Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
artúr · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. július 04. 00:49

Hali 

Esetleg ha valaki próbálta már két lánnyal Debrecenben akkor ajánlhatna valamit elkelne a jó tanács mert nagyon foglalkoztata a kérdés de nem tudom hogy kikkel kellene megpróbálni mert ezen a téren még tapasztalatlan vagyok   köszike a segítséget :D 

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. július 04. 00:06

Szívből szóltál Buenos!

Egyszer élünk, ki kell próbálni mindent. Sok jó dolgot és izgalmat éltem át, amire jó lesz később vissza gondolni.

Más tényleg elkölti,cigire,italra,gyorshajtásra,szervizekre,szerelőkre stb.

Mi meg erre.

Éljenek a csajok!

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. július 03. 23:58

Igazad van Nanti, nem sok új csillag van a kínálatban.

És ki a kedvenckéd?  Éden?

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. július 03. 23:38

Szia Fütyülős,

Én sem mondanám hogy dúsgazdag lennék, de úgy gondolom hogy egyszer élünk.

Van akinek az ital és cigi, van kinek a lovi vagy kártya a szenvedélye.....engem ezek nem hoznak lázba.

Kb. 2 éve, amikor belevágtam ebbe a világba úgy gondoltam, hogy szeretnék néhány dolgot kipróbálni és megélni amiben még nem volt részem. (pl. két lányos felállás)

Egyszer majd én is szögre akasztom a csizmát -mint ahogyan azt Egri mondta-és legalább lesz mire visszaemlékezni.

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. július 03. 23:35

És mitől meglepetés egy tanga? Hogy ehető? :D

Viccet félre téve, tényleg jó lenne, de most, hogy mondjam, meg mikor?

Telefonban, hogy léci akkor, ezt és ezt vedd fel? Így még nem kértem, lehet hülyének fognak nézni.

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. július 03. 23:31

Igen, nem adhatok pontos címet, de a böszörményi út vége körül kell kanyarodni :) Tudod, diszkréció adott és elvárt :)

A lakás amúgy luxus, nem egy lelakott panel.

Korábbi hozzászólásomban írtam róla, olvass vissza, ha érdekel.

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. július 03. 23:31

Oké, akkor magassarkú is legyen! De a meglepetés tanga is! :)

tomo · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2012. július 03. 23:02

Bombázó Nóry ugye?

Hol lehet megtalálni Debrecenben?

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. július 03. 22:35

Mondjuk Őt nem ismerem, de lányok nagy része dohányzik és hamar megérzem rajtuk így max puszira váltok.

Engem nagyon zavar,mert nem dohányzok, direkt fogat mosok mielőtt megyek és szájfertőtlenítőt használok + rágó.

Erre érzem a csajokon, hogy hamutál... pfúúj

Még a hajukon is érzem, ha olvassák, úgy is tudják, hogy kikről van szó.

Cigis csajjal nekem nincs csók.

Így gyakorlatilag senkivel.

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. július 03. 22:31

Szia Fütyülős!

Engem annyira ne irigyelj, annyira nem vagyok pénzes pali. Ezért sem tudok pl: visszamenni Nóryhoz, pedig külön kérte, annyira édes volt :)

Néha-néha azért el tudok jutni ide oda, mert most nem drágult a benzin.

Amúgy ez a meleg tényleg elnyom, de tegnap valamiért nem bírtam magammal.

Kis ventilátorral keverik a levegőt, jobb helyen klíma van.

Annyira Én sem vagyok izzadós, de a meleg óta fogytam 4 kilót, pedig így sem vagyok kövér.

A szexis ruhából kihagytad a magas sarkut, szex közben jó levenni vagy rajta hagyni :)

Nekem volt olyan lány, aki úgy volt felöltözve mint egy vállalat vezető üzletasszony. Na rajta minden volt. A szemnek olyan természetes, és izgató, hogy vetközik és nem pucéron van, abban semmi extra.

Szóval lányok, a kedvünkért (Fütyülős,Alvin,Buenos, Egri stb.) kérünk öltözzetek szexisen :)

nanti · Kvázi-tag (128 hozzászólás) · 2012. július 03. 22:12

Úgy látszik,hogy a meleg tényleg teszi a hatását.Bár,van aki felfedezget,kutakodik.Nekem most erre nincs kedvem,ezért csak az egy kedvenckémhez szoktam eljárni.Meg ahogy nézegettem,nem sok új csillag ragyog.

zufix · Kvázi-tag (88 hozzászólás) · 2012. július 03. 21:54

tán nem küldtek ki örségbe?

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. július 03. 21:51

Kicsit irigyellek benneteket (Egri, Buenos) hogy ennyi "fölös pénzetek" van. Gondolom a felsőbb tízezrek csoportját gazdagítjátok.

Mindegy. A beszámoló a lényeg. Bocs az Off-ért.

Mennék én is, de ebben a melegben annyira nem akaródzik, de amennyiben hül a levegő, én is akcióba lendülök!

Jártam már nem egyszer úgy, hogy az action végére szakadt rólam a víz, pedig nem vagyok izzadós fajta.

Csak sokszor a lányok annyira besötétítenek (roló, 2-3 függöny, ablak-ajtó bezár...stb).

