Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
str8 · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. november 23. 20:13

Hali mindenkinek!

A napokban jártam Alexa 29 nevü hölgynél és egy nagyon kellemes élményben volt részem.Telefonos egyeztetés végig simán ment,a helyszín ahol rendel kúlturált,jó környék.A lakás tiszta és igényes,felette van az átlagnak.Alexa közvetlen,nem utolsó sorban inteligens,aranyos lány.Alakja csinos,arca rendben,bőre bársonyos és finom illatu.Tusolás után szexi fehérneműben várt.Némi beszélgetés után rátértünk az előjátékra és a knf-t annyira élveztük hogy eljátszottunk így vagy 20 percet,ami persze nem baj mert isteni volt.A szeretkezést többféle pózban folytattuk és végig nagyon odaadó és aktív volt.Az órát nem nézte(mondjuk én nem is láttam órát),semmit nem sietetett.*r teljesen korrekt,nincs lehúzás meg ilyemi.Mindenkinek csak ajánlani tudom aki igényes,minőségi együttlétre vágyik.

izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2012. november 23. 18:18

Sajnos ez forditot esetben is igaz!!!Bejelentkezik a vedég és b..... jelzni hogy nem jönn és más  ezért nem tud eljönni....

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2012. november 23. 14:30

:D Ha az unokája hívja azzal gőgicsélni kell!

marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2012. november 23. 13:30

szia

köszi az infót, igyekszem beütemezni, bár december második felében elutazom "síszünetre" és majd csak januárban jövök vissza. ha addig nem jön már össze akkor így jártam. azt lehet tudni, hogy befejezi a pályafutását vagy más városba költözik?

mindenesetre egy rövid infóm van a közelmúltból Fanny(20) ról is:

képeken nem tudom ő van e, nem egyértelmű. vékony igencsak kislányos alkat. arcra olyan átlagos, fürdőben FÉG (szívás), amúgy kedves. a popsi látványa önmagában is főnyeremény, az ajándokozásnál picit sokmindent számol extrába.

Sergio · Kvázi-tag (135 hozzászólás) · 2012. november 23. 11:41

Hali! Én már jóideje regisztráltam a fórumra, de útálom ,hogy ha megbeszélek egy időpontot valakivel ,akkor nem tartja magát hozzá a másik fél ,sőt ki van kapcsolva. De láttunk már ilyet sajnos, nem lepett meg. Konkrétan Kicsi Csillagra gondolok, nemhogy nem veszi fel a telefont mikor a megbeszélt időpontban hívnám ,de ki is van kapcsolva ! 

Lányok, ***moderálva*** ,ez nagggyyyon gáz! Nemigaz,hogy nem lehet ezen változtatni, így tutira nem fogok még 1x próbálkozni nála...

Rizs · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2012. november 23. 11:08

HOI EGRI!

Én is számítottam volna pár hiteles "egri-beszámolóra" ...

Rizs · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2012. november 23. 11:04

HOI!

Én személy szerint szeretném megköszönni a kimerítő és terjedelmes beszámolódat. Igazán jó volt olvasni, főleg, hogy nem birtam türelemmel és én is meglátogattam a hölgyet- korábban már. Azt kell, hogy mondjam, én sem tudtam volna jobban összefoglalni az együttlétet. Szó szerint így történt velem is, mintha én írtam volna. Annyit fűznék hozzá a beszámolóhoz, hogy korábbi feltételezéseim részben hibásak voltak, miszerint : Valóban nem Lara a hölgy, s most már biztos, hogy ő volt anno DIAZ, ellenben abban tévedtem, hogy nem voltam korábban nála, mert bizony voltam nem is egyszer, csak akkor még a DIAZ előtti művésznevét használta. Kerestem sokáig is, de eltűnt, de hála istennek visszajött. Annyit azért üzennék Marcus barátomnak, hogy a replay-jel siess, mert csak decemberig marad.

Köszöntem a figyelmet!

