Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Téma lezárva
Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. június 29. 10:04

Írjam le, hogy kivel jártam így?

Könnyebb lenne azt leírni, akivel még nem jártam így, mert nagyon sok lányban csalódtam ilyen téren, úgy, hogy ráadásúl törzsvendég voltam és úgy hívtam, hogy mikor érsz rá? Félóra múlva? Jó akkor félóra múlva ott vagyok. Erre vagy kinyom, vagy fel sem veszi.

Fel kell írni legalább 5 lányt, nekem 3 lista is van a kocsiban, amin minden féle paraméter szerint vannak összeválogatva a lányok :) de legtöbbször már inkább csak olyan lányhoz megyek akiben nem csalódtam.

Köszi puszi anyuci.

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. június 29. 10:00

Nem értem a kérdést.

Igen leírtam, de lehetséges, ha ketten egyszerre lennének velem más lenne, ennyit akartam kihozni a dologból.

Másrészt meg már barna a haja, így jobban tetszik.

snoopy · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2012. június 29. 08:39

Leírnátok, hogy kikkel jártatok így?

Tényleg egyre többen panaszkodnak ilyenre, de sokszor név nélkül. Nevesítéssel talán ritkulnának az ilyen esetek.

Nsf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. június 29. 06:49

Egri!

Nem értelek az Éden contra Deby össze méregetésben.Debyt már leirtad egyszer hogy fadarab efektuss meg nem szeret lovagolni akkor meg stb.Akkor?

Nsf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. június 29. 06:41

Kedves Barátaim!

Szomoruan veszem észre,hogy van pár punci átlagban 4-5 akiről irtok és felkapott de a többi?

Pedig böven van az oldalon.

További szép vadászatot.

Blaster · Újonc (8 hozzászólás) · 2012. június 28. 23:31

Bogi (30)-ról vlaki tudna adni pár hasznos infót?előre is kösz

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. június 28. 23:01

Igen, de nekem is vannak korlátaim azért :(

Alvin · Tag (171 hozzászólás) · 2012. június 28. 21:18

Ezt a Lányok már megoldották; ketten együtt... :)

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. június 28. 21:08

A pót haj nem vonz, természetes párti vagyok, de nem is ez a gond vele, hanem a már korábban leírt passzivitása. Nekem éden jön be inkább stílusra, külsőre meg deby. Nehéz kérdés.

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. június 28. 20:34

Ha valaki összetéveszti Grétit Szonjával, akkor felmerül a kérdés, hogy egyáltalán volt-e nála.

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. június 28. 20:26

Hova írjam, mikor pontosan ide vonatkozik a tartalma? 

Alvin · Tag (171 hozzászólás) · 2012. június 28. 19:58

Ezért nem szabad soha csak egy telefonszámmal elindulni. Bár ha előre lebeszélt időpontra mentél akkor jogos (lenne) az az elvárás, hogy fogadjanak is... Sajnos mostanában elég sokan jártunk így pórul :(

Alvin · Tag (171 hozzászólás) · 2012. június 28. 19:55

Sőt, Debytől kaptam ígéretet harisnyatartóra is (Csak el ne felejtsek szólni érte mikor legközelebb hívom...)! Szőkén nem igazán jött be nekem sem, de most barnán sokkal szebb. Azt mondta nemsokára póthajat fog felvarratni... ha valakit esetleg érdekel :)

bencec · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2012. június 28. 19:35

Leautóztam nem kevés kilómétert, és a megbeszélt időpont helyett a telefonon nem elérhetőséget kaptam. Aszem nem megyek mostanába Debrecenbe :(

Tartalák telefonszám nulla, így a nő helyett egy vacsorába fektettem a pénzem. Szuper volt :)

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. június 28. 19:31

*** Kérjük a hozzászólást a megfelelő topicba írják ***

Gréti32 · Újonc (35 hozzászólás) · 2012. június 28. 07:58

Megbeszéltük:-)Szép napot kívánok!

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. június 27. 22:09

Más!

A Letti-Bia kombót próbálta már valaki? Biztos borsos kis buli. De azért elgondolkodtam egy kicsit! :P

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. június 27. 22:05

Sajnos itt debrőben nem találtam olyan lányokat mint anno voltak nyíregyen (Katicabogár és Virág).

Igaz nagy a választék, de egyik se ér oda a két említett leányzóhoz. A szilikont nem szeretem, a nagy lógót meg pláne.

Nem tudok segítani, sajnálom. Viviennél voltam, ott a beszámoló, Szandit láttam, de nekem nem "adta". A többieket nem ismerem, még!

Gréti32 · Újonc (35 hozzászólás) · 2012. június 27. 21:00

Kedves Gróf Kurátor!

Szerintem össze tévesztesz valakivel,mert korábbi hozzászólásodban ami igaz nem most volt akkor azt írtad,hogy voltál már nálam és elégedett is voltál!

Szép estét mindenkinek!

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. június 27. 20:20

Igen, Deby és Éden fel tud öltözni rendesen.

Ők legalább felvesznek egy combfixet, ami dob a témán egy kicsit (nekem legalábbis bejön)

Egy-két lány öltözik még fel így, de a tapasztalatom általában, az hogy 90% nem.

Most Én kérjem telefonban?

Nekik érdekes, hogy nem kell mondani, maguktól tudják és ez nálam igen csak plussz pont :)

A legdurvább mikor pucéron vár az ágyon és csapjunk, bele legyünk túl rajta, semmi előjáték vagy ilyesmi, tündérke, kitty23 vagy barbicica, hogy neveket is említsek mint negatív példa.

Van itt ilyen néhány olyan lány, aki élvezetből és szenvedéllyel csinálja, de sajnos kevés.

Nekem deby kicsit fadarab, nagyon irányítani kell, lovagni nem akar, szőkén meg nem tetszett egyáltalán, így mostanában nem tervezem a meglátogatását.

Sok új lány van szerencsére :)

Téma indítva: 2010.02.25., 21317 hozzászólás összesen