A sexis ruhát én is támogatom (harisnyatartó, miniszoknya, meglepetés tanga...stb)!!!

zufix · Kvázi-tag (88 hozzászólás) · 2012. július 03. 21:49

még szerencséd hogy ne kaptál csókot,mert a bagószagot meg szájszagot nem mindig nyomja el a szájvíz:-))

meg azért a sumen utca óta a gombát is kikezelhette már.

zufix · Kvázi-tag (88 hozzászólás) · 2012. július 03. 21:35

baxa meg,írok valami jót,és kimodizzák?

na akkor mégegyszer.

köszi MESI az eksönt!kellemest csalódtam Benned!Mélységes bocsánatkérés a részemről.az a igaz tekegolyó  se.gg nagyon ottvan! 

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. július 03. 21:17

Szia Buenos!

Én ma pihentem, de örülök, hogy Te járod az utad és beszámolsz!

Hmm, fekete haj, fiatal, jó alak :) Úgy látom jól választottál.

Fekete haj kék szem, ami az ideálom, de az ilyen lány ritka :)  (Egybként imádok minden nőt)

Bár Kingához akartam menni, de felírom a cetlimre Dalmát is.

Kár, hogy csók nincs, bár legtöbbször Én sem kérem, mert egyszerűen nem jön, hogy megcsókoljam. Szájra puszi szokott lenni általában, az már elég :)

Ruházatról nem írtál, simán pucin nyomta semmi beöltözés? :)

Mondjuk ilyen melegben megbocsájtható bűn, bár van olyan lány, aki ekkor is felöltözik, úgy ahogy kell.

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. július 03. 20:25

Sziasztok,

Akkor egy újabb beszámoló..

Nemrég meglátogattam Dalmát (19), már korábban is terveztem a látogatást de nehezen jött össze a találkozó. (mindíg olyan időpontban kerestem, ami már nem volt neki alkalmas)

Aztán mégis sikerült jó időpontot talalni, a telefonos egyeztetést követően elindultam a kapott címre.  Mivel ott már jártam korábban is, nem volt nehéz megtalálni. ("autósmeki"-től északra)

A lakás sokemeletes panel, a szokásos korának megfelelő állapotban. Az ajtót Dalma nyitotta, egy igazán csinos, fiatal lány invitált be a szobába. A lakásban egyedül volt, így zavaró

körülmény nem rontotta az első benyomást. (Diszkrécióból jeles.)

Megbeszéltük a programot, és elmentem zuhanyozni. A fűrdő tiszta, és zuhanyfülke áll rendelkezésre ami nálam pozitívum.

Visszaérve a szobába, -bár kevés időm volt, de nagyon megnyerő volt a lány- úgy döntöttem hogy egész időt maradok, tehát már az elején hosszabbítást kértem. Végigdőltem a franciaágyon, és hagytam hogy Dalma nyelvleckében részesítsen. A natur fr*ncia nagyon kellemes volt, végig aktívan viselkedett, közben néha mélyen a szemembe nézett...vadító volt. Kérdeztem a csókot is, de csak inkább puszinak mondható

amit kaptam tőle. (azt mondta csókot nem vállal, tehát ez is eredmény volt...)

Ezt követően én döntöttem hanyatt, és mivel a punc*t ápoltnak láttam, így kényeztetésébe fogtam. Az mondta egy kicsit érzékeny, így csak óvatosan folytattam. A kényeztetésre jól reagált,

és kezdte átvenni az irányítást. Nagyon izgató volt, hogy időnként "beszorított", aztán kicsit eltolt magától. Úgy láttam tetszik neki is a műsor, így a védelem felhelyezése után belevágtunk a főműsorba.

A bevezetéskor kellemesen szoros volt a p*nci, először Ő volt alul, és még ekkor is irányította a programot. Néha eltolt kissé, aztán hevesen magához húzott, úgy éreztem valóban élvezi dolgot. Aztán cseréltünk és felülre került, élénk vágtában folytattuk az akciót.

A vágta után még újabb pozítúrát is próbáltunk, így nemsokára már "el is szaladt" az egész idő. (is)

A végén még beszélgettünk egy kicsit, nagyon értelmes és aranyos lányként ismertem meg, aki mindent megtett azért, hogy jól érezzem magam nála! 

Részemről ajánlott!!! 

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. július 03. 17:55

"sajnos konkrét címet sohasem adnak"

Úgy gondolom, hogy ezzel nem vagy egyedül, de ez így kissé sarkos. A saját tapasztalatom az, hogy elég sokszor kapok pontos címet.

papjozsi · Lelkes újonc (56 hozzászólás) · 2012. július 03. 16:07

Akkor ajánlj fell egy ***moderálva***kezelést , de lehet a hozzászóló nem azt kereste, amit te tudsz (szoktál) nyújtani ,azok alapján amilyen nagy erkölcscsősznek tetszelegsz..

magas szőke férfi felemás cipőben · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. július 03. 16:02

Sziasztok!

Vannak olyan lányok itt akik a w e s s e l é n y i ltp-n vagy a közelében rendelnek? Nekem az nagyon jó lenne, mert útba ejthető és minden perc számít sokszor.

Köszi a választ előre is.

Téma indítva: 2010.02.25., 21383 hozzászólás összesen