Szia!
Én kb egy hónapja jártam Lizinél, elmesélem szubjektíve a tapasztalatom.
Kezdeném a pozitív dolgokkal, abból úgy is kevesebb van. Könnyű egyeztetés, nyugis helyszín, egyszerű és ingyenes parkolási lehetőség, rendezett lakás, ahol egyedül van. Jófej, beszédes, ápolt nő, a képeken ő van, korrekt. Nálam ennyi a pozitív.
A többi negatív: házszámot nem mond csak, ha a környéken vagy,nem fog szexi ruhában (ez nagy hiba, itt ment el a kedvem az egésztől) borzalmasan nyikorgó ágy, éppen még átlagos szájmunka. Közös francia nincs 69es pózban mert ha a fejedre ül megfullatsz a koffertől, meg amúgy sem szereti. Én se csókot nem kértem, se nem viszonoztam a franciát, mert egyszerűen nem vonzott, nem tetszett annyira, de még fel sem tudott izgatni, hogy késztetést érezzek rá.Lovagolni nem tud, inkább csak szenved, (korral jár? nem hinném) lehasznált, lötyögős furat. Szex közben egyfolytában csörög a telefonja, de ahelyett hogy kikapcsolná vagy esetleg kinyomná, felveszi és beszél. Tehát totál lelombozó volt és hatalmas csalódás. Kézi levezetés gumival, hogy ne koszolj semmit, azt is jó marokmarcsa módjára, ami inkább fájdalmas mint sem kellemes.
Én ide nem megyek vissza, mert akkor már ott van ebben a kategóriában Letícia, aki minden tekintetben jobb (szerintem)
Remélem segítettem, Üdv Egri