Új beszámoló tőlem, nektek :)
Elvira36
Egyáltalán nem voltam jártas a masszázs vonalon, de az itteni beszélgetésünk hatására kíváncsivá tett Elvira.
Felhívtam és kértem egy időpontot, ami előjegyzés alapján működik, tehát nincs az, hogy odamész és nem fogad.
Azon kevés hölgyek egyike, akinél, email-ben is lehet érdeklődni és még válaszol is rá.
A helyszín nyugis, nekem szimpatikus környék, sokat járok arra, bár lányál még nem voltam azon a környéken soha.
A parkolás egyszerű és ingyenes, bejutni sem nehéz. Árak korrektek, szép szolibarna test, jó alak, formás cickók.
A lakás nagyon tiszta, igényes és klímás! Ami fontos, hogy nincs mindenféle illatgyertya meg füstölő szaga a levegőben, amitől a fejem megfájdul.
Rövidke beszélgetés és bemutatkozás után egy nagyon kellemes olajos kényeztető masszázsban volt részem, a végén egy csipetke erotikával fűszerezve.
Nem kapkodott, nem nézte folyamatosan az időt, látszott rajta, hogy azt szeretné, hogy jól érezzem magam.
Soha nem voltam még egy rendes masszőrnél, de bevallom rám fért. Teljesen más mint egy félórás "gyors dugás"
Elvira végig nagyon kedves és beszédes volt velem, volt közös témánk, hamar eltelt az idő.
A képeken ő van, a kora valós.
Nem éreztem azt, hogy kivételezett volna velem, alapvetően kedves, önmagára és a munkájára adó igényes hölgy.
Én azt mondom, hogy ajánlott kategória és vissza fogok menni, mert érdekes nő és látok benne fantáziát :)
Egri