Harcos83 · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. november 22. 20:32

Sziasztok! Most regisztráltam a fórumra. Több lánynál tett látogatásom közül szeretném kiemelni a Kicsi Csillag/Ruby párost. Együtt és külön-külön is volt hozzájuk szerencsém. Fergetegesek, ajánlott kategória! Vagy mégsem, ők csak az enyémek!!! Formás mell, fenék és kiváló francia (nem is bírtam sokáig...), és a szex, az valami mennyei. Előlről, hátulról, oldalról és amit egymással művelnek...

vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2012. november 22. 18:45

Köszönöm(jük) a haszos infót, kedves Szőkeherceg-nő! :-) Olyan jó, hogy neked bejött(él).

Anonim-usz · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. november 22. 17:18

igazad van jol csinálják igy tovább.........

goldenboy · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. november 22. 17:16
Érdekelne miért nem mutatjátok lányok a kis pofitokat??Lehet a szimpátia gyorsabb lenne:)Ugy láttam egy pár hölgy már nyitott rá:)Csak így tovább az ember soha ne szégyelje a munk%ját:)
marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2012. november 22. 10:53

egyébként én még nem lőttem mellé az itt hirdető lányokkal. egyel sem!

annó sok sok éve az első ilyen próbálkozásom egy újsághirdetés alapján történt, ahol a hölgy ***moderálva***míg zuhanyoztam a második félidő előtt. az egész *kció abból állt, hogy kb. k*v*rtem magamnak meg megd*gt*m a csajt miközben ő tűrte csukott szemmel mert a lovaglásba fél perc alatt belefáradt. ott tudtam meg milyen a borzalmasan rossz f*g*z*s fr*nc*a, meg a TP, flegma, lehúzás, stb. a hölgy kb minden negatívumot felsorakoztatott ami csak létezik. utána évekig érthető okokból kerültem ezt a műfajt...

az utóbbi időben kezdtem megint visszatérni rá, de mostanság nem lőttem bakot egyszer sem, de lehet csak szerencsém volt.

.. · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2012. november 22. 10:48

Van egy új lány Azt hiszem Fanny néven. Nagyon csinos, mondjuk mellben nem erős, de ez engem hidegen hagy. A feneke és lába viszon nagyon jó. Nem éreztem rajta dohányszagot, jó illatú volt a bőre. A szobába hangulatvilágítást csinált egy piros lámpással. A csaj kedves, a francia nem az erőssége, utána viszont ügyes. Negatív, hogy a fürdőkád nem valami tiszta, egy rendes csutakolás ráférne.

marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2012. november 22. 10:40

Mi számít neked csinosnak?

Karcsú, telt, nagycicis, kiscicis? :)

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. november 22. 10:25

Szia Buenos!

Ritkán járok lányokhoz, de ilyen tapasztalatok után meg méginkább ritkítani fogom.

Megbízható,korrekt és csinos lány érdekelne, de igazából nem találok, a régebbiek meg már nem nyújtanak újat :(

Üdv, Egri

marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2012. november 22. 09:13

Sziasztok!

Meglátogattam Elena(30)-at, íme egy kis beszámoló:

Egyeztetés telefonon korrektül ment, felvette pár csörgés után. Kedves hang, elmondta mi ***moderálva***i, egyeztettük az időpontot.

A helyszín panel de elfogadható állapotban belvárostól pár percre autóval vagy 15perc gyalog. Egy roppant csinos szexi alsóneműs szolibarna lány nyitott ajtót, már itt láttam, hogy jól választottam. A hölgy egyértelműen nem azonos Larával!

Ezt követően lecuccoltam, majd egy gyors zuhanyt vettem a fürdőben. A fürdő tiszta, törölközőt kaptam, tusfürdő is volt, no problem.

Rákérdeztem az ***moderálva***, de azt mondta ráér***moderálva****. Szoba enyhe félhomályban ahogy kell, majd a hölgy megszabadult a felesleges ruhadaraboktól. Hát mit mondjak, két ekkora hatalmas cicit még nem láttam. Finomak, lágyak, puhák, egyhén gravitálnak de még éppen nem lógnak. A lány bőre is nagyon finom puha, egyértelműen ő van a képeken is. A csók elvileg szimpátia alapján van, én rákérdeztem de csak mosolygott és megcsókolt, szóval ezt igennek vettem :)

