom. Én többet nem megyek.
Lilike(25): A képekhez még legalább +15 kilót hozzá kell adni. A puszta közepén található nemzeti parkról elnevezett utcában található. Telefonban és élőben is nagyon aranyos, beszédes, de ez a mennyiségű túlsúly már túl sok. Idegen nyelv tudása elég gyengus, sőt talán nincs is, csak próbálkozik vele. Ide se megyek többet.
Jázmin (19): Kamukép! nagyon rossz emlék. Maradjunk annyiba, hogy 3 napig sérült volt a szerszám a fogától, senki ne menjen.
Ivett (22) Polly (21): ugyanaz. Törött kézzel fogadott, szeme alatt monokli. Életemben elősször fordultam ki lánytól. Anno voltam nála akkor is xar volt.
Gaboca apróból: University str ***moderálva*** alatt. Nagyon csöndes, de nagyon komoly deepfrance. Alkata sokkal nagyobb mint a képeken, de azért egy patront még lehet elengedek nála.
Szofi (35-38) Regina(35): Kettős személyiség. A Hölgy nagyon vékony. Kifejezetten p*psi ny*lós fr*nciát kértem amiből semmit nem kaptam. Meg is jegyeztem neki erre a válasz: "Így is jó lesz" Azt hiszem többet nem kell mondanom róla.
Valaki légyszi ajánljon már egy hölgyet aki tényleg érzékien tud fr*nciázni, mert a faxom ki van már a sok p*rnón nevelkedett vadul rángatós szerencsétlenekből.
Előre is köszi!