Hoi!Osztom a véleményed! Eddigi tapasztalatok alapján mondjuk 95 %-ban azok a dolgok valósultak meg az én látogatásaim alatt amiket Egri, Gróf Úr, korábban Fütyülős és Jampec prognosztizáltak. Nekem ők voltak illetve most is a hitelesek. Sajnos vagy nem sajnos CsiniMIlf-nél nem tettem látogatást, így ezt a "vitát" nem tudom eldönteni, de mivel eddig Egri ajánlásai illetve óvaintési bejöttek, ezért úgy gondolom, hogy nem is lesz szerencsénk. Ez nem azt jelenti a félreértések elkerülése végett, hogy osztom Egri véleményét. Bár abban mindenképpen osztom, hogy közös fütykörészésben én sem szeretnék részt venni, ellenben egy sörözés simán belefér. Verekedni nem akarok, mert akkor tuti én húzom a rövidebbet. Az a legnagyobb baj az egészben, hogy akkora ellentmondásba kerültetek mint a politikusok, az egyik azt mondja fehér, a másik rögtön azt hogy fekete. Ekkora különbség beszámolók között talán még sosem volt itt és ez számomra érthetetlen. Általában az volt a szokásos, hogy valaki lehúz valakit jogosan, majd jön a manager úr és azt mondja király volt a csaj, majd jön manager úr egy másik nick-en és bizonygatja, hogy tényleg jó. Aztán szépen ellaposodik a téma. DEEE most nem így van és ezért nagyon BÜDÖS az egész. Mondjuk, ha megírnád ide kedves CsiniMilf,hogy bagózol-e, akkor lehet ......áh, akkor sem lehet, hisz ki tudja, hogy tényleg ő ír-e. Az lesz a legjobb, ha elmegyek és meglátogatom, ha adja maradok, ha nem akkor tipegek tovább...