Be voltam parázva mivel elsőnek mentem hozzá, meg amúgy is gázos napom volt, de gyorsan oldotta a gátlásaim. Csókolgatta a nyakam, arcom, mellkasom, majd olyan natúr fr*nci*ba részesített, hogy már ott majdnem eld*rr*ntam. Aztán egy kis 69-ben folytattuk, finom kellemes p*nc*ja van, semmi sz*g vagy ilyesmi nem érződött. Nem nagyon akartam húzni az időt mert már éreztem, hogy be kell hatoljak úgyhogy pont jókor kérdezte, hogy h*zh*t e v*gyvédelmit. Majd mivel már eleve adott volt a póz meg én is szeretem finoman belecsücsült a sz*rsz*mba. Közben a hatalmas cicikkel folyamatosan játszottam, a cicik amúgy az egész együtt lét alatt végig az arcom előtt voltak :)

Nem is bírtam sokáig, beled*rr*ntam a p*nc*ba, mondjuk nem kellett volna tele t*rr*l odamennem akkor talán tovább bírom :)

A fél időt kitöltöttük így is bőven.***moderálva***.

A lakásban t*bb*n vannak de se másik lánnyal se vendéggel nem találkoztam, hangokat se hallottam.

Felöltöztem, puszival és mosollyal elköszönt tőlem, ahogy én is tőle.

Összeségében kellemes volt az egész, nagyon szexi a lány és kívánatos. Ha ő volt Diaz is akkor sokat fogyott a régebbi önmagához képest mert Elena nagyon csinos, nem mondanám teltnek. A cicik azok hatalmasok de az nem is baj ugye :)

Mindenképpen vissza megyek még egy revansra, meg aztán nem akarok úgy járni vele mint más lányokkal már jártam, hogy mire kitaláltam, hogy vissza megyek már nem hirdettek.

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. november 21. 23:09

Szia Egri,

Már hiányoltam a friss, és megbízható beszámolóidat.

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. november 21. 23:06

Nemrég jártam Alexa Cica Baba (22)-nál, és nem volt jó tapasztalatom a látogatással kapcsolatban.

Az a kisebbik baj, hogy a lányról készült képek szerintem régebben készültek, mert most nekem testesebbnek tűnt. (mindenesetre a fotós jó munkát végzett!)

Az igazi problémám az volt, hogy tapasztalatom szerint szoros felügyelet mellett dolgozik, és a "felügyelő" a másik szobában hallgatja az eseményeket és a beszélgetést. Amúgy a lány kedves volna, és próbálna igyekezni is hogy a vendég jól érezze magát, de szerintem be van "szabályozva" és csak az utasítások szerint cselekedhet. (Amúgy megfogadtam, hogy azokat a lányokat kerülöm, ahol a név baba-ra végződik, mert megérzésem szerint ott származását tekintve romantikus a vendéglátó /vagy felügyelő/ , itt nem hallgattam a megérzésemre, de inkább tettem volna!)

Szóval ez így gáz, és részemről nagy ívben kerülendő!!   

Szőkeherceg · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. november 21. 18:52

Üdv,

Azért regisztráltam mert meg kell osztanom ezt a z élményt veletek :)

Nem rég kezdtem lányokhoz járni, és tapasztalatot szeretni, ki milyen. Ma találtam egy lányt aki nagyon bejött Andrea20 Debrecenből. Állítása szerint, új a szakmában, szerintem viszont van tapasztalata legalább is amit nyújt az nagyon kellemes volt, kitalálta a mozdulataimból mit szeretnék, közben kedves volt és jól megértettük egymást, beszédes volt amikor kellett, és mindenben megfelelt. Ami különösen tetszett hogy szolibarna, és figyel magára.

Biztos hogy visszajáró vendég leszek, ajánlom nektek is!

Szexy Niki · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. november 21. 15:43

Bocsika kedves Sergio, kinek szántad ezt az elég átlátszó önreklám megjegyzést?? :) Zoy, köszönöm hogy engem ajánlottál,,azok után amit gondoltál rólam.. De látod,, ha valakiről jót írsz már azt gondolják, önreklám.. :) Nekem nincs szükségem ilyesmire. Ha megkérhetlek, az utca házszámot töröld ki, mert szeretém diszkréten kezelni. Köszönöm. Szép napot mindenkinek!

Téma indítva: 2010.02.25., 21384 hozzászólás összesen