QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2012. február 16. 15:06
Offkövetkezik.
Még egy (remélem) utolsó megjegyzés ezzel a témával kapcsolatban részemről.
Ha most kezdeném olvasni ezt az írásodat, azt hinném, hogy ti a legjobb barátnők vagytok. Te, mint az egyik legjobb és legsikeresebb masszőz jó tanácsokkal látod el a kis kezdő nebulót, nem érdekelve, hogy akár egy konkurenciát nevelsz ki belőle. Segíted első lépéseinek megtételében, hogy sikeresebb legyen. Létezik még ebben a városban ilyen mértékű önzetlen segítség? Pont te, aki köztudottan nem csipázza őt. Akkor most ez a beírásod kétszínű, vagy egész egyszerűen gépelési hibák sorozata??? És az utolsó sorban az elköszönésed is őszinte? Tegnap még valami "f. miunkás" volt, ma meg már országos cimbid? Tényleg, áruld már el, hogy ez az f. miunkás mit jelent?
Nem hinném, hogy Enemynek a te bábáskodásodra lenne szüksége.
Üdv
QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2012. február 16. 14:44
Helló
Jóindulatot nem igazán láttam, de amúgy nem zavar, hogy élsz :-) Igazán szeretem a színes írásaidat, de csak akkor, ha nem egy beszélgetést akarsz egy jól irányzott huszárvágással berekeszteni. Te is írtál már beszámolót, szapultál lányokat, offoltál, de senkit nem zavart. És most is hölgyekről van szó, csak éppen a sorok között kell(ene) olvasni.
Én nem haragszom rád :-))))))))))))))))
Üdv
ilko· Őstag (793 hozzászólás)· 2012. február 16. 14:16
Egy újabb fontos információ, ami nélkül nyilván mindenki szegényebb lenne. Ráadásul sok köze van ehhez a topikhoz.
szakmasszázs· Tag (34 hozzászólás)· 2012. február 16. 14:11
Már hogy tudja mindenki, hogy beszéltem enemyvel, / végre, mert mint mondja nincs mindig bekapcsolva, és szépen elbeszélgettünk, és javasoltam neki egy pár válltoztatást, hogy sikeresebb legyen az életben., a munkájában.
Remélem sikerül neki. Sok sikert kívánok ehhez.
szakmasszázs· Tag (34 hozzászólás)· 2012. február 16. 13:50
Te milyen szánalmas vagy ? Nagyon sajnállak.
Fütyülős· Őstag (816 hozzászólás)· 2012. február 16. 13:28
Csupa jó indulatból írtam azt hogy ne offoljátok szét a topicot!
Bocs hogy élek QC! Amúgy 85 kg-os masszőr!? Még férfiban is emberes!
Peppe· Újonc (5 hozzászólás)· 2012. február 16. 12:32
A NAV miatt ne nagyon aggódj, most egészen más területen kereskednek! :)
Peppe· Újonc (5 hozzászólás)· 2012. február 16. 12:30
Szia! Katt a masszázs címszóra bal oldalt és ott tudsz válogatni! :) Hogy én kit ajánlok, azt nem írom le, mert abból csak a baj lesz :)
enemy· Újonc (38 hozzászólás)· 2012. február 16. 12:23
Látod Peppe? Én mondtam, hogy egy sima ajánlás miatt is le fogják tépni a fejemet. Bejött. A hölgynek lassan minden rezdülését ismerem, kiszámítható. Legalább nem ér meglepetés. Most várom, hogy csengessen az apeh. akit ő küld. :)
Peppe· Újonc (5 hozzászólás)· 2012. február 16. 12:19
Öcsém!!!! Hogy egy egyszerű kérdésre adott szubjektív válasz mekkora galibát tud okozni....
Van ennek értelme? Mert szerintem semmi. Van akinek Enemy ***moderálva***jön be, mint pl. nekem, van akinek a Dórié.
Én ajánlottam Enemy-t, Dórit meg nem a kuncsaftjai..... Talán rájuk kéne megorrolni és nem a "kolleganőt-ket" lehordani!:)
Puszi a hölgyeknek
szakmasszázs· Tag (34 hozzászólás)· 2012. február 16. 10:43
igazad van megfogadom!!!!
..· Lelkes újonc (54 hozzászólás)· 2012. február 16. 10:39
Papoljál már máshol a feketegazdaság visszaszorításáról! Még a végén kiderül, hogy te vagy Orbán Viktor. Most feleslegesen olvastam el 2 oldalt.
szakmasszázs· Tag (34 hozzászólás)· 2012. február 16. 10:39
Látod milyen igazad van...
senki· Lelkes újonc (78 hozzászólás)· 2012. február 16. 10:36
Örülj neki,és nyissál topikot.Minden rosszindulat nélkül mondom.
szakmasszázs· Tag (34 hozzászólás)· 2012. február 16. 10:25
Legyen szép a napod. Mert az enyém nagyon jó!
szakmasszázs· Tag (34 hozzászólás)· 2012. február 16. 10:22
Kedves Túrista! Ilyen mint te be sem tehetné hozzám a lábát.Nekem nem kell húznom sehova, mert én vagyok itt az egyedüli aki vállalakozói engedelyel végzi a masszázst..Hála istennek az én kiváló forgalma, nem ettől az oldaltól függ , napi szinten, nem az ilyen emberek teszik kii.A hölgyeknek pedig csak javasolni tudom a hivatalos munkát, abból baja nem lehet., És nincsen kitéve ilyen embereknek.
Túrista· Kvázi-tag (103 hozzászólás)· 2012. február 16. 09:11
Kedves szakmaszázs!
Én nem ismerlek(hála a jó istennek). Csak azt látom, hogy a konkurenciaharcodat állandóan itt vívod ebben a topicban, ahol igazából helyed sem lenne. Itt marhára nem érdekel senkit, hogy te a faszt számlára vered, vagy nem. Ráadásul állandóan ilyen "okleveles" marhaságokkal jössz és nézed le a többi lányt. Nyitni kellene neked egy "masszázs" topicot, vagy el kellene húznod valami svédmasszőr oldalra. És ott aztán masszírozhatnátok egymást a többi hasonlóval.
newboy· Újonc (1 hozzászólás)· 2012. február 15. 23:42
Vannak olyan lányok akik házhoz jönnének? Írjatok pls :)
ilko· Őstag (793 hozzászólás)· 2012. február 15. 22:12
Mindkettő ajánlott kategória!
izácska· Kvázi-tag (142 hozzászólás)· 2012. február 15. 21:40
Császár Kurátor!
Szia!Próbavásárlás??: DKecsegtető az ajánlat,,:)
Téma indítva: 2010.02.25., 21383 hozzászólás összesen