Szevasztok!
A legjobb beszámolóm majdnem kimaradt.
Egy apróhirdetésben találtam egy fiatal egyetemista lányt, aki támogatót keresett, XL ruha jeligével. Küldött képeket, nem tűnt túl vészesnek, olyan határeset, és ami pozitív, hogy olyan aranyosan kezdőnek tűnt. Beának hívják, 166 cm magas, 23 éves, 90B melltartót hord.
Délelőtt fogadott, kertvárosi részen (a fekete péter kártyajáték színét veresre cseréled), családi házban. Hát, amikor felmentünk a leányszobába, erősen gondolkodtam, hogy megköszönjem, és visszaforduljak, de hát tudjátok, a kihívások elől nem szeretek megfutamodni. Lesz, ami lesz alapon belevágtam.
Gyors tusolás után nekem kellett levetkőztetni, és a szemem elé került egy hófehér kis zsírgömböc, totál behízott mellekkel. Nem volt mit tenni, nekikezdtem, úgy voltam, vele, ha másra nem is, de egy beszámolóra jó lesz, negatív pédának. ***moderálva***
Remegő lábakkal mentem le a lépcsőről, és alig tudtam beszállni az autóba. A kiscsaj utánna még küldött levelet, hogy milyen jó volt neki, és mikor megyek, de még nem szántam rá magam.
Azt mondjátok meg, miért van az, hogy a legjobb meneteket a nem túl szép, sőt egyenesen csúnyácska lányokkal lehet átélni?
Az én tapasztalatom az, hogy minél szebb, tökéletesebb alakú egy lány, annál fadarababb és flegmább az ágyban. Mintha azzal, hogy ő szép,azzal az ő részéről elintézettnek is tekinti a tennivalóját az ágyban, a többi már a te dolgod.
Fene se éti ezeket a nőket.
Vagy csak bennem van a hiba, és a lelkem legmélyén, titokban, magamnak se merve bevallani, gerjedek a csúnya, kövér nőkre?