Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 16. 20:35

Mi az az "f. miunkás"?

Még mindig kérdezem csillogó szemmel.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 16. 20:34

Jól emléxel! Nem volt, és most sincs.

;-)

senki · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. február 16. 19:20

Nelli Pottert?-mert úgy eltünt....

Szerintem nem zavaró,hogy többen is vannak.

Peti20 · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. február 16. 19:14

Köszi, ő is jó választás lenne :) Külön tetszik hogy szőke. Ő egyedül van vagy másokkal egy helyen?

Peti20 · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. február 16. 19:12

Nézegettem beszámolókat, ez lejött hogy másokkal együtt van meg hogy kb mik vannak, ez tényleg zavaró lehet h vannak mások is, de tényleg elég jó adottságokkal rendelkezik.

szakmasszázs · Tag (34 hozzászólás) · 2012. február 16. 19:06

Na figyi.  ha egy kicsit körbe nézel jobban, nem ez az egyetlen hely ahol hírdetek, , a városban nagyon sok helyen.üzletekben. : de nem lehet kiírni, ahol tv. reklám  vannak az üzletekben, Ujságok, / nem erotikus/ Rádióban, és ezek nem ingyen vannak.Nagyon sok lehetősége van az embereknek, csak oda kell figyelni.A  dori masszázs.hu web. oldalamat is én csináltam saját magam. / és nem vagyok profi számitógépes.Erről ennyit.

Nem haragszom szép estét.

Alvin · Tag (171 hozzászólás) · 2012. február 16. 19:05

A képek alapján (hasonló ágy más lánynál) nem egyedül van... nem lenne jobb elsőre olyanhoz mennie ahol még véletlenül sem zavarja őt más? Meg talán egy kicsit idősebb/tapasztaltabb lánnyal...

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. február 16. 19:04

Nelli(19)-et ajánlom. Fiatal, csinos, magas, profi, és türelmes!

senki · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. február 16. 18:55

fiatal,csinos.hívd nyugodtan...

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. február 16. 18:53

Nana!

Én vagyok szánalmas ? Te vagy olyan nagyra az okleveles "legális" masszásoddal!

Akkor miért hírdetsz itt, ahol főleg kexet árulnak a lányok!

Aki ide rak fel hírdetést az számoljon a kritikákkal, főleg a negatívokkal. Most ellene mész azoknak akikből "élsz", vagy mi?

Ez kb. olyan mintha a reklamáló vevőt elküldené a k*rv@ annyába a Tescos pénztáros!

Persze megteheti, de az eredmény egyenesen arányos a tettével! :)

Nekem nem jöttek be a paramétereid, és kész! Ennyi volt az előző kissé nyers megfogalmazásomban a lényeg!

Nade ez itt nem az irodalom szakkör ugyebár! De ha megsértődtél Mea Kulpa!!!

Nincs harag QC, sose volt, ha jól emlékszem!!! :)

Peti20 · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. február 16. 18:52

Köszi! Tudtok valami tapasztalatot mondani vele kapcsolatban? 

szakmasszázs · Tag (34 hozzászólás) · 2012. február 16. 18:48

Masszőzőkkel te drága...T temondtad hogy ...... és nem én. Amúgy kérdezd meg a hívatalt.Ők majd biztosan felvilágositanak minden ügyben. 

nanti · Kvázi-tag (128 hozzászólás) · 2012. február 16. 17:24

Nelli(19)-ről valaki tud valami infót?

Mert eltünt szőrén-szálán.Hirdetése még van,telója is csöng,de nem Ő van a vonal másik végén... 

senki · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. február 16. 17:21

deby,hívd őt!

Peti20 · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. február 16. 17:11

Kövér, szűz srácnak kit ajánlanátok? Korban max 26-28-ig gondolom, de jó lenne minnél fiatalabbal!

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. február 16. 16:46

Ismét a vesszőparipád: apeh, fekete munka, "a szolgáltatás vállalkozói formában működik", stb, stb. Nesze semmi, fogd meg jól. Te, mint jogkövető, tisztességes adófizető polgár azt hiszed, hogy ezáltal a "hivatalossá" tett munkád által nem vagy célpontja senkinek? Vedd már észre, hogy ha tisztességesen dolgozol, akkor is a számtalan hivatal valamelyike egy mondvacsinált probléma miatt is megb@sz százezrekre. Megint csak szentnek, jótevőnek tünteted itt fel magad. Te akarod itt a lányokat jó útra terelni? Miért?

És áruld már el, mi az a "f. miunkás"?

izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2012. február 16. 15:43

Napi kapcsolatban???Kikell az álitolagos lenézet /***moderálva***/?ohh de egy álszent vagy!Jobb lenne nem irnál semmit!És enkünk nem kell ki oktaás!Mt.Ez vicci gondoltál bemegyünk az adohivatalhoz bocs de ezentul ***moderálva***akarok és szeretnék ez után fizetni adot..Ez  vicc!

Verona · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. február 16. 15:40

Szia,

Viola elérhetőségeiről lehet tudni, vagy szeretnéd megtartani magadnak? :)

Ha nem titkos, akkor oszd meg velem légy oly jó. Az email címem:***moderálva***

Köszönöm,

Verona

izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2012. február 16. 15:39

Én viszont me gtudtam hogy mért csak őt piszkálod és minket miért nem  enemy elmondta nekem hogy a te szemedbe mi  jelentéktelenek vagyunk....hát szép!mit ne mondjak...már párszor kérdeztem de mindig kikerülöd a választ!Miért is nézed le ezt a fajta ***moderálva***mint amilyenek mi vagyunk....??Azért te okleveles masszázs vagy meg fizeted az adot...???

szakmasszázs · Tag (34 hozzászólás) · 2012. február 16. 15:23

Úgy látom még mindig nehéz megérteni, éppen mi a  fekete munka . elkerülésére adtam egy kis segítséget, és itt a vl. nem ő az egyetlen akinek segítettem és a mai napig segítek ,  és napi kapcsolatban vagyunk.,.Én azt hiszem Elég sikeres vagyok, nem egy -két éve kezdtem a masszázst./Ja és belátta hogy igazam van. / de a tartalma nem publikus.OFF. HELÓKA

Téma indítva: 2010.02.25., 21383 hozzászólás összesen