Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Téma lezárva
Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. április 12. 23:31

bika - Bocs!

Visszaolvastam a korábbi hozzászólásaidat, és azt kell mondjam hogy valószínüleg tévedtem a manager gyanúval kapcsolatban, neked a stílusod ilyen.

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. április 12. 23:21

Hát erre mit mondjak?!

Ennek azért elég manager szaga van...)

Számomra a hiteles beszámoló kb. olyan, mint amilyet nagykandur_75, vagy navigátor írt nemrég.

Nagyon hiányolom viszont jampec filmszerű, humoros beszámolóit. Azt nem hiszem el, hogy egyik napról a másikra hirtelen megjavult!!! Valószínübb hogy most máshol vadászik.

Mindenesetre remélem még fog még ide írni beszámolót!

bika · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. április 12. 22:23

Ő egy aranyos, kedves lány, a képek róla készültek, egyedül fogad, én eddig minden alkalommal nagyon jól el tudtam vele beszélgetni is. Ha a képek alapján bejön neked, akkor szerintem egyáltalán nem fogod megbánni ha meglátogatod.az együttlét csúcs. Igazi Nő, ezt minden érintésén érezni és ez még fokozható.kiváló a franciája.a sex isteni vele.én csak dicsérni tudom.megéri a ***moderálva*** .és a puncija is nagyon fincsi,rég találkoztam már ilyennel.én csak ajánlani tudom mindenkinek.én rendszeres visszajárója vagyok,de ha ugy van akkor kihivom magamhoz

bika · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. április 12. 21:36

fib875  én tudok egy csajt aki kimegy házhoz,mert én is kihivtam már azt a csajt Vanessa 26 .és nagyon jó vele minden,igazi barátnö filling.ajánlott kategoria!!!!!!!

Navigátor · Kvázi-tag (191 hozzászólás) · 2012. április 12. 21:07

SzóvalJázmingyengeszeretőésegykockáthagytamottnála.Cső.

fib875 · Újonc (23 hozzászólás) · 2012. április 12. 19:27

Kérhetek némi infót?

kóborló · Újonc (40 hozzászólás) · 2012. április 12. 19:17

lehet,én ismerek

fib875 · Újonc (23 hozzászólás) · 2012. április 12. 18:47

hello

Tudtok olyan csajt aki házhoz jön?

Verona · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. április 12. 18:28

Én egy nappal a beszámolód kelte előtt voltam Roxi-nál, de a képekből csak a hosszú fekete haj stimmelt. Ha nem azelőtt ***moderálva***volna, hogy megláttam meztelenül, akkor leléptem volna. Egy zörgő csontú, lógó mellű, tuti nem 22 éves csaj volt. Maradtam ha már ***moderálva***, de utólag megbántam. A fr*ncia ok, de sajnos a szememet nem tudom bezárva tartani és a kezemet se tudtam egy szál faszban zsebre tenni így rá kellett jönnöm, hogy a lába olyan mértékben borostás, hogy arcon azt már szakálnak hívnák. Fénykép garancia ide vagy oda, én nem azt a csajt kaptam aki a képeken van. Hacsak nem fergetegesen jó a fotós és nagyon jól sikerültek a képek. Elég erősen kibárándultam a szakmából. Soha többé nem megyek olyan lányhoz, akiről nem olvastam kritikákat, de sajna Roxi-ról akkor még nem volt fent semmi és gondoltam pionírkodok. Hát letörte a felfedezői kedvemet.

Remélem egyébként az igazi Roxi az akinél te voltál én meg csak a testdublőrével kerültem (túlságosan is) közeli kapcsolatba.

papen33 · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. április 12. 18:02

MT-k hát nem segítetek? :)

kóborló · Újonc (40 hozzászólás) · 2012. április 12. 17:46

B+,mint tyúk a takonyra az ingyen punci hallatára.-))

marshall · Újonc (47 hozzászólás) · 2012. április 12. 16:47

Üdv !

Dobhatnál egy-két plusz infót az utolsóként említett Ágiról (37év). Melyik oldalon lehet megtalálni és mi az elérhetősége ?

Itt hirdet ugyan Ági, de Ő 42 éves. Egy ilyen "vadlovas" dolgot Én is örömmel kipróbálnék :-))))

Köszi  & Csüssz.

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. április 12. 13:42

Nelli nekem is hiányzik, azóta sem találtam olyan lányt aki számomra pótolná....)

És az is igaz, hogy a f*anc*ában nem volt erős, de összességében jó volt vele. De erre mondják, hogy "kinek a pap, kinek a papné", biztosan van több olyan MT. akinek nem igazán jött be.

(Nekem azt mondta hogy külföldre megy, és más dologgal szeretne foglalkozni a későbbiekben.)

Őszintén kívánom, hogy találja meg számítását és bolgogságát az életben!!! 

Császár Kurátor · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. április 12. 13:00

*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***

Navigátor · Kvázi-tag (191 hozzászólás) · 2012. április 12. 12:26

Tamara régi motoros, jó régen voltam nála, akkor valamilyen más néven dolgozott. Az arcát nem mondanám helyesnek, csinosnak csinos, rendes lány. A munkája részleteire már nem emlékszem, szóval próba szerencse.

nagykandur_75 · Újonc (23 hozzászólás) · 2012. április 12. 12:18

Blaster, @islado: ment a telefonszám!

nagykandur_75 · Újonc (23 hozzászólás) · 2012. április 12. 12:17

Nem tudom, misterX. Ezeknél a TV-s lányoknál nem voltam. Amúgy a ***moderálva***elnevezett utcán rendel Ivett.

kóborló · Újonc (40 hozzászólás) · 2012. április 12. 11:01

Nellike se volt a hangszer nagymestere,de még csak mestere se.

bélus · Újonc (44 hozzászólás) · 2012. április 12. 10:44

Sziasztok ! Tamara 27-ről nincs valakinek infója,ha van +oszthatná.

papen33 · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. április 12. 00:12

sziasztok, Debrecenben ki a legajánlottabb?tudtok segíteni kihez érdemes menni?

Téma indítva: 2010.02.25., 21317 hozzászólás összesen